imao sam cudne snove od Airwick osvezivaca vazduha! (deja vu)

Poruka
3.797
To je bilo pre 5-6 dana. Nisam se budio i sanjao sam konstantno nekih 2 do 4 sati,po mom osecaju i pamcenju.

Prvo sam sanjao da vozim neke motore sa stricem,velikom brzinom motokros. Gde se prikljucuje i neki stranac takodje velikom brzinom,ide na skakaonicu i pada sa motora,povredjuje se.

Drugi san je bio, par bivsih drugova iz srednje skole i jos dve-tri nepoznate "fiktivne/izmisljene" osobe koje su nam prodale travu, pusimo neku travu. Od nje nam je bilo jako dobro,da je to bilo u snu vrlo zivahno, vrlo realno i uzbudljivo. Kad sam prvi put udahnuo, imao sam osecaj da imam aritmiju i napad panike,ali se brzo smirilo. Dalje.
Krijemo se tu u mom kraju iza jedne stare kuce (koja postoji), ali iznenada se tu pojavljuje i neki grad i neke nepoznate lokacije. Znaci mesaju se lokacije i osobe,kako to obicno i biva kad sanjas. Dobijam vrlo realne tripove i veliki smeh.
Zbijamo razne sale i osecaj je fenomenalan, nema si veze sa pusenjem vutre u realnom zivotu.
Meni u realnom zivotu nikako ne prija da pusim travu, probao sam 5-6 puta.
Da se vratim na san. Osecaj naduvanosti je fenomenalan, jer dolaze razni tripovi i vise ne znas jel to istina ili nije. Par puta je bio trip da se pojavila policija, medjutim bio je samo trip. Medjutim peti ili sesti put nije bio trip, nego se zaista pojavljuje policija i hapsi nas. Dalje,u policiji oni zadrzavaju sve moje drugove,ja jedini bivam pusten na slobodu,jer jedino meni prsti nisu smrdeli na vutru. Iako sam i ja takodje pusio u snu,ali mene su ipak pustili. Tu sam imao neki osecaj grize savesti,jer znam da sam kriv,a pusten sam.
Dalje,mene vracaju u nekakvu srednju skolu,zatvor ili popravni dom,ne znam sta je to. U tu skolu/zatvor,ja se spustam onom zicom,to jest konopcem,znate ono sto koriste marinci i specijalni vojnici kad treniraju? Samo se uhvatis za to uze rukama i spustis se sa vece visine na nizu, to rade i ovi planinari. Tu se spustim u neko prepuno skolsko dvoriste gde ima puno dece i igraju se loptom. Suncan i vedar dan. Tu ima neka menza i tu radi otac od jednog mog druga,koji inace postoje i u realnom zivotu. Mi tu sednemo da jedemo,a taj dan se jela neka jagnjetina.
I taj njegov otac kaze "ja jedem jagnjetinu". U tom momentu, u snu se setim da sam taj san vec nekad sanjao (deja vu). Ili pak, da se samo nastavlja neki san koji sam vec bio poceo pre vise meseci. Inace, za ovaj fenomen ne znam jel vazi ono isto pravilo kao i za DEJA VU u realnom zivotu ili je ipak moguce da se snovi pauziraju i nastavljaju povremeno.
Idemo dalje.
Zatim, uzimam tu jagnjetinu i probam je. Ona nema nikakav ukus jagnjetine i mesa, ali zato ima NAJBOLJI fenomenalan ukus koji sam IKAD probao u zivotu!
Nije bila previse pecena, pomalo zvakasta, zilava, kao biftek, iz nje idu sokovi!
Kad sam se probudio, shvatio sam da je taj ukus jagnjetine zapravo bio ukus, to jest miris, Airwick osvezivaca vazduha koji sam kupio i postavio u svoju sobu prethodni dan!!! ZNACI PROSTO NEVEROVATNO....... :)

Dalje, treci san je bio jako dug vremenski i vrlo realan. Vrlo mocan, emotivan, grandiozan i Bogovski.
To je bila galaksija, svemir, Star Wars vasionski brodovi, Star Wars serija koja se mesala sa Prison Break (zakon bratje) serijom. Mesali su se likovi iz obe serije,a i ja sa njima. To je bila kao neka epska svemirska bitka gde sam i ja ucestvovao. Borile su se neke velike sile dobra i zla, bila je umesana i Amerika. Glavni likovi su bili zene, ali vrlo mocne zene.
Bile su neke zle i mocne zene, kao recimo "Gretchen" iz zakona bratje (bekstvo iz zatvora) ako ste gledali.
Na kraju tog sna, jedino nisam mogao da procenim da li sam gledao film, igrao video igru ili zaista bio realni deo tih dogadjaja.

Ali da se vratim na drugi san. Dakle, navodna jagnjetina je bila fenomenalna i imala ukus mog osvezivaca vazduha.

IMG_20231224_121938.PNG

Back