- Poruka
- 354
Da malo kafenišemo. Ja radim imam nesto para nisam klošar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitam sa sebe.ja sam u zagrebuPitaš za druga?
vraga su ok. mrze srbe,vole samo pare i banditeHrvatice su skroz ok zene, A one koje imaju mesano Srpsko-Hrvatke gene su najbolje![]()
Pa i ne...Bas naprotiv, u glavnom vole Srbe. Takav sam utisak stekao, mozda gresimvraga su ok. mrze srbe,vole samo pare i bandite
vise vole turske bitange i svercere.svaka je s takvim.mi ih zovemo šiljoglaviPa i ne...Bas naprotiv, u glavnom vole Srbe. Takav sam utisak stekao, mozdapa ako imas
Moje iskustvo je potpuno suprotno.vraga su ok. mrze srbe,vole samo pare i bandite
imas para ili bar dobra kola? ne verujem da ce te zeljet ako nemas puno paraMoje iskustvo je potpuno suprotno.
Ništa posebno.imas para ili bar dobra kola? ne verujem da ce te zeljet ako nemas puno para
to nije isto koleginice i one koje ne poznas.ja imam koleginicu ima 29 godina ne zeli me ni pozdravit umisljena je i gleda samo pareNišta posebno.
Zagrepčanke nisu krile interesovanje....uglavnom koleginice
Eh kad se setim, sad mi žao što sam promenio firmu![]()
vise vole turske bitange i svercere.svaka je s takvim.mi ih zovemo šiljoglavi
ma ta bi otisla i s mrtvacem da joj neko platizna se da balkanska zena (narocito mlada) ovlazi kad god vidi strane tablice ili kamion. naravno, necu nikako da generalizujem, ali ta cinjenica je zaista porazna i bedna. to je cinjenica od koje svakog normalnog coveka bude sramota.
dodji hahaA evo docu ja ako hoces.
Ima. A mozda i nema. Do tada-Da malo kafenišemo. Ja radim imam nesto para nisam klošar.