pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НЕ то. ЗНАЧИ да ће *******ија да свисне од муке из најмање два разлога:Znači više neće kampovati na pinku i hepiju sa Šešlijom, Simom i Drecunom.
to bi bio sasvim dobar potez u datoj situaciji
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=04&dd=10&nav_category=11&nav_id=1528666
Ево и нове вести. Нема друге, мораш се продати СНС-у да би био амбасадор.
Dobar potez da ga sklone iz Srbije u vreme kad treba da se "donese" odluka o "sporzumu" sa Kosovom.
вОлин јесте апсолутни промашај на месту министра војног,Bolje da je bio vojni ministar, svakako manja sramota nego Vulin ali očigledno je on to odbijao i sada hoće da uživa u Moskvi, neće veliku odgovornost.
Bolje da je bio vojni ministar, svakako manja sramota nego Vulin ali očigledno je on to odbijao i sada hoće da uživa u Moskvi, neće veliku odgovornost.
Ако нешто знаш или памтиш - СЕТИ СЕ КАКВЕ ВОЛОВЕ је ДОСманлизам слао у дипломатију:Ово сам баш помислио. О војсци барем нешто зна. Али капирам да није довољно тежак политичар да би добио тако јаку фотељу.
https://www.kurir.rs/vesti/politika...oslav-lazanski-novi-ambasador-srbije-u-rusiji
cestitke. A modovi brisu eksluzivu.
КОЈИ образовани? Теби није добро , човече? ДОСовска дипломатија је била скуп МОРАЛНОГ И ИНТЕЛЕКТУАЛНОГ ТАЛОГА!Колико се сећам, досовски амбасадори су барем били образовани...Ови сад су ми сумњивији. А да не причам да на места конзула и ниже позиције доводе све неке кретене и идиоте. Знам особу из Министарства спољних послова па ми прича. Типа у Стокхолму конзул је љубавница једног политичара, а постоји и конзул из сенке који ради посао за њу.
КОЈИ образовани? Теби није добро , човече? ДОСовска дипломатија је била скуп МОРАЛНОГ И ИНТЕЛЕКТУАЛНОГ ТАЛОГА!
..да ти не објашњавам, тугомире:
.. Ни комунисти нису спуштали те критеријуме и чак су били склони и користили квалитетне кадрове чак и бивше краљевине, без обзира на идеолошке разлике, док нису произвели своје. Толико је држава водила рачуна о томе ко може да је представља и на који начин, и где! Па погледајте само министре спољних послова из времена Милошевића: Владислав Јовановић и Живадин Јовановић. Нећу да набрајам амбасадоре, јер можете и сами да проверите ко су све били људи у високој дипломатији тих времена. А онда је дошла дивна демократија, и њена чаробна партијска књижица! И све је могло, и све и даље може! И свако може! Није више небо, него дно граница за могућности – и дотле смо стигли брзо: преко пијаних писаца, до дупета и сиса! Страшно је докле смо пали и докле то иде!
Dobar potez da ga sklone iz Srbije u vreme kad treba da se "donese" odluka o "sporzumu" sa Kosovom. Vućić je Lazu poslao u Moskvu da ga se reši, a ne da pojača odnose sa Rusijom.
DOS i SPO su i uveli tu praksu da se u diplomatiju ide po zasluzi za prvoborce,kao nagrada i sinekurčina za zaslužne dosmanlije . Pa smo tako imali čitav niz javnih ličnosti koje nemaju veze sa diplomatijom u ambasadorskim foteljama , ozbiljnu alkoholičarsku reprezentaciju Basara , Mile Isakov ,pokojni Glišić,Maršićanin , Vesna Tekila ...cirkus opšti . Za vreme Slobe su bar u svim predstavništvima radile karijerne diplomate ,iako su u vrhu držani i orangutani kao Žika Seljak al to je već bilo u dekadentnoj fazi Slobizma.Колико се сећам, досовски амбасадори су барем били образовани...Ови сад су ми сумњивији. А да не причам да на места конзула и ниже позиције доводе све неке кретене и идиоте. Знам особу из Министарства спољних послова па ми прича. Типа у Стокхолму конзул је љубавница једног политичара, а постоји и конзул из сенке који ради посао за њу.
to bi bio sasvim dobar potez u datoj situaciji
Ако нешто знаш или памтиш - СЕТИ СЕ КАКВЕ ВОЛОВЕ је ДОСманлизам слао у дипломатију:
- Србомрсце, пијандуре, малоумнике, морално крајње упитне њушке......
... а овај не припада том моделу свиња које су десетак година представљале
Србију у дипломатским представништвима наносећи ОГРОМНУ ШТЕТУ.
Те моделсице су СПС кадар. А што се тиче деведесетих...о нашој дипломатији тог времена најбоље говори позиција коју смо имали у свету у то време. Ти Јовановићи су били само Слобине подгузне муве. Једно мислили о њему, а друго радили...моралне гњиде.
Koga su trebalo poslati?Tebe naprimer?какав скок са коња на магарца ..ништа против Лазанског али није он ни приближан прошлом амбасадору ..разочарана сам .Лазански је требало да настави да ради свој посао као новинар ..свашта .Требали су послати некога младог са знањем руској језика .поново Лазански је одличан новинар али амбасадор ...разочарана сам