Ima li prave ljubavi posle 40-te?

Zato Mirka pamti...
Jedan od retkih postova na ovom forumu koji sam zapamtila...i nešto naučila iz tudjeg iskustva ...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5768289&postcount=156

Inace , niko nije pozvao u pomoc ovu temu a dobra je http://forum.krstarica.com/threads/190591&highlight=40
aha:D
sto jes jes..mada bazirano na iskustvu sa jednim koji ima malo vise od 40..jedno deset godina vise:mrgreen:
ali stoji svaka rec. zajeb je sto me posle njega muskarci mojih godina slabo zanimaju..nek mi je bog u pomoci:roll:

Ја стигла из града, управо. Била са две пријатељице. Једна је нашла праву љубав и дивно им је, она има 44, он 56. Ужива, она је удовица, он је удовац, деца су им велика и сви подржавају везу.
Друга кука на свог ,,момка'', неће да се жени, а 6 година су у вези. Обоје имају преко 40.
Толико о маторцима.

joj....šo niste na nekom bazenu....ne da sam užifo.....naplivo sam se ko megooza......sloošo ja na radiju danas..i setio se forooma...........kao policija u minhenu zatekla golog 40to godišnjaka u parku...ismejali se pandoori...i kao, ša je bilo....šo si go...kao, pa upoznao ribu u kafiću...reč po reč...i dogovore se oni da se kresnu....i, kao...de će....ona kaže...ikljoočivo u prirodi..voli sex u prirodi...i odvede ga...ovaj se skine go...ona pokoopi stvari...i ode....i sad...polocija kad se ismejala....krene da je traži po gradu...niša lakše...nađu je u droogom kafiću kako razgovara sa isto nekim...sredovečnim likom.....stravae mala...

Ja sam ocito okruzena ljudima (i mladima i starima) koji samo gledaju interes: i druze se ako od te osobe mogu imati koristi i sve tome podredjuju.
A ljubav narocito!

Ja vec dugo godina volim istog coveka (to mi je itekako uzvraceno) i sokiram se kada cujem kako moje mlade prijateljice imaju retko sex .
A kada neko pomene 50 godina i sex (a da ne pominjem 60 ili vise), svi se zgroze.
Ispada da su i ljubav i sex rezervsani samo za mlade..... paaa nove ljubavi mozda i jesu, ali sex je za sve godine itekako pozeljan, verujte!:mrgreen:
pozdrav

Ja sam ocito okruzena ljudima (i mladima i starima) koji samo gledaju interes: i druze se ako od te osobe mogu imati koristi i sve tome podredjuju.
A ljubav narocito!

Ja vec dugo godina volim istog coveka (to mi je itekako uzvraceno) i sokiram se kada cujem kako moje mlade prijateljice imaju retko sex .
A kada neko pomene 50 godina i sex (a da ne pominjem 60 ili vise), svi se zgroze.
Ispada da su i ljubav i sex rezervsani samo za mlade.....
paaa nove ljubavi mozda i jesu, ali sex je za sve godine itekako pozeljan, verujte!:mrgreen:
pozdrav

Страшно! Очито се у друштву, у појединим социјалним миљеима, одвијају неки ретроградни процеси...
back to the future...

Back