ima li života posle foruma?

Kao prvo ,pola ovih profila ili 2/3 su lazni profili i oni rade za krstaricu da vas navuku da pisete ovde,kao da ste vi pametni da iznosite svoje filozofske stavove,ili da vas navuku da cete naci decka ili devojku ovde ,ili da vas navuku da mislite kako ste mnogo pametni,a u stvari ste samo roblje,kao i u stvarnom zivotu :).Ko se navukao na ovo njesra taj u startu nije imao zivot,a ako se odrekne ovog njesra(ako se ozbiljno navukao) dobice sansu da opet ima kakav takav zivot.Pod ove koji su se navukli ne podrazumevam ove sto dolaze ovde da se zajebavaju ili da daju neku informaciju istinski znacajnu iz neke oblasti.Pod te navucene dalabu podrazumevam ove koji pisu razne trlala teme

Kao prvo ,pola ovih profila ili 2/3 su lazni profili i oni rade za krstaricu da vas navuku da pisete ovde,kao da ste vi pametni da iznosite svoje filozofske stavove,ili da vas navuku da cete naci decka ili devojku ovde ,ili da vas navuku da mislite kako ste mnogo pametni,a u stvari ste samo roblje,kao i u stvarnom zivotu :).Ko se navukao na ovo njesra taj u startu nije imao zivot,a ako se odrekne ovog njesra(ako se ozbiljno navukao) dobice sansu da opet ima kakav takav zivot.Pod ove koji su se navukli ne podrazumevam ove sto dolaze ovde da se zajebavaju ili da daju neku informaciju istinski znacajnu iz neke oblasti.Pod te navucene dalabu podrazumevam ove koji pisu razne trlala teme

pa ti si se navuko, ja mislim da na tebe krsta deluje kao meskalin...gle, tu nepuna 4 meseca a vec skoro 700 poruka! haluciniras visokoprocentno...osim ako ja nisam na barbituratu pa da zato ne verujem da nas ovde stvarnichki navlache i posmatraju i beleze i stavljaju u neku Belu knjigu.
jest da ima dejstvo (forum) ali je to vise ko ekstazi, morfijum ili mozda hloroform.
naravno da nema zivota posle foruma...sve je to obicna fatamorganskafotomontaza.

Poslednja izmena:
pa ti si se navuko, ja mislim da na tebe krsta deluje kao meskalin...gle, tu nepuna 4 meseca a vec skoro 700 poruka! haluciniras visokoprocentno...osim ako ja nisam na barbituratu pa da zato ne verujem da nas ovde stvarnichki navlache i posmatraju i beleze i stavljaju u neku Belu knjigu.
jest da ima dejstvo (forum) ali je to vise ko ekstazi, morfijum ili mozda hloroform.
naravno da nema zivota posle foruma...sve je to obicna fatamorganskafotomontaza.

Ajde budalo,bezi u jazbinu

Goluza, mislim da nisi daleko od istine samo si dosta grub.
Mozda bi trebalo obrnuti pitanje u "Ima li zivota dok ste na forumu?". Skoln sam da verujem da forumasi, mislim na zavisnike od istog, ni nemaju realan zivot vec je isti pretocen u virtuelni, ili pak nesto debelo manjka u njihovom realnom zivotu te na ovaj nacin nadopunjuju ono sto nedostaje.

Shekspir, hajd ti u realan zivot ili na nebo. Na dalamabu je da procene hoce li u jaz ili u iz. Hvala na preporuci! Uzecu u razmatranje.

Ne vredi,sa govnaricima je tesko doci do istine.Postoji samo jedna bolja stvar od te da si totalna dalabu,a to je da radis za krstaricu,a to te cini tolikom ljugom da je i da si dalabu bolje nego to,tako da si u totalnim razlivajucim prolivima umocio svoj zivot

gleam nešto neke ljude koji nisu na netu..svi su bre kao blago retardirani

mi smo ovde godinama pretresali tolike teme, izoštrili tolike stavove, a ovi ljudi nekako kao da su iz srednjeg veka, ni o čemu ništa ne znaju, prevrću očima, trepću i očekuju da mi to bude interesantno?

s druge strane, forumaši kad se sretnu uživo, nemaju o čemu više da pričaju

sve su teme već pretresli, sve stavove izoštrili, sve već znaju i - druženje, zanimacija - nula poena

šta raditi..

..biti praktičan

a što mora da se izađe "napolje" za to?
da gledaju ko kake cipele ima..?

Niko ne kaze da se mora..jedino shta se mora u zivotu je da se umre.......al valjda je lepshe izaci sa nekim napolje i ispricati se nego preko neta...ne radi se o gledanju ko shta ima na nogama vec o druzenju al koliko sam shvatila toga jako malo ima u zemlji Srbiji,mnogi se nakace na net i to im je zivot....eeeeeeeee da me izvinesh serem se ja na takav zivot ako se sve svodi na net....da ljudi nisu sposobni da rade neke druge stvari nego nalaze zanimaciju u ovome a nisu ni svesni koliko je ovo zlo...i shta moze da napravi od coveka...

POMREČEMO KO FORUMAŠI AAAAAAAAAA ! ! !

hteo sam kolega da ti repliciram... ipak, nesto se ne osecam dobr................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

.....al valjda je lepshe izaci sa nekim napolje i ispricati se nego preko neta...

naravno da nije lepše, čurko
pa kad bi se ti i ja ovako isrpičali uživo?

KAD bi uopšte imala priliku da mi priđeš sa svojom smešnom njuškom a da te ja uopšte udostojim pažnje?
i ne prdi mi više po temi..bolje pusti nekog mozarta ili šta ti ja znam..ronaldinja..

Zamolila bi te da prestanesh da vredjash,nisam ti drugarica pa da me tako nazivash to mozesh svoje drugarice ako ih uopshte imash....
Mogla bih svashta sada ovde da ti napishem ali poshto ne zelim samu sebe da ponizavam recicu samo TVOJ ZIVOT TVOJ IZBOR.....i nemoj da mi citirash post jer cu samo reci dovidjenja i tebi a i tvojoj temi koja je skroz van pameti a iskreno se nadam da se ne ponashash tako i u realnom zivotu.

Ne lete svi na istoj visini, nisu svi privilegovani sirinom i jasnom punocom pogleda sa visina. Mosh se uvek spustiti i "o necemu pricati", ali cemu to...

za mnoge je forumasenje prilika da iskazu svoj alter ego, a ima raznih razloga za to, od svakodnevnog (loseg) zivota, prilike da iskazu stavove za koje inace nemaju priliku, neki se cak i informisu na takav nacin, neki sire dezinformacije ili informacije vode neku svoju stvarnu il iimaginarnu borbu itd, ima kao sto rekoh mnogo varijanti...

Back