- Poruka
- 70.157
Jel? Biyach! KOKOOO platices mi za sve.Ma samo te je palila da te otkači, nije njoj do jahte...a realno, ni do udaje...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel? Biyach! KOKOOO platices mi za sve.Ma samo te je palila da te otkači, nije njoj do jahte...a realno, ni do udaje...![]()
Ma nigde ne pise zato je i savrsena i oterana ,sve na mestu sise dupe cuti i radiA ta Selma, to neka maskota? Nema je na ljisu, jel na politici? Religiji? Psihologiji /Romantici(ne daj boze)?
Jesi siguran? Da nije to ipak neki chat dzi di pi dzi pi di. Istrazuje reakcije u neuralni netvourk, pojavi se posle sa elf usima i wi fi konekcijom.Ma nigde ne pise zato je i savrsena i oterana ,sve na mestu sise dupe cuti i radi
tako nekakoDa je Dante naš savremenik imao bi krug pakla za one koji dele citate sa fejsa
-nepoznati autor-
Ti si Eurus ili neko drugi?Ovo Kianu Rivs nije ikada izgovorio, niti milion drugih izjava koji kruže internetom
ovo su samo random citati koji se lepe na fotke sa njegovim likom
Inače okej nije mi to tolko bitno - gotivim čoveka po onome što sam slušao o njemu.Ovo Kianu Rivs nije ikada izgovorio, niti milion drugih izjava koji kruže internetom
ovo su samo random citati koji se lepe na fotke sa njegovim likom
A kaaaaaažiiiiiНећу да ти кажем Брадати!
п.с. Маст хев.
Vrlo smo simpaIma ovdje dosta simpatičnih ljudi, ne mogu da odaberem samo jednu simpatiju![]()
Sympathy is a feeling of sincere concern for someone who is experiencing something difficult or painful.
---
Ono kad potražim definiciju.
Sympathie ist ein Gefühl der aufrichtigen Anteilnahme an jemandem, der etwas Schwieriges oder Schmerzhaftes erlebt.Pričaj srpski![]()