Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Turi ga u sonu kiselinu i uz "blagi vrisak" biće u redu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vizionar:ej narode bio sam kod doktora jutros, kaze da se ta bolest zove BALANOPOSTITIS N 48.1!
Za terapiju mi je predlozio mast koja se zove LAMISIL i treba je mazati dva puta dnevno, a pre nanosenja masti treba glavic oprati decijim sapunom, i posle tri nedelje sam izlecen!!!!!!
samo sto je problem sto ne smem da karam 3 nedelje, ukljucujuci i drkicu![]()
OK, valjda ti je rekao da i devojka treba da se leči?Vizionar:ej narode bio sam kod doktora jutros, kaze da se ta bolest zove BALANOPOSTITIS N 48.1!
Za terapiju mi je predlozio mast koja se zove LAMISIL i treba je mazati dva puta dnevno, a pre nanosenja masti treba glavic oprati decijim sapunom, i posle tri nedelje sam izlecen!!!!!!
Vizionar:ej narode bio sam kod doktora jutros, kaze da se ta bolest zove BALANOPOSTITIS N 48.1!
Vizionar:doktori ne rade nedeljom, a pogotovo praznikom, u pocetku to nije bilo toliko ruzno, ali u zadnja dva dana je postalo sve gore i gore! devojka koristi neke "cepice" i kaze da joj je bolje, odnosno da joj to polako nestaje, a sto se mene tice, rekla mi je da kupim neku mast, mislim da se zove gino-daktonol 2%, i da se maze na glavic 2 puta dnevno, sutra je ponedeljak valda ce raditi apoteka pa da probam sa tom mascu.........
...ma otpasce sam....different from others...:ma ne slusa ovaj!ja sam mu preporucio da ga odsece a on nista.mozda kiselina pomogne...
Tako nesto moze samo kurir da objaviPunisher:Ovo obavezno procitajte - http://www.kurir-info.co.yu/Arhiva/2007/februar/14/H-01-14022007.shtml
nadam se da ovo nema veze sa tvojim slucajem ali ja se zgrozim.
Moguce je da tvoja cura nije bila samo tvoja. Sve je moguce.
Ma boli te *urac !!!