ima li stoke na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo nije prvi put da neki forumasi nazivaju neki narod stokom. obicno sam izbegavao da repliciram takvom forumasu, mislim ozbiljnim tonom. a zasto bih, kakav rezultat dijaloga mogu ocekivati od takvog forumasa. meni nije ni bitno da li neko neki narod nazove stokom, ili koljacima, ustasama, cetnicima, lepeza je siroka. sve se na isto svodi, takve forumase mozes pokusati ili izbegavati ili jednostavno se nasmejati, neki primenjuju onda reciprocan metod, ali time se samo spustaju na njihov nivo, i onda doticni imaju "satisfakciju" da su bili u pravu. i obicno tada odredjena tema gubi svoju poentu, jer razgovor skrece na bogastvo recnika. a tema??? ode u tri lepe ....materine. znaci zarad koliko toliko pristojnijeg foruma, bilo bi pozeljno da se ipak ponasamo malo civilizovanije, mozda je nekome tesko, ali mislim da svi time dobijaju, a narocito forum. pogledajte samo koliko je starih forumasa "otislo", sto zbog takvog nacina konverzacije, sto izazvani takvim nacinom, a u nemogucnosti da to "progutaju" reaguju istim nacinom i ....
svrha teme je apel svim forumasima, budite malo pristojniji, ako ne zarad vas, jer vam nije bitno ucesce na forumu, onda zarad onih koji zele biti na pf. politika.
ps.nije isto reci nekome da je stoka i nazvati jedan narod stokom.

И није те срамота да оваквим поводом отвориш тему - а добро знаш да као последњи олош покушавате да приморате Србе на КиМ ЧАК И ПО ЦЕНУ ЖИВОТА БОЛЕСНИХ И НЕМОЋНИХ да признају нелегалну квази-државу КосовЕ. Сигурно да сте оваквим потезом доказали да сте стока и то безрепа стока!

Иначе овакве увреде на рачун целог неког народа су уобичајене када су у питању Срби, ево види како учесник Маркеља вређа Србе - а када би неко на исти начин увредио његов народ тај би одмах био банован

Изгледа да би и ти волео у управи Крстарице ПОСЕБАН СТАТУС као што има и он:

za ovo trece, Nikola Pasic je davno rekao da je " Narod stoka", tako da je srpski narod konstantno varan kroz istoriju... pre svega od svojih vodja.... Jedino kada nije varan i kad mu je istina sasuta u lice bilo je u vreme Vlade Zorana Djindjica.... sad kao sto vidis imao si premijera koji je zaduzen samo za jednu stvar.... Kosovo... kako narod zivi nije bilo bitno... imao si premijera koji se nikad nije pojavio na nekoj tribini, koji nikad nije otisao u dom kulture u nekoj vukojebini da bi razgovarao sa narodom... Kostunica se pojavljivao jednio sa saopstenjima, ili kad je trebalo deliti bedzeve koji su povezani, gle cuda.... sa Kosovom.... Covek koji je totalno oduzet od stvarnosti zbog prevelikog straha kako ce ga istorija zapamtiti... Kao sto rece jedan prijatelj, mnogi su poceli da sumnjaju dal' on zaista postoji zato sto se covek nikad nije pojavio uzivo na TV-u.... Vec mu samo vidis sliku i krene kajron....

da krenemo sa uvredom tvog naroda.... Je l' ili nije Nikola Pasic rekao da su CITIRAM "Srbi stoka"????

Према томе престани да кукумавчиш и да се превијаш - направили сте више "потеза" који заслужују далеко горе епитете! :x:x:x

emulelogo.jpg

Gde nadjoste magarence? :D

Mi imamo magarence
Ime mu je Njako
Ija-ija-ija-ija
on se dere tako

Uši su mu povelike
I sa njima maše
Ija ija tako njače
magarence naše...

Prema srpskom zakonu sodomija je dozvoljena do 25-te godine živote i to u ruralnim delovima države.
Molim proverite. Ko je bio u vojsci mogao je da čuje nešto o tome.
Ali ne iz usta neuropsihijatara već od učesnika...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6197465&postcount=1

Шта је забрањено?

• пријављивање под туђим надимком
коришћење више различитих надимака
постављање илустрација које немају везе са темом дискусије
отварање тема о другим учесницима Форума
• отварање тема које нису у вези са одређеним форумом
• отварање већ отворених тема, јер ће бити закључане или избрисане
• објављивање приватне комуникације, осим уз сагласност свих страна које учествују у преписци
ометање нормалног рада Форума

- Bavljenje tudjim podforumom

Nadji slike i komentare svojih stranačkih sapatnika pa mi javi na pp ima li prekršioca?
Ako si ćorava ja ću ti pokazati...
:x

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back