a pogotovu sumadinaca , selim se jula meseca pa bih radio da se druzim, javi te se....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ne bi isli! :shock: :?Master_Chief:Zar idu i tamo nasi ljudi???Prvi put to cujem...zar je ta zemlja interesantna za ziveti.
Jeste lepa zemlja,ali kolko znam oni su zeznuti oko religije...chokolada:Zasto ne bi isli! :shock: :?Master_Chief:Zar idu i tamo nasi ljudi???Prvi put to cujem...zar je ta zemlja interesantna za ziveti.
Irska je bas lepa zemlja!
Da,meni su se oduvek svidjale Irska i Skotska,narocito Skotska,volim njihovo vreme,a narocito bih voleo da odem na Loh Nes...to mi je zelja oduvek bila...Celtic Vlajna:Irska je najlepsa zemlja i za mene najzanimljivija!!Sto se religije tici oni nisu zeznuti..oni su ili katolici ili pagani,dok su se u Severnoj Irskoj vodili religiozni ratovi zato sto je prenaseljena Englezima i Skotima...tako da Severna Irska nema veze sa Republikom Irskom koja nije nimalo zeznuta zbog religije!!! :wink:
Ma meninje juzna engleska nekako previse civilizovana,Skotska kao da je nekih 100 godina ostala unazad...to mi se mnogo svidja,svidjaju mi oni srednjovekovni zamkovi i tvrdjave...A kao sto kazes za vreme tako je i za mene.Zivim 4 godine u Norveskoj i svaki put kad odem u Srbiju na odmor leti bas mi tesko padne onih 40 stepeni...Celtic Vlajna:Bas mi je drago sto ima jos takvih!! Ja mnogo volim Skotske planine,a takodje i vreme..mogla bih da zivim tamo..dok negde gde su vrucine,sigurno ni bih mogla...bila sam ovog leta u Londonu i obisla sam sve Scottish Shop-ove,isprobavala kiltove....jela shortbread,pila whisky..ma uzivancija..imam osecaj kao da sam bila u Skotskoj,a ne u Engleskoj..inace Loch Ness je super,ali je i Loch Lommond takodje genijalno jezero(bez cudovista,ali nema veze)!!!!![]()
obzirom da irska jako tesko prozivljava ovu krizu,sve cekaju strance da im ponude poso...![]()
Pozz,
ja treba da pocnem da radim u Irskoj u Dablinu za mesec i po dana, kao strucnjak iz IT oblasti.
Bio sam pre 10ak dana tamo na razgovoru za posao i mogu da kazem da je grad pun stranaca (Poljaka, Slovaka, Brazilaca, Rumuna, Hrvata..) koji rade razlicite poslove (obicno konobari po pabovima, vozaci, kuvari, itd) i koliko sam video Irci su dosta prijateljski nastrojeni ka strancima.
Sto se tice samog izgleda, Dablin je meni licno prelep jer je cist i uredan (iako se u toku dana nakupi smeca - nocu sve pokupe) i nekako ima shmeka posto nema mnogo visokih zgrada nego su sve ocuvane zgradice i kuce...
Zelenila ima svugde, a more je na par stotina metara
Sad kako ce biti realno stanje, videcu uskoro![]()
Srba bas i nema ali Irska je jedna od najlepsih zemalja na svetu po svemu. Ljudi pogotovo su najbolji na svetu bukvalno. Sad je malo kao kriza jeste ali i sa tom krizom bogatiji su od ostatka svete, bede nema, sve je super.