Ima neko predlog?

baki 75:
Ma bre nadji devojku, korisno iz mnogo razloga...
I predlog sa plesom je dobar, jer kazu da muskarci koji dobro plesu da su dobri i u krevetu jer imaju osećaj za pokrete... ;)
Imam devojku, a da trazim jos jednu nije fer :twisted: A ne znam sto ste se toliko uhvatili za taj ples - moze, ako ima raspolozenih devojaka kojima je dosadilo da hodaju.
Vise sam za neki fazon u prirodi - tipa planinarenje i sl, ali ok, predlozi su na mestu.
Drogiraj se, zaboravi na dosadnu teretanu, fakultet, obaveze... jednostavno se nalupaj dobro i pusti neka vreme leti, boljeg hobija nema, efikasnija razonoda jednostavno ne postoji... samo uzivanje
Jeza :eek: .

Slazem se, samo nisam navikao na jagnjece brigade pa moram malo da treniram. Jel ima dobrovoljaca za clanstvo (ili za anonimnog donatora)? Ko se prijavi u pocetku bice ministar ili barem profiter kad udjemo u vladu 8)

JohhnyB:
Slazem se, samo nisam navikao na jagnjece brigade pa moram malo da treniram. Jel ima dobrovoljaca za clanstvo (ili za anonimnog donatora)? Ko se prijavi u pocetku bice ministar ili barem profiter kad udjemo u vladu 8)
Ja cu da budem dopisni clan :lol: ako moze neka ok plata,bmw,i neka omanja jahta :lol: cisto zbog ugleda stranke

JohhnyB:
Prvo pozdrav svima, a onda pitanje. Smorio sam se od faksa, izlazaka, ponekad basket i teretana, pa onda opet faks, izlazak, teretana, faks, izlazak,... :eek: Jel ima neko konstruktivan predlog po pitanju hobija? Po mogucstvu grupnog (bez insinuacija molim) i pristupacnog? Narocito me zanimaju iskustva onih koji upraznjavaju te stvari.:confused:

A sto ne probas da obrnes redosled???
Prvo idi u teretanu, pa na faks, pa onda izlasci........

Mozes da obilazis nasu zemlju uzduz i popreko.Razgledas prirodne lepote,setas po Zlatiboru,veres se po drvecu..Upadas u tudje baste-krades babama paradajz,kupus...One se nerviraju,a tebi zanimljivo..
Ja ti kao predlog dajem da nerviras komsije:glasna muzika,skakanje po sobi u 3 ujutru........Pokucas im nna vrata a onda pobegnes..
A mozes i da napravis svakodnevne opklade sa nekim sa kim si ok. i tako se zezate...Podrignes na javnom mestu-uzmes 200 kinti jer si bio hrabar da to uradis,i gde ces lepsi provod..
Usput,ja se ovim nikad nisam bavila,ti probaj pa mi javi rezultate!!Jos samo jedan predlog:mozes da izdajes sobu Kinezima:u sobu moze da ih stane mali milion-a stanarinu naplacujes po osobi. :lol: :lol: :lol:

Back