rockboy88
Obećava
- Poruka
- 57
Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
ali sma si kriv, zivis u nekoms vetu od pre 20 godina, nisi radio an sebi, nisi se potrudio da nesto napravis, koliko god malo bilo. nego ceka sda ti otac da od penzije. takav si neprivlacan zenama.ne zato sto ocekujemo princa na belom konju, nego zato sto mnoge od nas rade. i to jako puno.