- Poruka
- 4.865
zasto se govori da su nogometasi glupi kada je jos gluplje voziti formulu 1 u krug ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se govori da su nogometasi glupi kada je jos gluplje voziti formulu 1 u krug ?
Verovatno da se njegov IQ ne razlikuje od temperature smrznutog graškaNe diskutuj o onome o čemu nemaš pojma.
od vrcenja u krug ti moze samo pozliti dok udarci lopte u glavu dobro djeluju na cirkulaciju skalpa .
Ko bi ga znao, obicno je predrasuda za sportiste da imaju manji IQ, a sta je istina ne znam.
U mom okruzenju ljudi koji igraju fudbal ne deluju mi nesto dubokoumno, a ekipa koja igra basket me ne odusevljava, mada to je samo iz mog ugla.
ali ako im ne krene i ne prodaju se machesteru ili barci to je veliki gubitak vremena !
poanta je da je glupo vrtit se u krug .
Zato što nikada nisu slušali Duleta Savića kako govori![]()
Slušala sam onog Miloševića (valjda se Sava zove ili kako već, ispravi me ako grešim). Taj deluje pametno i isto pitanje su mu postavili u vezi sa inteligencijom fudbalera. Kaže čovek da dobar fudbaler ne može da bude obrazovan zato što se njegov dan svodi na neprestane treninge i sve to oduzima vreme za obrazovanje. Ali, ipak, nekako mi drugi sportisti deluju inteligentnije od fudbalera. To je predrasuda, ali šta da radim, to je izvan moje kontrole.