Riada
Buduća legenda
- Poruka
- 44.318
Ne mozes tražiti zaljubljenost.Ona se desi ili ne.Kad se budeš najmanje nadao moze da ti se desi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da probas sa muskim........mozda je tu problem ?ne mogu da se zaljubim a radim sehs
a sehs bez emocija je isprazan i glup
nikako da nadjem neku devojku koja tje mi utji u srtze
da se sa njom shetam i slusam romanticne pesme koje nemaju reci vec samo vijoline i klavireve
mislim da sam samog sebe burnim tjivotom doveo do neke tacke ili zareza u kojoj sam sebe onesposobio za emocie i ljubav
i tako hteo bih da se zaljubim u lepoiku devoiku a ne samo da joj radim sehs koji nicemu ne vodi niti ima za cilj nesto vise i vrednie
malo me muchi to
iabihteo normalnu vezu sa normalnom devoikom i da gledamo zikinu dinastiju ili da jedemo podvarak i slicne stvari koje zaljubljeni parovi vetj rade
odakle da pocnem
sta da radim
ne zelim da docekam novogodisnje praznike kao huligan koji kivan na ssretjne ljude namerno rusi sneske belice
nego kao neki zaljubljeni pesnik koji sa svojom sretjnom dobitnicom gleda zikinu dinastiju i jede podvarak
netacno. Ako ti se neka osoba po karakteru fizicki svidja, priblizices joj se, druzices se sa njom i ako ona ima iste zelje i ciljeve , ima da kresne.Ne mozes tražiti zaljubljenost.Ona se desi ili ne.Kad se budeš najmanje nadao moze da ti se desi.
Crklo ti 1235 rusa.netacno. Ako ti se neka osoba po karakteru fizicki svidja, priblizices joj se, druzices se sa njom i ako ona ima iste zelje i ciljeve , ima da kresne.
Ljubav na prvi pogled je samo strast i nema veze sa ljubav. Brzo se rasprsne se kao mehuric sapunice.
to sto je tebe tata ucio ne znaci da tako trebaa da probas sa muskim........mozda je tu problem ?
ma zay.ebavam se, zar ne vidis.to sto je tebe tata ucio ne znaci da tako treba
ono sto je u jednoj porodici normalno ne cini definiciju
msm a i sire
a jeli ? zezas se zbilja...ma zay.ebavam se, zar ne vidis.
Sve u svoje vreme, kako kaze nas narod. Kad dovoljno sazris ovake teme ce ti biti ad-akta.
izvini al nisam znao da je ovo bas tolko ozbiljan problem. Ovaki problemi se resavaju u hodu i da ne primetis.a jeli ? zezas se zbilja...
pa nije ti to lepo da se zezas kada neko ovako ozbiljno iznese problem..
opet ti kazem to sto je za tebe normalno za drugoga ne mora bitiizvini al nisam znao da je ovo bas tolko ozbiljan problem. Ovaki problemi se resavaju u hodu i da ne primetis.
Nema da brines...........kad ti deda Milun kaze.
ocu, a ti javi kad se zaljubis pa da proslavimo.opet ti kazem to sto je za tebe normalno za drugoga ne mora biti
hajd sad napusti temu i ostavi ozbiljne ljude da ozbiljno govore o ozbiljnim stvarima
ekskluzivno cu javiti tebi prvomocu, a ti javi kad se zaljubis pa da proslavimo.
Uzivaj u sexu bez vezivanja, sta ce ti veza.ne mogu da se zaljubim a radim sehs
da se sa njom shetam i slusam romanticne pesme koje nemaju reci vec samo vijoline i klavireve
mislim da sam samog sebe burnim tjivotom doveo do neke tacke ili zareza u kojoj sam sebe onesposobio za emocie i ljubav
i tako hteo bih da se zaljubim u lepoiku devoiku a ne samo da joj radim sehs koji nicemu ne vodi niti ima za cilj nesto vise i vrednie
malo me muchi to
iabihteo normalnu vezu sa normalnom devoikom i da gledamo zikinu dinastiju ili da jedemo podvarak i slicne stvari koje zaljubljeni parovi vetj rade
odakle da pocnem
sta da radim
ne zelim da docekam novogodisnje praznike kao huligan koji kivan na ssretjne ljude namerno rusi sneske belice
nego kao neki zaljubljeni pesnik koji sa svojom sretjnom dobitnicom gleda zikinu dinastiju i jede podvarak
MiIun je mentalno bolesni pas.opet ti kazem to sto je za tebe normalno za drugoga ne mora biti
hajd sad napusti temu i ostavi ozbiljne ljude da ozbiljno govore o ozbiljnim stvarima
mislim da niste u pravu koleginiceMiIun je mentalno bolesni pas.
neki uzivaju i kad su u seksu vezani.Uzivaj u sexu bez vezivanja, sta ce ti veza.
Za pocetak izadji sa nekom devojkom i nemoj da mislis na seks i na to kako da je strpas u krevet..ne mogu da se zaljubim a radim sehs
malo me muchi to
odakle da pocnem
sta da radim
bla bla blaZa pocetak izadji sa nekom devojkom i nemoj da mislis na seks i na to kako da je strpas u krevet..
Pricaj sa njom o svemu osim o seksu, dozvoli sebi da je upoznas i da te upozna i nemoj da se plasis
onoga sto ce upoznati i sto ces upoznati...
Nemoj lagati, pricaj istinu, nemoj se praviti vazan i bitan, dozvoli njoj da se oseti vaznom i bitnom...
...vrlo brzo ce ti emocije nabujati, ja kad ti kazem...![]()