andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
nemaSvako je ima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemaSvako je ima
Jedan od najpromišljenijih i najkvalitetnijih upisa koje sam do sada imao priliku pročitati na ovom forumu.Imam sivo zlatnu stranu, osenčena je, nije mračna u klasičnom smislu.
Ali nije radosna. Mešavina nakupljenih osećanja.
kako pobijediti ovo? ili živit sa tim? ili uzet ''odvjetnika'' i napravit još veće sranje? ili ili ili ili?Svako ima svoju mračnu stranu. Neko je krije, neko, možda i nesvesno pokazuje.
Savršenstvo ne postoji. Ne postoje ni idealni ljudi.
Mislim da su nervoza i bes, ili ljutnja moje mračne strane. Nerviram se zbog mnogih stvari, a ljuta sam kad vidim nepravdu. Možda ta moja ljutnja nije mračna osobina?
Ko sto bi neko rekao da nikad u zivotu nista nije ukrao.
Svaki veliki um je neodlucan u prostim zivotnim stvarima.Imam. Mračne misli i neodlučnost.
Upravo to, svi se plašimo te kapi. U zavisnosti od osobe i njenog mentalnog sklopa, te mračne strane mogu biti i jako opsane po okolinu. Uvek mi padne na pamet ona priča : a bio je baš miran i fini čovek ..lagi ja se te kapi koja bi mogla preliti čašu baš i bojim
toUpravo to, svi se plašimo te kapi. U zavisnosti od osobe i njenog mentalnog sklopa, te mračne strane mogu biti i jako opsane po okolinu. Uvek mi padne na pamet ona priča : a bio je baš miran i fini čovek ..![]()
kako pobijediti ovo? ili živit sa tim? ili uzet ''odvjetnika'' i napravit još veće sranje? ili ili ili ili?
Moja mračna strana se pojavi onda kada neka kap prelije čašu moje ogromne tolerancije. Zato se nekada ljudi iznenade zašto sam pokazala neko drugo lice zbog sitnice, ne shvatajući da sam dugoo tolerisala i krupne propuste. Naravno, za pokazivanje mračne strane su obično zaslužni izazovi sa kojima smo suočeni.Neću zbog nečijeg preskakanja reda u prodavnici dok čekam da izludim, ali će se taj bes možda skupljati, pa ću ga ispoljiti u nekoj sasvim beningnoj situaciji i time izazvati mišljenje drugih da sam neprimereno reagovala, tj pokazala bes i gnev, kao svoje mračne strane.
Pa to mi i nije neka mracna strana dok ne predje mozda u kleptomaniju.Ko sto bi neko rekao da nikad u zivotu nista nije ukrao.
Moglo bi se reći da je ,,mračna strana" kod mene želja za konstantnim napretkom (pre svega fizičkim, telogradnja, gde spada i održavanje mišićne mase), kažem mračna strana jer to nekad zna da optereti i učini me smorenim ako ispreskačem nekoliko treninga, dok je ona druga ,,pozitivna" strana mene više ono u nekom chill fazonu (kakav sam prirodno) i uopšte nije sportski tip.Možete li da je definišete i kako se manifestuje?
Da li vas sabotira ili vas na neki uvrnuti način inspiriše/motiviše?
Meni ovo deluje kao pozitivna osobina, kako znamo koja nam je granica ako ne guramo do granice izdrzljivosti?Moglo bi se reći da je ,,mračna strana" kod mene želja za konstantnim napretkom (pre svega fizičkim, telogradnja, gde spada i održavanje mišićne mase), kažem mračna strana jer to nekad zna da optereti i učini me smorenim ako ispreskačem nekoliko treninga, dok je ona druga ,,pozitivna" strana mene više ono u nekom chill fazonu (kakav sam prirodno) i uopšte nije sportski tip.
To se zove griza savest a ne mracna strana.Moglo bi se reći da je ,,mračna strana" kod mene želja za konstantnim napretkom (pre svega fizičkim, telogradnja, gde spada i održavanje mišićne mase), kažem mračna strana jer to nekad zna da optereti i učini me smorenim ako ispreskačem nekoliko treninga, dok je ona druga ,,pozitivna" strana mene više ono u nekom chill fazonu (kakav sam prirodno) i uopšte nije sportski tip.
To je klasican pocetak koji se preliva preko duhovne ili seksualne prevare pa se kasnije deformise u hipokrizno ponasanje gde kod drugih prepoznaje korene svog mraka.Pa to mi i nije neka mracna strana dok ne predje mozda u kleptomaniju.
Moja da kazem mracna strana je surovost...ne inspirise me pokusavam da se ne manifestuje i da je sakrijem...Možete li da je definišete i kako se manifestuje?
Da li vas sabotira ili vas na neki uvrnuti način inspiriše/motiviše?
Surov u kom smislu?Moja da kazem mracna strana je surovost...ne inspirise me pokusavam da se ne manifestuje i da je sakrijem...