Mislim da je najbolja kinta zaradjivanje konverzijom valuta, kao ch franak pre nekoliko dana, kupis franak ili dolar i cekas! Sigurnije i uvek je lova kod tebe, ili otvori perionicu, cista racunica!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vizija:ispravka - "tricavih 8680E"
(ja sam zena u godinama a i ocoraveh od ovog kompjutera)
lady me:Najsigurnija varijanta:
Stavis novcanice na sto... napijes se ko majka ... i gle cuda, pare se udvostrucile :wink:
zeljica:Pozajmi nekom, naravno za odredjeni procenat kamate. Ja sam to uradila sa istom sumom. Videces da je to najbolje.
Ideja:Kao sto naslov kaze na raspolaganju imam 5000 Eura i hocu da ih udvostrucim. Treba mi ideja ili neka vrsta partnerstva kako uloziti i zaraditi ...
Incognito:E velike pare imas pa da ih udvostrucujes![]()
![]()
A strani placenik je u pravu, samo ovde ljudi ocekuju da im se investicija odplati 100% za godinu dana, a neki to smanje i na par meseci... A to uspeva samo u narko industriji
Prosta stvar, ako me secanje ne vara Nacionalna Stedionica nudi fine kamate na orocenu dinarsku stednju, naravno rizik je da dinar devalvira... Ali evo kako stoje stvari... Ako imas 5000€, to je nesto vise od 350000 din. Ako to orocis sa fiksnom kamatnom stopom na 3 godine, godisnje ces imati 23% kamate, pa samim tim po isteku 3 godine imaces jos oko 301500 din... Da kazemo da ce dinar devalvirati da evro dodje do 75 din granice, opet ces imati (350000 + 301500) / 75 ~= 8680€, sto je vrlo fina svota... A naravno, sto dinar bude jaci, to ces vise izvuci...
Realno, 23% na godisnjem nivou je opasno dobar profit cak i kad oduzmes dinarsku devalvaciju svake godine...
Sa tako malim parama ne pada mi nista drugo na pamet (a da ne dolazi u konflikt sa zakonom) sto bi ih brze udvostrucilo... Ako ti se ne zuri, i verujes u trenutne politicare da ce zadrzati kurs - za 4 godina dupliraces svoju svotu...