- Poruka
- 21.603
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koji posao je u pitanju? žigolo?Svakako da ima razlike u Srbiji musteriji kazes DOBAR DAN u Hrvatskoj - Ljubim ruke, u Srbiji kazes - Hvala i dovidjenja, u Hrvatskoj kazes Sluga pokoran
Bilo koji posao sa musterijamaa koji posao je u pitanju? žigolo?![]()
ne znam..nisam bio u Hrvatskoj 35 godina...kao mali sam išao na letovanje tamo skoro svakog leta i bilo mi je lepo...posle počeo rat i od onda do danas nemam želju da tamo idem...ne treba mi da me tamo gleda ispod oka i preti mi neko koga je rat istraumirao samo zato što sam iz Srbije...Bilo koji posao sa musterijama
Isto umesto POMOZ BOG kazes HVALJEN ISUS I DIJEVA MARIJA
sta ima da te traumatizira neki rat?!ne znam..nisam bio u Hrvatskoj 35 godina...kao mali sam išao na letovanje tamo skoro svakog leta i bilo mi je lepo...posle počeo rat i od onda do danas nemam želju da tamo idem...ne treba mi da me tamo gleda ispod oka i preti mi neko koga je rat istraumirao samo zato što sam iz Srbije...
..nije isto..Hrvati su drugačiji od nas...naš nacionalizam je takav da uključuje druge njihov da isključuje...Srbin nacionalista će uvrediti Hrvata nenamerno tako što će mu reći da su Hrvati u stvari poreklom Srbi...Hrvati su identitet sagradili u zadnjih 150 godina na antisrpstvu.za njih Srbin znači primitivac...sta ima da te traumatizira neki rat?!
ko sad kad mi u srbiji imali lose misljenje o albancima ili amerikancima ili muslimanima zbog nekog rata
Srbi, hrvati, bosanci, slovenci... sve je to isto, juznoslovenski narod koji se ovde nastanio negde u 11stom veku..nije isto..Hrvati su drugačiji od nas...naš nacionalizam je takav da uključuje druge njihov da isključuje...Srbin nacionalista će uvrediti Hrvata nenamerno tako što će mu reći da su Hrvati u stvari poreklom Srbi...Hrvati su identitet sagradili u zadnjih 150 godina na antisrpstvu.za njih Srbin znači primitivac...
slično je kao sa Rusima i Ukrajincima koji su jednako istog porekla kao Srbi i Hrvati..Rusi su veći pa proglašavaju Ukrajince za Ruse, Ukrajinci ne mogu zbog toga da smisle Ruse...to je šablon na koji zapad preko medijskih narativa i svojih ubačenih ljudi pravi ratove među glupim Slovenima...
da u 7.veku ili malo ranije, ali su identitetske matrice projektovane tako da budu izvor konflikataSrbi, hrvati, bosanci, slovenci... sve je to isto, juznoslovenski narod koji se ovde nastanio negde u 11stom veku
to je sve isti narod ko sto jedan bosnjak moze da kaze da su srbi nastali od bosnjaka ili neki srbin da su crnogorci nastali od srba ili neki hrvat da su srbi od hrvata nastali...da u 7.veku ili malo ranije, ali su identitetske matrice projektovane tako da budu izvor konflikata
Taj izvor konflikta je došao do izražaja tek krajem 20. veka odnosno 90ih.da u 7.veku ili malo ranije, ali su identitetske matrice projektovane tako da budu izvor konflikata
Znaci i ti se doslepao u Srbijusta ima da te traumatizira neki rat?!
ko sad kad mi u srbiji imali lose misljenje o albancima ili amerikancima ili muslimanima zbog nekog rata
Ти си баш жестоко необразован ...Зар те није срамота да толико лупаш глупости?ovde nastanio negde u 11stom veku
..nije isto..Hrvati su drugačiji od nas...naš nacionalizam je takav da uključuje druge njihov da isključuje...Srbin nacionalista će uvrediti Hrvata nenamerno tako što će mu reći da su Hrvati u stvari poreklom Srbi...Hrvati su identitet sagradili u zadnjih 150 godina na antisrpstvu.za njih Srbin znači primitivac...
slično je kao sa Rusima i Ukrajincima koji su jednako istog porekla kao Srbi i Hrvati..Rusi su veći pa proglašavaju Ukrajince za Ruse, Ukrajinci ne mogu zbog toga da smisle Ruse...to je šablon na koji zapad preko medijskih narativa i svojih ubačenih ljudi pravi ratove među glupim Slovenima... Tavistok
Баш штета, а ник ти је рођен за неког министраOvo mi deluje kao parodija na konkurse za javna preduzeća. Ja sa državnim poslovima nikada nisam imao ništa, pa ne mogu da dam ocenu
Isto kao ovde. Ovde sezona vožnje buseva, bicikli traje godinama.Pre je bilo 6 meseci po 1000€ i smeštaj. Sada uvoze neke vijetnamce i plaćaju ih 400-500 evra sveukupno i smeštaj.
jel još tuguješ?Ти си баш жестоко необразован ...Зар те није срамота да толико лупаш глупости?
ne, moji su bili ovde kad su se sloveni počeli pojavljivatiZnaci i ti se doslepao u Srbiju![]()
To nije moguce jer bi bio duhovan kao i svi pravi Srbine, moji su bili ovde kad su se sloveni počeli pojavljivati
duhovi su oni koji su umrliTo nije moguce jer bi bio duhovan kao i svi pravi Srbi