ime i prezime

935801_363574407103410_1386235630_n.jpg

a melanija? :think:
i'am jednu drugaricu koja se tako zove, baš mi bilo neobično ime
i simpatično :)
a ona ima drugaricu koja se zove isto kao ja
e ta je opaka riba, ali to ne važi za sve nas sa tim imenom :malav:

ajd kad smo svi ovako u ceca fazonu, a i podstaknuta jednim ranovečernjim forumaškim dijalogom
skontah da ja nemam blage kako se ko zove na ovoj temi osim nas hrabriša poput majče, mene, nevene i raje :D

Ne mora prezime, al kako se zovete?

evo i ekstra pitanje : dajte svoje pretpostavke - šta mislite kako se ko zove od nas a ne znate mu RL ime?

evo npr Eternal mi je neki Ivan, Bejbi mi je Tamara, Smokva Marina, Dee Lite mi je neki Marko, Domaćica Branka ili Mirjana, xella ima neko komplikovano ime, Saul mi je Srđan...

glave su mi pune imena... :telefon:

posto nije post ono sto pises u profilu pa ne pripada brzokucu, pravilno bi bilo: 'I don't do drugs. I am drugs!'.

ajd kad smo svi ovako u ceca fazonu, a i podstaknuta jednim ranovečernjim forumaškim dijalogom
skontah da ja nemam blage kako se ko zove na ovoj temi osim nas hrabriša poput majče, mene, nevene i raje :D

Ne mora prezime, al kako se zovete?

evo i ekstra pitanje : dajte svoje pretpostavke - šta mislite kako se ko zove od nas a ne znate mu RL ime?

evo npr Eternal mi je neki Ivan, Bejbi mi je Tamara, Smokva Marina, Dee Lite mi je neki Marko, Domaćica Branka ili Mirjana, xella ima neko komplikovano ime, Saul mi je Srđan...

glave su mi pune imena... :telefon:

"Moje ime nije vazno jer je namjera to sto cini razliku od covjeka do covjeka..." :)

Back