Imam problem sa emocijama helpmi

ne mogu da se zaljubim a radim sehs
a sehs bez emocija je isprazan i glup
nikako da nadjem neku devojku koja tje mi utji u srtze

da se sa njom shetam i slusam romanticne pesme koje nemaju reci vec samo vijoline i klavireve

mislim da sam samog sebe burnim tjivotom doveo do neke tacke ili zareza u kojoj sam sebe onesposobio za emocie i ljubav

i tako hteo bih da se zaljubim u lepoiku devoiku a ne samo da joj radim sehs koji nicemu ne vodi niti ima za cilj nesto vise i vrednie
malo me muchi to

iabihteo normalnu vezu sa normalnom devoikom i da gledamo zikinu dinastiju ili da jedemo podvarak i slicne stvari koje zaljubljeni parovi vetj rade

odakle da pocnem
sta da radim

ne zelim da docekam novogodisnje praznike kao huligan koji kivan na ssretjne ljude namerno rusi sneske belice
nego kao neki zaljubljeni pesnik koji sa svojom sretjnom dobitnicom gleda zikinu dinastiju i jede podvarak
a da probas sa muskim........mozda je tu problem ?

da se sa njom shetam i slusam romanticne pesme koje nemaju reci vec samo vijoline i klavireve

mislim da sam samog sebe burnim tjivotom doveo do neke tacke ili zareza u kojoj sam sebe onesposobio za emocie i ljubav

i tako hteo bih da se zaljubim u lepoiku devoiku a ne samo da joj radim sehs koji nicemu ne vodi niti ima za cilj nesto vise i vrednie
malo me muchi to

iabihteo normalnu vezu sa normalnom devoikom i da gledamo zikinu dinastiju ili da jedemo podvarak i slicne stvari koje zaljubljeni parovi vetj rade

odakle da pocnem
sta da radim

ne zelim da docekam novogodisnje praznike kao huligan koji kivan na ssretjne ljude namerno rusi sneske belice
nego kao neki zaljubljeni pesnik koji sa svojom sretjnom dobitnicom gleda zikinu dinastiju i jede podvarak
Uzivaj u sexu bez vezivanja, sta ce ti veza.

MiIun je mentalno bolesni pas.
mislim da niste u pravu koleginice
obzirom da sam siguran 100 % da psi ne umeju da pisu i koriste internet
apsolutno mogu da tvrdim da milun zasigurno nije pas !
a sto se tice njegovog mentalnog stanja
mislim da je ono po onome sto ja vidim blago naruseno ali to nije tema

zbilja niste rekli nista na temu, cenio bih to.
hvala

malo me muchi to

odakle da pocnem
sta da radim

Za pocetak izadji sa nekom devojkom i nemoj da mislis na seks i na to kako da je strpas u krevet..
Pricaj sa njom o svemu osim o seksu, dozvoli sebi da je upoznas i da te upozna i nemoj da se plasis
onoga sto ce upoznati i sto ces upoznati...
Nemoj lagati, pricaj istinu, nemoj se praviti vazan i bitan, dozvoli njoj da se oseti vaznom i bitnom...
...vrlo brzo ce ti emocije nabujati, ja kad ti kazem...:lol:

Za pocetak izadji sa nekom devojkom i nemoj da mislis na seks i na to kako da je strpas u krevet..
Pricaj sa njom o svemu osim o seksu, dozvoli sebi da je upoznas i da te upozna i nemoj da se plasis
onoga sto ce upoznati i sto ces upoznati...
Nemoj lagati, pricaj istinu, nemoj se praviti vazan i bitan, dozvoli njoj da se oseti vaznom i bitnom...
...vrlo brzo ce ti emocije nabujati, ja kad ti kazem...:lol:
bla bla bla

Back