Imam problem sa emocijama helpmi

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.200
ne mogu da se zaljubim a radim sehs
a sehs bez emocija je isprazan i glup
nikako da nadjem neku devojku koja tje mi utji u srtze

da se sa njom shetam i slusam romanticne pesme koje nemaju reci vec samo vijoline i klavireve

mislim da sam samog sebe burnim tjivotom doveo do neke tacke ili zareza u kojoj sam sebe onesposobio za emocie i ljubav

i tako hteo bih da se zaljubim u lepoiku devoiku a ne samo da joj radim sehs koji nicemu ne vodi niti ima za cilj nesto vise i vrednie
malo me muchi to

iabihteo normalnu vezu sa normalnom devoikom i da gledamo zikinu dinastiju ili da jedemo podvarak i slicne stvari koje zaljubljeni parovi vetj rade

odakle da pocnem
sta da radim

ne zelim da docekam novogodisnje praznike kao huligan koji kivan na ssretjne ljude namerno rusi sneske belice
nego kao neki zaljubljeni pesnik koji sa svojom sretjnom dobitnicom gleda zikinu dinastiju i jede podvarak

aqxZK0p4_700w_0.jpg

Pa... gledaj sa vedrije strane sve to-i ne treba da se zaljubljujemo osiono i bezglavo, ne treba da nas neko osvoji na trep i da plaćamo danak trenutnoj stvari kasnije danima, nedeljama, mesecima... nekad i godinama.
Zaljubljivanje je kad misliš da se jede sve što leti.
Možda si ti sad u nekom trenutku kad bi da svemu pristupaš ozbiljnije, a to ne znači da ne mogu romantični trenuci da se dese.

Pa... gledaj sa vedrije strane sve to-i ne treba da se zaljubljujemo osiono i bezglavo, ne treba da nas neko osvoji na trep i da plaćamo danak trenutnoj stvari kasnije danima, nedeljama, mesecima... nekad i godinama.
Možda si ti sad u nekom trenutku kad bi da svemu pristupaš ozbiljnije, a to ne znači da ne mogu romantični trenuci da se dese.
Mislis neki kres sa zanimljivim emocijama sa strane?

pa znam ali nekako sad se sve desava drugacije
msm upoznam devojku, izadjemo i ja je uctivo pozovem posle kod mene na recimo gledanje gospodara
i onda kao pustimo gospodara i stopiramo na devetom minutu iz gasa kao smara gospodar
i onda se gledamo i krenemo da se smeskamo
i propadne sva sansa za romanticnu ljubav i zikinu dinastiju i podvarak

pa znam ali nekako sad se sve desava drugacije
msm upoznam devojku, izadjemo i ja je uctivo pozovem posle kod mene na recimo gledanje gospodara
i onda kao pustimo gospodara i stopiramo na devetom minutu iz gasa kao smara gospodar
i onda se gledamo i krenemo da se smeskamo
i propadne sva sansa za romanticnu ljubav i zikinu dinastiju i podvarak
Nemam pojma...
ne razumem te ništa.
Samo sam pomislila da ne možeš da se zaljubiš duže vreme jer negde duboko znaš da je to ionako mlaćenje prazne slame.

:think:
ljudi se zaljubljuju, vole zaista neku osobu kada su spremni da fokus sa sebe malo prebace i na drugu osobu...razmisljaju u mnozini ne u jednini...opuste se i prepuste...uzive se u tu osobu...a jbga zaista postoje osobe koje su nesposobne za ljubav...pa ceznju i fantazije mesaju sa istom...
traze u drugima uzbudjenja i strasti koje u sebi nemaju...
a onda tu ide i emotivna zrelost...
valjda je primarno da poznajemo sebe i sta zaista zelimo pa je odmah i selekcija laksa...

mislim tu na nesto dublje od pukog fantaziranja i idealizovanja neke osobe ili prosao sam ulicom i digao mi se...
ljubav bi trebala da je jednostavna stvar ako zaista postoji volja i zelja i osoba koja je senzibilitetom slicna nama :)

no opet...sta ja znam...mozda i ja samo fantaziram :mrgreen:

Nemam pojma...
ne razumem te ništa.
Samo sam pomislila da ne možeš da se zaljubiš duže vreme jer negde duboko znaš da je to ionako mlaćenje prazne slame.
ljudi na zalost vole to mlacenje prazne slame...uzbudjuje ih...
vecina je glupa da ceni osobe koji ih zaista vole i zele...to im je dosadno...tu tenziju, ceznju...upravo mesaju sa ljubavlju...

:think:
ljudi se zaljubljuju, vole zaista neku osobu kada su spremni da fokus sa sebe malo prebace i na drugu osobu...razmisljaju u mnozini ne u jednini...opuste se i prepuste...uzive se u tu osobu...a jbga zaista postoje osobe koje su nesposobne za ljubav...pa ceznju i fantazije mesaju sa istom...
traze u drugima uzbudjenja i strasti koje u sebi nemaju...
a onda tu ide i emotivna zrelost...
valjda je primarno da poznajemo sebe i sta zaista zelimo pa je odmah i selekcija laksa...

mislim tu na nesto dublje od pukog fantaziranja i idealizovanja neke osobe ili prosao sam ulicom i digao mi se...
ljubav bi trebala da je jednostavna stvar ako zaista postoji volja i zelja i osoba koja je senzibilitetom slicna nama :)

no opet...sta ja znam...mozda i ja samo fantaziram :mrgreen:
Al ga ti izvredja sad lepo sve koji nemaju nista protiv i malo henki penki.

ljudi na zalost vole to mlacenje prazne slame...uzbudjuje ih...
vecina je glupa da ceni osobe koji ih zaista vole i zele...to im je dosadno...tu tenziju, ceznju...upravo mesaju sa ljubavlju...
Pa... svet konzumerizma.
Kažemo ponosno da ne živimo više kao robovi nekad, ali... porobljava nas sve, čak i ta plemenita ideja o ljubavi i pronalaženju nekoga za sebe.
Neko koga bismo da volimo treba da prođe skener, da odgovara parametrima, ali i da pruži neku čaroliju.
Zahteva je mnogo, a najmanje onoga što smo u stanju da pružimo.
Ljudi koji imaju para da im padaju sa neba ponosno ističu taj svoj kvalitet... ali... da li je stvarno sve na prodaju?

da se sa njom shetam i slusam romanticne pesme koje nemaju reci vec samo vijoline i klavireve

mislim da sam samog sebe burnim tjivotom doveo do neke tacke ili zareza u kojoj sam sebe onesposobio za emocie i ljubav

i tako hteo bih da se zaljubim u lepoiku devoiku a ne samo da joj radim sehs koji nicemu ne vodi niti ima za cilj nesto vise i vrednie
malo me muchi to

iabihteo normalnu vezu sa normalnom devoikom i da gledamo zikinu dinastiju ili da jedemo podvarak i slicne stvari koje zaljubljeni parovi vetj rade

odakle da pocnem
sta da radim

ne zelim da docekam novogodisnje praznike kao huligan koji kivan na ssretjne ljude namerno rusi sneske belice
nego kao neki zaljubljeni pesnik koji sa svojom sretjnom dobitnicom gleda zikinu dinastiju i jede podvarak

Нешто ти се побркало,
поправи прво правопис, ако треба - купи буквар за први разред !

Нешто ти се побркало,
поправи прво правопис, ако треба - купи буквар за први разред !
postova kolega forumasu obilic
nigde nepise da ja kao forumas odnosno pripadnik foruma moram biti pravopisan
sadruge strane vise ponasate neuctivo bez potrebe i bez povoda i bez razloga i bez uslova koi bi imao za rezulta takav stav
kad tako olako sudite onekome prvo stavi te prst na celo i porazmislite

mozda neko ima los dan
mozda ga je zena ostavila sa postarem koji mu je uz to skolski drug a i u istom su timu u malom fudbalu
mozda je neko slucaino nesto pogresio
mozda je pokvario stomak
mozda je njegov omiljeni konj umro i slicno

Back