Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Ja nisam ni sigurna šta znači ''bolesno ambiciozan''. Čini mi se da ljudi u životu više problema imaju zbog manjka ambicije, a ne zbog viška.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim da je rešenje ni jedno ni drugo.mislis da ce lakse i da je resenje da i dalje ne pokusava nista posto su materijalne mogucnosti postale manje?
od necega ipak zivi tih 6meseci koliko ne radi..nesto mora da jede..
bice da ga neko izdrzva, pa mu je tako lakse i tu se njegova ambicija zavrsava..
Ne mislim da je rešenje ni jedno ni drugo.
Svi pricaju o neimastini i krizi a u trgovinama njih preko 70% predebelo !lazu da je sve otislo 40%
nista vise ne kontam
svi su ludi
Pametan si čovek.otupeli jesmo
to je kolektivno raspoloženje
i bukvalno to životaranje
rovarenej u mestu
bez nekih promena amplituda
nas ubija, uglavnom
to se vidi po svima
po mladima, starima, studentima, klincima
ovde sa ambicijom
možeš da srljaš jedino
u kriminal i ku.rvarluk ako i za to imaš potencijala
treba nam stabilnost
a koliko god bio stamen i lično situaran
uvek se nadje neko da ti zamrači
Dakle, kada govoriš o rešenju, govoriš o pukom preživljavanju? Onda je rešenje sve, pa i prositi.onda harikiri?
ipak mora nekako da zivi i prezivi..
Dakle, kada govoriš o rešenju, govoriš o pukom preživljavanju? Onda je rešenje sve, pa i prositi.
Šta je za tebe rešenje?
Slažem se. Meni je, npr. preživljavanje = predaja. Od ambicije ni a, kamol' bolesne ambicije.
E sad ako neko samo smrt od gladi smatra predajom, pa, valjda je i to kriterijum, no ipak niži zar ne.
Slažem se. Meni je, npr. preživljavanje = predaja. Od ambicije ni a, kamol' bolesne ambicije.
E sad ako neko samo smrt od gladi smatra predajom, pa, valjda je i to kriterijum, no ipak niži zar ne.
Nikome nije preživljavanje lambordžini..... nije u pitanju relativan pojam, dive, zna se šta je preživljavanje. Sastavljanje kraja s krajem i sl.lexo, nekome je prezivljavanje ako mora da vozi neki renoov model, a standard mu je lambordzini..
patrijarhu pavlu je i komad proje bio gastronomski zalogaj.
pitanje je samo gde je ko od nas pronasao svoju ravnotezu.
Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan.
Nije lako kad nemaš.
Moji su pre u dućanu kupovali samo so i konzervans i baš ponekad sirće i šećer.
Deda je imao jedno nedeljsko odelo i po nekoliko za svakidan.
Stuja se u celom selu gasila u osam sati.
Kupatilo niko nije imao a svaki bunar imao je vodu koja je mogla da se koristi za piće sve dok jedan po jedan komšija nije počeo da koristi svoj bunar kao septičku jamu.
Kupali smo se nad lavorom, a od kućne hemije koristili kuvani domaći sapun.
Kupovali smo još i plavetni kamen za prskanje vinograda i negašeni kreč od onih uličnih prodavaca.
Na kućnom brojilu imali smo samo jedan osigurač.
Da sad moj deda ustane i vidi kako za pijaću vodu moram da plaćam, da dajem novce, a za struju po jedno jagnje mesečno , ne bi to nikako mogao da razume.
To je tacno.S druge strane postoje ljudi koji su preambiciozni i nesposobni da vide gde je ravnoteza izmedju njihovih ambicija i mogucnosti.Ja nisam ni sigurna šta znači ''bolesno ambiciozan''. Čini mi se da ljudi u životu više problema imaju zbog manjka ambicije, a ne zbog viška.