za novu godinu dobijam bigl-a pa neznam kako da ga nazovem imate li primer( treba mi sto brze)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba mi ime za bigla
Uskoro dobijam zlatnog retrivera (muzjak) ali ne mogu da se setim ni jednog imena osim : Majlo,Bobi,Don. To su mi uobicajena imena I ne bih ga tako nazvala. Pomagajte.
Romeo, OteloKalo,Furo....samo neka bude"o"zadnje slovo radi zivkanja!
Da , Otelu vise nije ni do cega ( ima skoro 15 godina), ali mi se zbog Romea stvarno momentalno smeje ceo svet,Ovo Romeo kad se razdereš......lepo zvuči
A još kad Romeo šmugne, pa ideš i dozivaš ga a svi te gledaju kao![]()
Da , Otelu vise nije ni do cega ( ima skoro 15 godina), ali mi se zbog Romea stvarno momentalno smeje ceo svet,
ali i svet uziva. Romeo nema jos ni tri meseca.
Pa da, gledaju me kao Juliju, al malo odrtavelu
Vise sam bila Dezdemona![]()
Pa moji naravno, ja licim na ovog smedjeg ( ne zezam se
a ovo su tvoji kucovi?
Pa moji naravno, ja licim na ovog smedjeg ( ne zezam se)
Tako je, ime treba da bude kratko, eventulano dva vokala i dva suglasnika da bi pas razumeo da njega dozivas.Obrati pažnju na zvučnost, kako ćeš da ga dozivaš. Moj mačak Mirko je jednom dotrčao kad sam dozivala komšinicu Milku, čuo je MI i K i njemu je to dovoljno. Takođe, ćerka Milica i kuja Mrvica se obe odazivaju, koju god da zovem.
Romeo, Otelo
![]()
Ne može da se promeni jer ga je odgajivač tako prijavio, ali može da se dopuni. Znači ide se u kinološki savez sa takvim zahtevom i onda će uz ima sa povlakom biti dopisano i drugo ime. Na primer Arap-Hepi.ah jedno pitanje: jel normalno kad se uzme pas, koje vec ima ime jer je "tako napisano u papirima" da se to ime promeni
Ime psa mora biti kratko i zvučno. Recimo da je ono "džukelsko" Reks jedno sjajno ime jer ispunjava sve uslove. U tom pravcu treba smišljati imena, a ima ih gomila.