Imate li nekog u familiji sa kim ne govorite?

nemam,ali ce se to po svoj prilici uskoro promeniti...naime, nismo krvni srodnici, to je neko iz familije ko sebi puno dozvoljava, sam sebi daje slobodu da prilicno drsko, kur.cevito prica vama sta i kako treba da radite, neko ko pokusava da upravlja vasim zivotom i zivotom vase dece...al nece moci....e zato je verovatno svadja na pomolu, jer lepim se vise ne moze (isprobano). iz kog filma bese ono "KO NA NAS KRENE,IZ MESTA JE NA.EBAO!"

Nažalost, ne govorim sa svojim bratom, koga , bez obzira na sve, mnogo volim.Stariji je od mene 9 godina, nikada me baš nije voleo, uvek me zvao malim gmazom uljezom, nije mogao da se pomiri sa tim da me tajo mnogo voli i što je i pokazivao, mada, mom bati nikada ništa nje uskratio.
Mnogo puta sam mom bratu oprostila mnoge gadosti koje mi je napravio, ne konktaktiram sa njim, baš zato da ga ne bih pljunula, napustila ga je i žena, inače Irkinja i odvela ćerkicu, koja je tada imala 5 meseci u Irsku.
Prošlog leta, posle toliko godina, dođoše moja Šila i Dona(sada17god.), a on se opet ponašao kao klasični magarac i "gazda".
Ponekad poželim da ga išamaram, udarim, pljunem, ali ga ne mrzim, sigurno, samo me boli što je takav, ja bih za njega dala sve, a ja sam za njega- ništa.

U dva navrata sam cutao od oca po 6 meseci. Neke stvari mu nisu bile po volji, ja sam smatrao da nema pravo da se buni i da bih izbegao dublje sukobe, ponasao sam se kao da ne postoji. Sve to uz mamino negodovanje. Sad je sve u redu, stariji smo i mudriji.
Majka i ja mozemo bukvalno da se vitlamo kroz kucu sa macetama, cascavamo najgorim uvredama i posle pola sata se ponasamo najnormalnije.
Od oceve familije blizak sam sa porodicom babinog brata, a od majcine sa rodjenim ujkom i njegovima. Ostali mogu komotno da odj*bu, ne trebaju mi njihove pozivnice za svadbe, sahrane, krstenja, slave i slicno.
Necu da pijem kafu sa njima, necu da me cmacu i ispituju kao UDBA i OZNA. Jos manje zelim da slusam o njima i njihovim zivotima.

moj muz i ja imamo neke clanove sire porodice koji ne govore medjusobno. verovatno bi trebalo da nas se ne tice, ali kad pravimo neko slavlje a treba da pozovemo i jedne i druge, malo je bez veze.
razumem da ne mogu svi da se vole, ali nikada necu moci da razumem kako mogu da ne razgovaraju???
Jedne zovite na rucak, druge na veceru. I to pod uslovom da su izdasni sa poklonima. U suprotnom, nemojte nikog od njih da zovete.

moj muz i ja imamo neke clanove sire porodice koji ne govore medjusobno. verovatno bi trebalo da nas se ne tice, ali kad pravimo neko slavlje a treba da pozovemo i jedne i druge, malo je bez veze.
razumem da ne mogu svi da se vole, ali nikada necu moci da razumem kako mogu da ne razgovaraju???

Verovatno za to postoji razlog?Mislim,niko ne prekida odnose sa nekim bez razloga,eto tako iz dosade.

imam toga na pretek...:lol:
tachnije,ne razgovaram sa majkom,a vrlo verovatno uskoro i sa bratom,ako se neshto u njegovoj glavi ne promeni...
sa sestrom sam u super odnosima,i to ce se jako teshko promeniti,jer smo nas dvoje jedine dve normalne osobe u porodici...
inache komplikovani i zamrsheni porodichni odnosi su neshto shto me ceo bogovetni zhivot prati i ubija u pojam!
i reshio sam,da chim se steknu adekvatni uslovi,zapalim odatle,jer nemam vishe ni volje ni snage da se sa ludacima borim!

ako ne mozhemo da razgovaramo kao ljudi,necemo ni razgovarati!

Imam, ali ne mojom voljom. I nikada neću shvatiti to luksuziranje ljudi koji odbijaju da pričaju sa svojom porodicom. Pa j****m mu miša, zar je baš nemoguće naći se negde na pola puta? Kao da će zauvek da žive... a za 30 godina će da kukaju kako su pogrešili. Što se malo ne zamisle sada, i shvate to na vreme ? :lol:

ni ja nisam birao,niti sam inicijator,
ali kad je pitanje ja ili oni,u zdravstveno-zhivotnom smislu,nema dileme!

Ne govorim sa svekrom i svekrvom, muž takođe ne komunicira sa njima :cool: I od kada se on posvađao sa svojim bratom, od tada ni ja sa njim ne razgovaram, a to je neke dve-tri godine. U suštini sa njegovom familijom ne komuniciramo. Ima jednu sestru od ujaka sa kojom se posećujemo, jer ni ona ne priča sa njegovom tj. svojom familijom :cool:

Moj ćale ne razgovara sa svojom familijom, bukvano celom familijom :eek: i pokušavao je mene odgajiti u tom duhu, ali ne dam se ja :D

Keva dugo, dugo nije razgovarala sa bratom, sada tu i tamo prozbore. Ona nije mogla da odoli da ne ode kod njega kada je dobio sina i ćerkicu i eto od tada kao komuniciraju, iako on nije dolazio kod njene dece (tj. kod mene i mojih sestara)...

Što se tiče kumova... mislim da ćemo se i sa njima zavaditi uskoro :zcepanje:

Back