Ima li Srbija vojsku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rdeki:
A i da imamo vojsku, cemu?
Ako Ameri kazu da nam treba uzeti delove teritorije, uzece nam. Ako neko slucajno i bude pozvao na otpor, bice proglasen za ratnog husckaca, za pretnju svetkom miru i slicno...
A ako Ameri kazu da nema drpanja od Srbije, onda niki nece smeti da nam drpa.

I sta ce nama u toj situaciji vojska?

Ал' си га напис'о... "свака част"... тешко нама са таквима као што си ти, као да си нека Зуза! :twisted: а Зузама су деца некад викала:

ззззззззззз....зумбелаја,

пуна корпа јаја :lol: :lol: :lol:

Torrente-BG:
Koja crna vojska.Gledam na tv-u pre neki dan i vidim da su srpski frajeri i momcine prosirile dijapazon mesta gde sluze vojsku.Sada ce i u obdanistima da sluze.Mada i tu postoji problem posto deca imaju one igrackice (pistolje i smajsere) a ti smekeri imaju prigovor savesti od oruzja.Ipak je to nezgodno,morace iz obdanista da odstrane sve igracke koje podsecaju na oruzje da se vojnici ne poplase.

Ovo si u pravu. Cilj zapada je da od srpskog muskarca i coveka napravi devojcicu i pickicu.

Михајло:
Наравно да СРБИЈА има војску, тенкове и мине, муниција нам погорила јуче, али има код нас у ЗАПАДНОЈ СРБИЈИ, ако коме треба. Мислим да ће сада када се иде на служење војног рока писати у позиву:

Поред гаћа понеси и муницију :)
Ma jok more, može i gologuzi, kakve veze ima.

Ima Srbija vojsku, pa ja sam u njoj još čitavih 25 dana!
Problem je što nemamo vojsku po svojoj meri. Imamo oružja i municije još u količinama koji bi podmirile ex YU, ali nemamo vojnika i kvalitetnih oficira. Na Majevici u NS nisu mogli da pronađu oficira u rangu od poručnika do majora koji tečno priča engleski da ode na 6 meseci u Češku i posmatra reformu njihove vojske. Pa sad vidi kvalitet kadra. Važno da imaju 2000 papiretina dnevno i da se 3/4 radnog vremena potroši na rešavanje tih gluposti.
Kad se sve svede na pravu meru i kad odluče da plate vojnika sa 500E onda će biti i jača vojska, ovako, na onu staru, "ide meni sinčina u vojsku" nema ništa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back