a pogotovu sumadinaca , selim se jula meseca pa bih radio da se druzim, javi te se....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliki IRSKI pozdrav!!!Zasto ne bi isli! :shock: :?Master_Chief:Zar idu i tamo nasi ljudi???Prvi put to cujem...zar je ta zemlja interesantna za ziveti.
Jeste lepa zemlja,ali kolko znam oni su zeznuti oko religije...chokolada:Zasto ne bi isli! :shock: :?Master_Chief:Zar idu i tamo nasi ljudi???Prvi put to cujem...zar je ta zemlja interesantna za ziveti.
Irska je bas lepa zemlja!
Da,meni su se oduvek svidjale Irska i Skotska,narocito Skotska,volim njihovo vreme,a narocito bih voleo da odem na Loh Nes...to mi je zelja oduvek bila...Celtic Vlajna:Irska je najlepsa zemlja i za mene najzanimljivija!!Sto se religije tici oni nisu zeznuti..oni su ili katolici ili pagani,dok su se u Severnoj Irskoj vodili religiozni ratovi zato sto je prenaseljena Englezima i Skotima...tako da Severna Irska nema veze sa Republikom Irskom koja nije nimalo zeznuta zbog religije!!! :wink:
Ma meninje juzna engleska nekako previse civilizovana,Skotska kao da je nekih 100 godina ostala unazad...to mi se mnogo svidja,svidjaju mi oni srednjovekovni zamkovi i tvrdjave...A kao sto kazes za vreme tako je i za mene.Zivim 4 godine u Norveskoj i svaki put kad odem u Srbiju na odmor leti bas mi tesko padne onih 40 stepeni...Celtic Vlajna:Bas mi je drago sto ima jos takvih!! Ja mnogo volim Skotske planine,a takodje i vreme..mogla bih da zivim tamo..dok negde gde su vrucine,sigurno ni bih mogla...bila sam ovog leta u Londonu i obisla sam sve Scottish Shop-ove,isprobavala kiltove....jela shortbread,pila whisky..ma uzivancija..imam osecaj kao da sam bila u Skotskoj,a ne u Engleskoj..inace Loch Ness je super,ali je i Loch Lommond takodje genijalno jezero(bez cudovista,ali nema veze)!!!!![]()

...mada sam ja cula da Irci vole strance..ja sam upoznala Irca koji je skroz o.k..ustvari,vise nego ok...pa sta ti tamo radis??

obzirom da irska jako tesko prozivljava ovu krizu,sve cekaju strance da im ponude poso...![]()
Pozz,
ja treba da pocnem da radim u Irskoj u Dablinu za mesec i po dana, kao strucnjak iz IT oblasti.
Bio sam pre 10ak dana tamo na razgovoru za posao i mogu da kazem da je grad pun stranaca (Poljaka, Slovaka, Brazilaca, Rumuna, Hrvata..) koji rade razlicite poslove (obicno konobari po pabovima, vozaci, kuvari, itd) i koliko sam video Irci su dosta prijateljski nastrojeni ka strancima.
Sto se tice samog izgleda, Dablin je meni licno prelep jer je cist i uredan (iako se u toku dana nakupi smeca - nocu sve pokupe) i nekako ima shmeka posto nema mnogo visokih zgrada nego su sve ocuvane zgradice i kuce...
Zelenila ima svugde, a more je na par stotina metara
Sad kako ce biti realno stanje, videcu uskoro![]()
Srba bas i nema ali Irska je jedna od najlepsih zemalja na svetu po svemu. Ljudi pogotovo su najbolji na svetu bukvalno. Sad je malo kao kriza jeste ali i sa tom krizom bogatiji su od ostatka svete, bede nema, sve je super.