korisnik2007a
Ističe se
- Poruka
- 2.326
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obozhavam to ime od sedmog razreda, a prvog pravog
sam upoznala tek u prvom srednje.

Zovem se Aleksandra
Zenska imena-Sara i Tamara
Muska imena-hm...Vlada,Djordje...
Hm..jedna djevojka imenom Lidija je bicje koje mi je zagorchalo ovu godinu...A opet mi je to jedno od omiljenih zenskih imena.Pa stvarno ne volim to ime...Tj ne volim jednu devojku sa tim imenom... Nema razloga da se ljuti jer stvarno nije nishta lichno...
ops:Hahaha,pazi,a uopshte nisam chitala tvoj post (((:Moje cenjeno ime je Sofija...
Naj muska:Viktor,Vuk,Todor,Konstantin
Naj zenska: Dunja,Ena,Ema,Lana,Lena
nov sam ovde video sam temu pa rekoh da vidim sta se gruva .. . imena . . . meni je cool ime Demijan . . . onako je kul, a kada smo vec kod imena , u mom malom gradu ima lik kojem je cale dao ime Svemir! istina moji poznaju njegove. . . sick:shock:
I meni se Demijan mnogo svidja...Mada,svi misle da sam zato udarena...ali,opet,nazvala bih sina tako...![]()
Hahaha,pazi,a uopshte nisam chitala tvoj post (((:
pa,da,mislim... ljudi sa najljepshim imenom na svijetu se lako sporazumiju (((:Sofijska telepatija...
Hm..jedna djevojka imenom Lidija je bicje koje mi je zagorchalo ovu godinu...A opet mi je to jedno od omiljenih zenskih imena.
A voljela bih da mi se kcjerka,ako je budem imala ikad,zove Una.ops:
A mushka - Viktor,Martin,Lazar i Todor. (:
Zovem se Emina...nisam nesto zadovoljna svojim imenom,ali je retko,to mi se svidja...Ovo su imena koja volim:Zenska:Mia,Teodora,Marija,...;Muska:Nemanja,Nikola,Marko,Vlada,Lazar,Luka...