cicos - macos
Zainteresovan član
- Poruka
- 403
Mozes da se uclanih u neku nevladinu organizaciju; naucis nesto novo, upoznas likove za koje si mislio i da ne postoje, usavrsis svoje vestine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam devojku, a da trazim jos jednu nije ferbaki 75:Ma bre nadji devojku, korisno iz mnogo razloga...
I predlog sa plesom je dobar, jer kazu da muskarci koji dobro plesu da su dobri i u krevetu jer imaju osećaj za pokrete...![]()
JezaDrogiraj se, zaboravi na dosadnu teretanu, fakultet, obaveze... jednostavno se nalupaj dobro i pusti neka vreme leti, boljeg hobija nema, efikasnija razonoda jednostavno ne postoji... samo uzivanje
JohhnyB:Jeza.
djorax:Osnuj politicku partiju i "zaradjuj pare"![]()
Ja cu da budem dopisni clanJohhnyB:Slazem se, samo nisam navikao na jagnjece brigade pa moram malo da treniram. Jel ima dobrovoljaca za clanstvo (ili za anonimnog donatora)? Ko se prijavi u pocetku bice ministar ili barem profiter kad udjemo u vladu 8)
Ne moraju svi biti ono u fazonu faca, e de si kuleru?Mare:ne znam... muškarac koji pleše mi je nekako gay
D O G O V O R E N O!!!JohhnyB:Mislim da je pola kile cvaraka i litar dizela sasvim dovoljno za pocetak (btw, clanarina je cirrrka 20000 - isplatice se, verujte). Umesto jahte mozemo da obezbedimo skelu, ali samo za posebne prijeme![]()
JohhnyB:Prvo pozdrav svima, a onda pitanje. Smorio sam se od faksa, izlazaka, ponekad basket i teretana, pa onda opet faks, izlazak, teretana, faks, izlazak,...Jel ima neko konstruktivan predlog po pitanju hobija? Po mogucstvu grupnog (bez insinuacija molim) i pristupacnog? Narocito me zanimaju iskustva onih koji upraznjavaju te stvari.
![]()
absonic:ako mislis na moju ideju, ja sam predlozio da napravish bombu
a ako ti je zao sto to niko nece da vidi - ti napravi kucicu od kartona, ispod postavi bombu pa naplacuj ljudima da gledaju "kartonski terorizam" in vivo. . .