Imas ili nemas profil na FB?

Imam...
Nisam od onih koji imaju po 1000 bezveznih prijatelja, prihvatam samo one koje poznajem, Mnogo mi je prijatelja po raznim kontinentima, pa tako komuniciramo, pogledam fotke i slicno. Farmu nikad nisam igrala i nervira me kad mi salju razne cvetice, srca, pica i slicne gluposti.
Cak ni tamo nisam pod punim imenom, ne zelim da me smara kome se cefne.

Ma ne ona je inace lujka..al ja kao ajde mozda se nadje trunka normalnog u glavi..mislim ponekad su mi te pogubljenje onako interesantne za experimentisanje..ima ona tamo dosta prijatelja svakakvih..ono bas nebuloznih tako da sam se malo zacudio sto me izbaci..mislim kazem nebitno nisam ja tamo licno pa da se uvredim..nego eto i tamo pokazuje da je za psihica

i moja mama je popila ignore :lol: znaci...tacno znam da me dodala da bi me spijunirala i njuskala sta pisem, sa kim i tako. da sve bude gore onda me dodala i keva od drugarice i jedan komsija tracara. i oni su prosli isto ko mama :)))

ja sam u prvom pokusaju popila ignor od mog starijeg sina, a posle se smilovao:mrgreen:
i tako , kad nesto pocnu da se prolupavaju samo se rasipam po podu od smeha..znaju biti vrlo duhoviti:)
a da, imam profil.

imam al retko zalazim
cerku ne spijuniram vec je ona do skoro igrala farmville s mog naloga
to su sve stvarni ljudi s kojima sam prijatelj na fb, uglavnom moji prijatelji, komsije, kolege i bivse kolege, tako da ne strahujem od ne znam cega
nepoznate zahteve odbijam
fb mi nije narocito zanimljiv

imala sam profil al sam izbrisala jer mi je dosadilo da mi se cesto javljaju ljudi koje i ne poznajem....al da je nekad potreban priznajem...bar u onim slucajevima kad izgubimo kontakte sa osobama iz djetinjstva ili skole....al sto bi moja drugarica rekla kontakte osoba koje zelim da imam tu su u imeniku mog telefona

Back