Imam 37 godina i nikad nisam imao devojku

Za pocetak bi bilo dobro da se negde zaposlis i da finansijski postanes nezavistan. :)
Kazes da ni tu nisi imao uspeha.
Sta si zavrsio?
Kako ti izgleda CV? Znas li kako treba da razgovaras kad trasis posao?
U novije vreme su napravili posebnu filozofiju oko tih krugova razgovora pri traženju posla, kakav ti je CV, kakav utisak si ostavio na izvesnu osobu HR struke, da ti se bukvalno smuči.
Tako da s te strane razumem čoveka, ako još i ima lakši invaliditet...

Matori, saosecam se, iskreno....Pazi sad, kao prvo vazno je da shvatis da ti za to ne treba nikakva velika pamet, mudrost, lepota i tome slicno. Naravno da bi neka devojka bila sa nekim kao sto si ti. Neka devojka bi bila sa nekim kao sto je bilo ko. Samo je problem sto si se učaurio. Idi medju ljude, medju zene, oslobodi se, pricaj o bilo cemu, ne razmisljaj o sexu, doci ce sam, idi korak po korak. Za pocetak postavi sebi za cilj da izadjes i da u izlasku startujes i popricas sa makar 3 devojke npr. Idi korak po korak, mali cilj po mali cilj. I videces kako vremenom postajes sve bolji u tome, pocece stvari same da ti se otvaraju. Samo je vazan taj zamajac, prvi korak, i da ne odustanes.
С обзиром да је ипак "запуштен случај", ја бих се на његовом месту прво распитао, па онда платио неку чисту (да не буде скупља дара него мера), чисто да "продува дизну" и види да може. Можда и неколико пута, да стекне самопоуздање само у сексу. После иду твоји савети.

U pravu si druže.
Nemoj nikad da dozvolis da se tako kvalifikujes kod zena. Zena nemaju blage veze s time. Treba ona kod tebe da se kvalifikuje s kakva je osoba, koliko je zanimljiva, zabavna, ako dodje do pitanja CV-a, znaci da si napravio gresku a to je da se ti njoj previse kvalifikujes. Ne kazem da i ti ne treba da budes interesantan. Inspirativan, zabavan ali akocse udje u to sferu gde on njoj objsnjava cike se bavi koliko para, to je ulaznica za pakao. I da budes s njom, to ce biticpakao od odnosa.

U srbiji je razgovor za posao čisto popunjavanje prostora za već dogovoreno radno mesto. Dakle samo statirate.

U hrvatskoj podneseš žalbu inspekciji i onda ona blokira sve, analizira i poništi konkurs.

Ne može neko bez ikakve škole da dobije posao ako sise ti sa diplomom fakulteta prijavio i ispunjavaš sve uslove.

U srbiji je razgovor za posao čisto popunjavanje prostora za već dogovoreno radno mesto. Dakle samo statirate.

U hrvatskoj podneseš žalbu inspekciji i onda ona blokira sve, analizira i poništi konkurs.

Ne može neko bez ikakve škole da dobije posao ako sise ti sa diplomom fakulteta prijavio i ispunjavaš sve uslove.
Tako je, to je već rezervisano za nekog sa partijskom knjižicom ili za nekog ko je dao lovu i kupio sebi radno mesto.

U novije vreme su napravili posebnu filozofiju oko tih krugova razgovora pri traženju posla, kakav ti je CV, kakav utisak si ostavio na izvesnu osobu HR struke, da ti se bukvalno smuči.
tumblr-o6pgz65f-XV1terwlso1-500.gif

С обзиром да је ипак "запуштен случај", ја бих се на његовом месту прво распитао, па онда платио неку чисту (да не буде скупља дара него мера), чисто да "продува дизну" и види да може. Можда и неколико пута, да стекне самопоуздање само у сексу. После иду твоји савети.
Па јел' имаш бољи савет Чваркове?

Kafići, fabrike, prodavnice.
Ti si mozda sjajan covek, ali na prvu loptu nema sta mnogo da te preporuci. Mozda deluje surovo ovo sto ti pisem, ali kad upoznas neku devojku i pocne small talk, pita te sta radis, ti kazes da si nezaposlen, pa koliko si dugo nezaposlen, i to odgovoris, kad si zadnji put imao neku ozbiljnu vezu, ti kazes da nisi nikada imao, pa kad si imao neku šemu, kazes da ni to nisi imao - devojka ce se preplasiti, jer to sve deluje mnogo cudno.
Ali sa bar nekim poslicem sve bi izgledalo drugacije i mozda bi se poznanstvo nastavilo.
Skupi snagu i probaj da prvo resis pitanje zaposlenja.

Znam. Vise nije dovoljno da se kaze zavrsio sam to i to i trazim posao. Covek mora da nadje nacin da sebe preporuci toj firmi. Nije tu samo pitanje posla, vec i kolektiva i sposobnosti da se samostalno snadjes u trenucima kad na poslu nesto ne ide kako treba.

Ti si mozda sjajan covek, ali na prvu loptu nema sta mnogo da te preporuci. Mozda deluje surovo ovo sto ti pisem, ali kad upoznas neku i pocne small talk, pita te sta radis, ti kazes da si nezaposlen, pa koliko si dugo nezaposlen, i to odgovoris, kad si zadnji put imao neku ozbiljnu vezu, ti kazes da nisi nikada imao, pa kad si imao neku šemu, kazes da ni to nisi imao - devojka ce se preplasiti, jer to sve deluje mnogo cudno.
Ali sa bar nekim poslicem sve bi izgledalo drugacije i mozda bi se poznanstvo nastavilo.
U pravu si nažalost da nisam neka prilika, osim možda za neku avanturu eventualno.

Ti si mozda sjajan covek, ali na prvu loptu nema sta mnogo da te preporuci. Mozda deluje surovo ovo sto ti pisem, ali kad upoznas neku i pocne small talk, pita te sta radis, ti kazes da si nezaposlen, pa koliko si dugo nezaposlen, i to odgovoris, kad si zadnji put imao neku ozbiljnu vezu, ti kazes da nisi nikada imao, pa kad si imao neku šemu, kazes da ni to nisi imao - devojka ce se preplasiti, jer to sve deluje mnogo cudno.
И, шта сам ја све опослио пре него што сам се запослио! Додуше, је*е га година производње.

Zavisi koja bransa.
U mojoj, briga me da li ima diplomu ii ne, samo radno iskustvo. Zapravo su sa diplomama cesto pogresno nauceni.

U pravu si nažalost da nisam neka prilika, osim možda za neku avanturu eventualno.
Mozda nisi prilika na prvu loptu, jer ne dodjes u situaciju da ides dalje, da te neko bolje upozna.
Delujes skroz normalno, lepo pises, razumno, nisi glup, ne znam koliko se dobro osecas u svojoj kozi, mozda je vreme za promenu, pa neka to bude i to šišanje, čisto da sam sebe vidis malo drugacije.

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?

Iz svega ovoga, da se zaključiti da ti je to priča života. Ako nisi kao mnogo mlađi i privlačniji bio privlačan ženama, nećeš ni sad. Ni u buduće. Nađi utehu u nekim drugim stvarima. Nemoj da te lažu.

Iz svega ovoga, da se zaključiti da ti je to priča života. Ako nisi kao mnogo mlađi i privlačniji bio privlačan ženama, nećeš ni sad. Ni u buduće. Nađi utehu u nekim drugim stvarima. Nemoj da te lažu.
Нема потребе да га додатно убијаш у појам! Миц по миц, постаће он још сексуални гигант, не баш као Алтер, али ту негде.

Može biti da si u pravu druže, mada sam čuo da su neki sami odustali od žena i posle samo odjednom ih našli pravo ni iz čega kad su prestali da traže. A bili su u istoj situaciji što se tiče žena kao i ja trenutno.

Ма много је риба у мору! Страшно је колико младих згодних жена у најбољим годинама безуспешно покушава да нађе партнера. Можда те неке и меркају, али нешто их одбија, а и није њихово да теби приђу. Среди се физички, буди уредан и обрати пажњу на најближу околину. Али, пре свега се опробај са професионалком, да не би испустио шансу када ти се намести.

Ма много је риба у мору! Страшно је колико младих згодних жена у најбољим годинама безуспешно покушава да нађе партнера. Можда те неке и меркају, али нешто их одбија, а и није њихово да теби приђу. Среди се физички, буди уредан и обрати пажњу на најближу околину. Али, пре свега се опробај са професионалком, да не би испустио шансу када ти се намести.
Ne bih sa profesionalkom, to mi je baš ono bljak i ponižavajuće.

Back