ima li ovde samih sa 30+?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
koliko vam teško pada to što nemate partnera?

da li vam kolege, prijatelji dele savete oko nalaženja nekog iako ih niste pitali za mišljenje?

da li tražite i gde adekvatnu osobu za vezu?
ili ne činite ništa i čekate da on nađe vas?

ima li neke da je digla ruke od muškaraca?

meni je 36, samac sam pod sličnim pritiskom, pa bih voleo da čujem iskreno o ovoj temi i iz ženskog ugla.

da li vam kolege, prijatelji dele savete oko nalaženja nekog iako ih niste pitali za mišljenje?

meni je 36, samac sam pod sličnim pritiskom, pa bih voleo da čujem iskreno o ovoj temi i iz ženskog ugla.

Ma sve vise mi se cini logican sled dogadjaja samci i uzivancija,raspadaju se brakovi,kombinacije sigurica kad se prijebe i laganica,i sto vise razmisljam koliko se nekom posvetimo a nema podjednako da se vrati bude spas u samoci,sta bi sve radio gde stigao sam,ih

Mekflaj dosadan si.......Da ti je toliko prigorelo ne bi nas 2x sedmicno smarao sa istim temama tipa:Sam sam nema mi pomoci,djevojke ili zene ili sta vec ne......Sa kukanjem nista neces postici,vec lijepo kreni u akciju.Ali ako si stvarno ovakav u zivotukao i na forumu ostaces sam,jer ne zelis da mijenjas stav.....

ništa brate tako nećeš da naučiš ni promeniš veruj mi

Tako je ,dosadan si bre...
Žene vole konkretno i direktno...
Odeš na bele strane,tel imenik i zoveš redom tipa;dobar dan - dobar dan,ja sam dečko za ženidbu,vi imate devojku za udaju,moje stanje računa je volko,vaše tolko,svadbu plaća onaj ko ima veći saldo i to je to...
A ne ovako paćenički,oće piški - neće piški...

Tako je ,dosadan si bre...
Žene vole konkretno i direktno...
Odeš na bele strane,tel imenik i zoveš redom tipa;dobar dan - dobar dan,ja sam dečko za ženidbu,vi imate devojku za udaju,moje stanje računa je volko,vaše tolko,svadbu plaća onaj ko ima veći saldo i to je to...
A ne ovako paćenički,oće piški - neće piški...

Ne svaka zena,zavisi na kakvu nabasas
U dosta slucajeva direktno zna da odbije

Ne svaka zena,zavisi na kakvu nabasas
U dosta slucajeva direktno zna da odbije

Pusti priče Anđo...
Kad smo bili klinci,ja kad vidim lepu devojku napišem joj pesmu i čekam ponoć u diskoteci da puste sentiš i da zamolim tu devojku za ples...
Moj drug Dule uđe u tu diskoteku u 21h,priđe toj devojci i kaže;"ej,riba si do jaja...Otreso bi te ko medo krušku..."

Mekflaj dosadan si.......Da ti je toliko prigorelo ne bi nas 2x sedmicno smarao sa istim temama tipa:Sam sam nema mi pomoci,djevojke ili zene ili sta vec ne......Sa kukanjem nista neces postici,vec lijepo kreni u akciju.Ali ako si stvarno ovakav u zivotukao i na forumu ostaces sam,jer ne zelis da mijenjas stav.....

Slazem se.

@Tema:
Secas se teme na muskom pdf-u i kako se to zavrsilo?

Pitaj neku curu sa foruma, čiji ti se stavvovi sviđaju, da izađete.

Slažem se sa komentom koji je neko napisao nedavno na jednoj tvojoj temi, nešto u stilu ako nisi do 36-te krenuo u akciju, sva je prilika da nećeš ni posle 36-te.
Odnosno, ako već nisi lovac, a očigledno nisi, onda budi adekvatna lovina.
Prema tome, izađi napolje, muvaj se po gradu, sedni na neku klupu. šta god.. i čekaj da te neka upeca.

Poslednja izmena:

Back