gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
па није баш за похвалу![]()
Tebi kao manjka ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па није баш за похвалу![]()
Bravozhiveo govornik
Najvaznije biti zadovoljan sa kolicinom kojom dobijas![]()
Obicno su zene zadovojne sexom u dugogodisnjem braku a muskarci ne zadovoljni.pa vidiš da se tu i javlja problem, jer količina očito opada kako raste broj godina u braku![]()
pa vidiš da se tu i javlja problem, jer količina očito opada kako raste broj godina u braku![]()
a šta misliš zašto?
Znam ne odgovaraju ti komentariVas dve imate PP ...misim chisto da vas zaustavim na vreme i pre nego shto zauzme maha
![]()
PAranormalna ne zeli da cuje stvarnostne smijem ti odgovoriti, vidiš da će nas Paranormalna najuriti![]()
Zašto bi bio problem ? Kad prestane prrcanje počinje pecanje .pa vidiš da se tu i javlja problem, jer količina očito opada kako raste broj godina u braku![]()
Znam ne odgovaraju ti komentari
- - - - - - - - - -
PAranormalna ne zeli da cuje stvarnost![]()
Zašto bi bio problem ? Kad prestane prrcanje počinje pecanje .
Ja sam već pripremio štapove .![]()
Eeeeee.....ovo je vec 3-ci put za par minuta kako neko na forumu spominje goozuTrebala bi na goozici sjediti a ne na ushima .....
Zašto bi bio problem ? Kad prestane prrcanje počinje pecanje .
Ja sam već pripremio štapove .![]()
A ti?Kad si zadnji put imala snošaj?Pre sat vremena,dva dana...?Ovo je tema vishe za osobe Koje se vetj dugo nalaze u braku / vezi ... mnoge teme odje zavrshavaju i pochinju Sa " kad ona njega voli ; kad on nju voli svashta tje uraditi samo da suprotnoj strani bidne lijepo ....".
Takodje Niko ovde nema mooda da kazhe u kojim intervalima jebbu vetj se lazhu i petljaju da ne izlaze iz njenih odaja te se konstantno nalaze u ili oko vagine .
Dakle kad ste poslednji put opshtili ?
Prije mjesec dva tri mozhda i vishe ?
A?
Za zhene
Kad vas je poslednji put bolela glava ? Tachnije niste imali ambicija niti volje da mrsite njegova mooda ?
Za psihologe/seksologe
Zashto smatrate da je ljubav neprekidno pruzhanje seksa i koji intervali se smatraju normalnim za nemanje seksa iako se nalazimo u braku ?
Ako je zamrshena tema odmrsite je sami![]()
A ti?Kad si zadnji put imala snošaj?Pre sat vremena,dva dana...?
Ovde niko ne yebepre 3 dana zelela je od pozadi i cupanje za kosu
![]()
Nemoj me zasmijavati)))))))))))
- - - - - - - - - -
Te tvoje avione Sa Cam se nemogu urachunavati u ovu temu
Kao da se ti pitas![]()
Nekako mi idesh na zhivce aj se skloni i povedi i mesirachu Sa sobom
Vi ovde svi pricate o nekim zenskim glavoboljama. Mnoge muskarce (partnere, sto bracne sto vanbracne) takodje cesto boli glavaMeni glavobolja nije predstavljala veliki problem kada sam sa čovekom koga volim ....
Obično je posle desetak minuta maženja prestajala ....![]()
Obicno su zene zadovojne sexom u dugogodisnjem braku a muskarci ne zadovoljni.![]()
Vi ovde svi pricate o nekim zenskim glavoboljama. Mnoge muskarce (partnere, sto bracne sto vanbracne) takodje cesto boli glava
Ona, gore.
Ja pijem neke antidepresive pa kad ga ubacim, imam osecaj kao da imam seks sa ves masinom pa makar to bila i najlepsa zena na svetu. Uopste nema uzbudjenja iako postoji erekcija.