V
Vanamond
Gost
Zivimo u bolesnom drustvu-svetu. Zivot pred nas stavlja sve vece izazove. Planiranje porodice je neminovno. Ako su uslovi pod kojima treba podizati porodicu toliko surovi (bice jos gore!), imali smisla podizati porodicu?
Sergej:malecka, ne da sam zadovoljan tvojim odgovorom već imam utisak da mi misli čitaš!
Vanamond:Zivimo u bolesnom drustvu-svetu. Zivot pred nas stavlja sve vece izazove. Planiranje porodice je neminovno. Ako su uslovi pod kojima treba podizati porodicu toliko surovi (bice jos gore!), imali smisla podizati porodicu?
Znas ja vozacki imam,ali nemam kola i nije me briga,ali zato imam dvoje dece koja vrede,ma nemam reci da ti kazem koliko MNOGO!!!!!sanja:ne znam ima li smisla. znam samo da je za polaganje vozackog potrebno proci zdravstevni pregled. a decu, nazalost ili neciju srecu, moze da ima i vaspitava svako.
Neki su ipak spremni da zazmure ili su stvarno slepi na ono sto se desava u Srbiji. Kriminal cveta, deca se drogiraju, posla NEMA. ....Naravno da su deca ukras S V E T A, ali ako je njihova B U D U C N O S T da se utope u H A O S, onda im nismo ucinili dobro.little:sa socioloske tacke gledista brak je osnova zivota...
Sa cim se slazem, ipak mislim da je individualan izbor ono sto je presudno.
Ne bih se usudila, ni da nam je pet puta bolje...
Nije da ne volim, sta vise, obozavam...
Vanamond:Neki su ipak spremni da zazmure ili su stvarno slepi na ono sto se desava u Srbiji. Kriminal cveta, deca se drogiraju, posla NEMA. ....Naravno da su deca ukras S V E T A, ali ako je njihova B U D U C N O S T da se utope u H A O S, onda im nismo ucinili dobro.little:sa socioloske tacke gledista brak je osnova zivota...
Sa cim se slazem, ipak mislim da je individualan izbor ono sto je presudno.
Ne bih se usudila, ni da nam je pet puta bolje...
Nije da ne volim, sta vise, obozavam...
mammy:Neki su ipak spremni da zazmure ili su stvarno slepi na ono sto se desava u Srbiji. Kriminal cveta, deca se drogiraju, posla NEMA. ....Naravno da su deca ukras S V E T A, ali ako je njihova B U D U C N O S T da se utope u H A O S, onda im nismo ucinili dobro.
Vanamond:Zivimo u bolesnom drustvu-svetu. Zivot pred nas stavlja sve vece izazove. Planiranje porodice je neminovno. Ako su uslovi pod kojima treba podizati porodicu toliko surovi (bice jos gore!), imali smisla podizati porodicu?
Hellen:mammy:Neki su ipak spremni da zazmure ili su stvarno slepi na ono sto se desava u Srbiji. Kriminal cveta, deca se drogiraju, posla NEMA. ....Naravno da su deca ukras S V E T A, ali ako je njihova B U D U C N O S T da se utope u H A O S, onda im nismo ucinili dobro.
NEKO PAMETAN>>>POTPUNO SE SLAZEM!!!!