Ime...

Hehe, i meni se dopada Vladimir.
Srecja shto ne vezhem ime za ljude, nikad nikad :) obozhavam to ime od sedmog razreda, a prvog pravog :p sam upoznala tek u prvom srednje.
I Ognjen... isto tako

A zhensko Danica. Kaaaako mi je fenomenalno. I uglavnom se nikom ne svidja. 'Tela bih ja da mi se tako zove bepchica jednog dana, al' verovatno se tati necje svidjati :lol:
Lana, Lena, Mia.
Sonja. Tako sam nazvala sestru.
I moje. Prilichno retko. I pri upoznavanju uvek moram da ga ponovim i da objasnim 'kao Tijana, ali ne sa j...' :lol:

Zovem se Ivana... što je inače očigledno... :)

Mada sam trebala da se zovem Maja, jer sam rođena 1.maja... :lol:
I, iskreno, to ime mi se više dopadalo...

A, najlepša imena su mi Stefan, Nemanja, Dušan, Uroš, Milica, Martina, Dragana,... ma, mnogo njih...

nov sam ovde video sam temu pa rekoh da vidim sta se gruva .. . imena . . . meni je cool ime Demijan . . . onako je kul, a kada smo vec kod imena , u mom malom gradu ima lik kojem je cale dao ime Svemir! istina moji poznaju njegove. . . sick:shock:

Ja sam Milica i uopste mi nije jasno zasto mi se to ime ne dopada. (inace dala mi ga je babica u porodilistu koja se zove Gizela-ju koje ime!) OK mi je musko ime Andrej.

Pa stvarno ne volim to ime...Tj ne volim jednu devojku sa tim imenom... Nema razloga da se ljuti jer stvarno nije nishta lichno...
Hm..jedna djevojka imenom Lidija je bicje koje mi je zagorchalo ovu godinu...A opet mi je to jedno od omiljenih zenskih imena.

A voljela bih da mi se kcjerka,ako je budem imala ikad,zove Una. :oops:

A mushka - Viktor,Martin,Lazar i Todor. (:

nov sam ovde video sam temu pa rekoh da vidim sta se gruva .. . imena . . . meni je cool ime Demijan . . . onako je kul, a kada smo vec kod imena , u mom malom gradu ima lik kojem je cale dao ime Svemir! istina moji poznaju njegove. . . sick:shock:

I meni se Demijan mnogo svidja...Mada,svi misle da sam zato udarena...ali,opet,nazvala bih sina tako...:D

Hm..jedna djevojka imenom Lidija je bicje koje mi je zagorchalo ovu godinu...A opet mi je to jedno od omiljenih zenskih imena.

A voljela bih da mi se kcjerka,ako je budem imala ikad,zove Una. :oops:

A mushka - Viktor,Martin,Lazar i Todor. (:

Jbg... to je jache od mene.... ja kad mrzim ja mrzim u potpunosti...

Back