Ime...

o boze zar vi ne umete da zadzite tradiciju imena..pa dajte bre neka nasa imena a ne dorotea,demijan itd..sto ne date Milena,Marija,Jasmina,Djordje,Bojan itd..a ne ta strana..

Pa u cemu je poenta ...Mislim,kad znam gomilu ljudi s istim imenom...

Naravno,lepa su sva ta imena sto si nabrojao,al necu sutra da pozovem svoje dete u parku,i da se okrene jos 5 njih kojima je isto ime.

"Tačno prije godinu dana, za 1. maj, ekipa mojih prijatelja u sastavu Hrvatica, Slovenac, troje Makedonaca i ja smo se skupili na Ohridu i u gomili raznih priča i zezanja, počeli smo da tražimo najsmiješnija imena stvarnih ljudi u našim državama, nekad republikama. Dakle imena koja postoje i njihovi vlasnici ih manje-više ponosno nose. Apsolutnu pobjedu su odnijeli: Vesela Lešina, Katastrofa Trajkoska, Avnoj Mamut i Metoda Fikfak! Vrištali smo od smijeha, ja sam odmah zamislio scenu na groblju, kako mi neko kaže: „Ovdje leži Vesela Lešina (misleći na pokojnu Veselu, a ne na mrtvo tijelo koje svako veče pravi žurke na groblju :))) )!“ A o ovim ostalim da i ne pričam. Šta da im čovjek drugo kaže, nego „al’ te kum zajeb’o!“ "

Back