...imam mali penis u ponotj...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
31345-find_offensive_people_use_word_retarded_discribre_something_lame_stupid.jpg

e, stvarno ti je fazon, u p. m.

e vako...uticaj cetvrte dimenzije na redimezionisanje forumaskog splovila...ukoliko je problem stvari u fizickoj pozadini...zagrevanje prosotrije i sedenje u koritu sa toplom vodom...ako se ne pokaze delotvornim kontaktirati baba kurranu...kont.tel. 092847859508484...traziti mariccu :)

postoje 3 mogucnosti da nebude bas mali mali

1. 100% zagaratovana obrezivanjem moze se dobiti do 2 cantimetra naravno treba skuputi i tog malog i otici kod lekara i znakod 10 minuta je sve reseno i nakon zarastanje se moze videti na delu

2. postoji mogucnos razvlacenja nije vic cito sam i gledao emisije fazon tegovi se stave oko penisa i setate sa njima u bade mantilu kazu da se moze dobiti do 2 cm

3. je plasticna hirurgija kako sta neznam ali je 100% moguca ima krsa zena koje imaju pajvana sad

ja nisam ni jedno probo jer nemam tih problema da sam imao 100% bi odradio 1 iz vise razloga dobi ces na velicini i izdrzljivosti jer penis kad je na suvom koza otvrdne

nadam se da dam pomogo

izvinjavam se ako se ponavljam nisam citao detaljno

...deshava mi se ko pepeljuzi da mi u ponotj se smanji penishche i bude ko dechji, i shta sad ja da radim...?:(

Nije problem da se reši problem, ima samo jedan preduslov - predhodnih mesec dana ne smeš da briješ mališu i njegovu okolinu.
Dakle:
Svratiš oko 23h na urgentni centar, ušunjaš se u gipsaru i mazneš koji metar gipsanog zavoja. Onda lupiš koju čvrgu mališi da se naljuti, pa ga zagipsaš dok još liči na nešto. Kad se gips osuši turiš farbano kondomče da sakriješ svoju prevaru. U ponoć nema da brineš, neće se primetiti kad ti se mališa uminijaturi, gips će da drži.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back