Ime koje boli

Više sam mislio na nekoga ko vam je "promakao"....

na propuštenu priliku, neprepoznatu u pravom trenutku,
ili propuštenu zbog nedostatka hrabrosti, ma znate i sami...
tipična priča o nesrećnoj ljubavi (obično udavi).

bez obzira na dalji tok života, i pronalaženje drugih ljubavi,
sećanje na propušteno ne prestaje.

na takvo ime mislim.

More_bre:
Više sam mislio na nekoga ko vam je "promakao"....

na propuštenu priliku, neprepoznatu u pravom trenutku,
ili propuštenu zbog nedostatka hrabrosti, ma znate i sami...
tipična priča o nesrećnoj ljubavi (obično udavi).

bez obzira na dalji tok života, i pronalaženje drugih ljubavi,
sećanje na propušteno ne prestaje.

na takvo ime mislim.
vecinom sam ja imala previse hrabrosti i time ga uplasila
valjda ,tako kazu,kazu da se ljudi boje prevelikog izliva emocija..................
a ja,uvek sam se bojala da nemam sa kim da uzivam u ljepoti sunca.......
ja jedino ne mogu prezaliti sto sam toliko vjerovala u ljude...........
tako da nicija imena ne pamtim,vec ih pokusavam sto prije zaboraviti.......... :|

Odlična tema, a i komentari...sem jednog, al'...'ajde... :confused:

Da...postoji ime...i štrecnem se svaki put...sva sreća, te nije često ovde...

A da boli...pa bolucka...nekad manje, nekad više... :cry:

Ne...neću svom detetu dati njegovo ime...ne bi bilo fer, ni prema meni, a ni prema detetu :confused:

A da li ću ga pamtiti...da! Bio je drugačiji i na tren sam pomislila da se nepremostive razlike mogu prevazići, a samo uz pomoć Ljubavi...na žalost, nisam imala pravo..! :| :arrow:

Vrlo interesantno:
Andela - nisam upoznala
Nazalost srela sam "samog crnog djavola" koji me umalo nije unistio; bilo kada, bilo gde da cujem njegovo ime ili ne daj Boze nadimak stresem se kao da me je trofazna udarila bbbbrrrrr....
Nikada ne bih zelela da neko svojoj devojcici da moje ime, niti bih ja to ucinila (mislim da se razumemo) prosla ljubav - nije fer prema nekom trecem.

Mozda je i bolje sto nikad nije bio andjeo.....
Sad ga se samo retko setim..i to po njegovim gadostima...heh...kad si mlad i zaljubljen...sve trpis....
Ima kraljevsko ime ali ...od mene dobija ogromnu krunu za bezdusnost:cestitam PETRE!

malennabg:
hehehehe.... Sto si zgodan , pa jos nezgodan... Uhh... :twisted: :mrgreen:

... :D :D ...Znam,odlepila si zamnom... ;) ...zaintrigiralo me je ono sto si rekla za najromanticniju stvar koja ti se desila...meni se slicna stvar desila davno i to jos uvek pamtim,i svaki put kad se nadjem u nekom bedaku setim se toga,izmili mi mali osmeh na lice...Nisam neki romanticar,ali eto ta situacija me i dan danas ucini srecnim...Hvala ti sto si me podsetila...Pozz

zgodan&nezgodan:
... :D :D ...Znam,odlepila si zamnom... ;) ...zaintrigiralo me je ono sto si rekla za najromanticniju stvar koja ti se desila...meni se slicna stvar desila davno i to jos uvek pamtim,i svaki put kad se nadjem u nekom bedaku setim se toga,izmili mi mali osmeh na lice...Nisam neki romanticar,ali eto ta situacija me i dan danas ucini srecnim...Hvala ti sto si me podsetila...Pozz

.... Provalio si me na keca.... :) hehehe... Totalno sam odlepila za tobom...
hehehehehe.... ma nema na cemu.... Drago mi je sto si imao slicnu situaciju kao ja... ;) sve naj... keep in touch...
:lol:

Svaku sam voleo i za svakom patio. Svaka mi je Anđeo. Doduše, jedna je bila malo više, ali ju je verovatno moja neracionalnost uzdigla na taj nivo. Davaću deci ime neke moje dovojke,koja me je volela.

Elem, radim na tome da zamenim anđela i anđele. Tako ja zaboravljam, nadajući se novoj i uvek većoj ljubavi.

Naravno da ima.Moja ljubav,moja sreca,moja radost,moja tuga,moj zivot,moja patnja,moj bol,moj veciti razlog da padnem u depresiju,moj bes i nervoza( i sve sto uz navedeno ide)se zove jednim imenom-JELENA.Prezime vam necu reci,samo cu reci da na Cukarickoj Padini nema lepse devojke.Sto bi rekao onaj pevac "Miki Mecava"(bivsi clan grupe Mecava)"ime tvoje to je ime tuge moje".

Ime jednog coveka koji je obelelezio moj zivot,to ime se i pre njega i posle njega ivek nekako tiho i neprimetno sunjalo mojim zivotom.Uvek je to ime nosila neka bitna osoba u mom zivotu.
I uvek osetim neki tupi bol u grudima kada cujem to veoma cesto i lepo ime..........
Ponekad se zapitam da li je sudbina da moju ljubav ima neki Aleksandar?Naravno ima je samo jedan-doduse i on ju je prokockao,ali ta ljubav jos postoji samo dobro sakrivena..........
Detetu da li bi dala to ime?Da.Moje dete se ne zove tako,jer ni Aleksandar ni ja nismo zeleli da nam se dete tako zove,kao otac.
Ako jednog dana se udam ponovo i zaboravim Aleksandra,dacu to ime detetu,jer ga volim,i dopada mi se.I mozda jer zelim da da to ime zauvek ostane u mom zivotu,iako je Aleksandar samo u mojim mislima........

Back