Ima li razlike kako do posla u Srbiji i Hrvatskoj?

Bilo koji posao sa musterijama

Isto umesto POMOZ BOG kazes HVALJEN ISUS I DIJEVA MARIJA
ne znam..nisam bio u Hrvatskoj 35 godina...kao mali sam išao na letovanje tamo skoro svakog leta i bilo mi je lepo...posle počeo rat i od onda do danas nemam želju da tamo idem...ne treba mi da me tamo gleda ispod oka i preti mi neko koga je rat istraumirao samo zato što sam iz Srbije...

ne znam..nisam bio u Hrvatskoj 35 godina...kao mali sam išao na letovanje tamo skoro svakog leta i bilo mi je lepo...posle počeo rat i od onda do danas nemam želju da tamo idem...ne treba mi da me tamo gleda ispod oka i preti mi neko koga je rat istraumirao samo zato što sam iz Srbije...
sta ima da te traumatizira neki rat?!
ko sad kad mi u srbiji imali lose misljenje o albancima ili amerikancima ili muslimanima zbog nekog rata

sta ima da te traumatizira neki rat?!
ko sad kad mi u srbiji imali lose misljenje o albancima ili amerikancima ili muslimanima zbog nekog rata
..nije isto..Hrvati su drugačiji od nas...naš nacionalizam je takav da uključuje druge njihov da isključuje...Srbin nacionalista će uvrediti Hrvata nenamerno tako što će mu reći da su Hrvati u stvari poreklom Srbi...Hrvati su identitet sagradili u zadnjih 150 godina na antisrpstvu.za njih Srbin znači primitivac...
slično je kao sa Rusima i Ukrajincima koji su jednako istog porekla kao Srbi i Hrvati..Rusi su veći pa proglašavaju Ukrajince za Ruse, Ukrajinci ne mogu zbog toga da smisle Ruse...to je šablon na koji zapad preko medijskih narativa i svojih ubačenih ljudi pravi ratove među glupim Slovenima... Tavistok

..nije isto..Hrvati su drugačiji od nas...naš nacionalizam je takav da uključuje druge njihov da isključuje...Srbin nacionalista će uvrediti Hrvata nenamerno tako što će mu reći da su Hrvati u stvari poreklom Srbi...Hrvati su identitet sagradili u zadnjih 150 godina na antisrpstvu.za njih Srbin znači primitivac...
slično je kao sa Rusima i Ukrajincima koji su jednako istog porekla kao Srbi i Hrvati..Rusi su veći pa proglašavaju Ukrajince za Ruse, Ukrajinci ne mogu zbog toga da smisle Ruse...to je šablon na koji zapad preko medijskih narativa i svojih ubačenih ljudi pravi ratove među glupim Slovenima...
Srbi, hrvati, bosanci, slovenci... sve je to isto, juznoslovenski narod koji se ovde nastanio negde u 11stom veku

da u 7.veku ili malo ranije, ali su identitetske matrice projektovane tako da budu izvor konflikata
to je sve isti narod ko sto jedan bosnjak moze da kaze da su srbi nastali od bosnjaka ili neki srbin da su crnogorci nastali od srba ili neki hrvat da su srbi od hrvata nastali...
jedino su albanci i makedonci ovde starosedeoci, ostali su dosljaci

slično je kao sa Rusima i Ukrajincima koji su jednako istog porekla kao Srbi i Hrvati..Rusi su veći pa proglašavaju Ukrajince za Ruse, Ukrajinci ne mogu zbog toga da smisle Ruse...to je šablon na koji zapad preko medijskih narativa i svojih ubačenih ljudi pravi ratove među glupim Slovenima... Tavistok

Obično se sa tobom slažem skoro 100 posto. Ovde mislim da grešiš.

Ko želi da radi u letnjoj sezoni u Hrvatskoj, ide da radi, a ne da vodi politiku.

Po rečima komšije koji je dva puta radio tokom leta u Hr, lepo je zaradio, i čak je pocrneo jer je imao i slobodno vreme za plažu. Nije radio od 00-24h.

Back