Mr X
Primećen član
- Poruka
- 705
Znaci kupujemo bus,ko zna mozda nam se i isplati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mr X:Znaci kupujemo bus,ko zna mozda nam se i isplati.
kako se menadzeri medjusobno prepoznaju!iluzionista:Mr X:Znaci kupujemo bus,ko zna mozda nam se i isplati.
A, ti vec napravio kalkulaciju.Vidi se: pravi menadzer...
![]()
iluzionista:Mr X:Znaci kupujemo bus,ko zna mozda nam se i isplati.
![]()
zelja_bg:dobro jutro, finansijska inspekcija-molim vase knjige ili da zatvorim firmu
pokusaj potkupljivanja je kaznjiv-1oo1 luda nocMr X:zelja_bg:dobro jutro, finansijska inspekcija-molim vase knjige ili da zatvorim firmu
A da popijemo mi neko picence pa da vi jos jednom malo bolje razmislite 8)
Mr X:iluzionista:Mr X:Znaci kupujemo bus,ko zna mozda nam se i isplati.
![]()
Pa kolega,moramo unapred planirati![]()
zelja_bg:pokusaj potkupljivanja je kaznjiv-1oo1 luda nocMr X:zelja_bg:dobro jutro, finansijska inspekcija-molim vase knjige ili da zatvorim firmu
zelja_bg:pokusaj potkupljivanja je kaznjiv-1oo1 luda nocMr X:zelja_bg:dobro jutro, finansijska inspekcija-molim vase knjige ili da zatvorim firmu
iluzionista:Mr X:iluzionista:Mr X:Znaci kupujemo bus,ko zna mozda nam se i isplati.
![]()
Slazem se kolega. Jel' nam treba konsultant za biznis plan ili mozemo sami?
Znas li koliko ce nas kostati kostimi?
a ne ne neki dobar koktelcic i onda tek da pregovaramoiluzionista:zelja_bg:pokusaj potkupljivanja je kaznjiv-1oo1 luda nocMr X:zelja_bg:dobro jutro, finansijska inspekcija-molim vase knjige ili da zatvorim firmu
Ma, X donesi onaj konjak iz 1945. Eno ga tamou u kafancetu... Sad cemo mi to srediti...
zelja_bg:a ne ne neki dobar koktelcic i onda tek da pregovaramoiluzionista:zelja_bg:pokusaj potkupljivanja je kaznjiv-1oo1 luda nocMr X:zelja_bg:dobro jutro, finansijska inspekcija-molim vase knjige ili da zatvorim firmu
Ma, X donesi onaj konjak iz 1945. Eno ga tamou u kafancetu... Sad cemo mi to srediti...
zelja_bg:bljak ne volim da glumim
sta rasiri noge i cuti po mogucstvuMr X:zelja_bg:bljak ne volim da glumim
Ma nemoras da glumis,samo radis sto ti se kaze i bice sve OK i ovako ce to da bude amaterski film.
zelja_bg:sta rasiri noge i cuti po mogucstvuMr X:zelja_bg:bljak ne volim da glumim
Ma nemoras da glumis,samo radis sto ti se kaze i bice sve OK i ovako ce to da bude amaterski film.
zelja_bg:pa kako sam tiha...
Mr X:iluzionista:Mr X:iluzionista:Mr X:Znaci kupujemo bus,ko zna mozda nam se i isplati.
![]()
Slazem se kolega. Jel' nam treba konsultant za biznis plan ili mozemo sami?
Znas li koliko ce nas kostati kostimi?
Sve se moze kad se hoce.Razmisljao sam ja i o kostimima ali sam zakljucio da je to samo nepotreban trosak,BICEMO GOLI![]()