Redmond
Elita
- Poruka
- 18.133
ova tema i dalje zivi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onda ti ozeni Rusku Jakic i nasledi njenu garsonjeru! Takve zene treba ju da izbegava ju jer mogu sa bilo kim!
- - - - - - - - - -
Jamacno te veoma duboko emotivno pogadja! Inace se ne bi ovoliko bunio protiv toga! Kreaturo!
ova tema i dalje zivi![]()
Jamacno te veoma duboko emotivno pogadja! Inace se ne bi ovoliko bunio protiv toga! Kreaturo!
ova tema i dalje zivi![]()
pa tebi ni ona ne bi dala
******* loser
Kako da ne bude posla ovakvih komentara kao sto su ovi.
On to meni kaze.Dragane, os da ti nadjem neku zensku da ti skine nevinost?
Koja losa trolcina![]()
A i zemlja je ravna ploca![]()
Nisam ja inspektor gospodjo...ja sam vozač...
-Ijuuu vozaaač![]()
lik misli da je pozeljan za nekoga. glup ko *****, sirotinja bez perspektive. zamisli da se takav ozeni i da deca moraju da gladuju. Jednostavno radi na sebi postani domacin, pa se zeni. A za trpanje moze lako da se nadje nesto
Gospodjo?! Polizi jadu "gospodji"! A "gospodja" ti da ono sto ima! A ti ako ho ces lizni a ako neces poljubi pa ostavi! Hi hi hi! Nisam ni ja trol nego psiholog! Zamisli, psiholog!
HahahahahahahAko si ti psiholog ja sam Vinston Cercilti si slucaj za psihologa a ne psiholog
![]()
Ako si ti psiholog ja sam Vinston Cercilti si slucaj za psihologa a ne psiholog
![]()
Hahahahahahah
Realno ovo nije losa prozivka za veterinara...
A gde si uzeo diplomu i posto je bila? Jesi se znao potpisati? Dragan ili dra gan
Kad se iznerviras manje pravis gramatickih gresaka, vodi racunaTo samo budale veruju! Promasio si temu! Podforum zdravlje i teme za psihijatriju su malo dalje odavde.