Ima li ovaj narod snage za masovne proteteste?

Све и да јесте тако, мислим да више нико не жели да ставља своју задњицу у процеп. У фебруару месецу 2008. године, када је требало да се одбрани суверенитет Србије и када је требало да се одбрани КиМ, главну издају су извршили Александар Вучић и Томислав Николић. Како? Нису стали уз народ, када је то било најпотребније. Шта су они урадили уместо тога? Основали СНС.
Која је сврха СНС?
Како сви знамо СНС је проистекао од дела СРС. Исто тако, део чланства СРС је прешао у СНС. Чему служи СНС? Гушењу сваке врсте побуне народа, а све у служби председника Бориса Тадића.

Знам, једноставно тим поступком нанели су огромну штету србској опозицији. Много је теже сада нешто формирати. Због тога мислим да је решење за Србију једна ефикасна револуција. Србски устанак из народа :D;) Вођа ће се већ некако створити временом из народа. Линколн је рекао "из народа, уз народ, са народом". Кад је могао Линколн, можемо и ми.
Мислим да је то требало спровести у 3 фронта, ЦГ, РС И Србија. Да се дигне устанак, истовремено.

Ове треба разбуцати. Нема друге. Не видим политичка средства јер ДИКТАТУРА ВЛАДА.

Слажем се ... И рецимо падне власт, разбуцамо ове диктаторе ... Кога довести на власт?

Државом морају управљати поштени и компетентни људи. Прво, треба земљу извлачити из економских проблема, да се људима помогне, да се направи социјална мрежа како би преживели, јер ови што су урадили уништили су сваку клицу приватне иницијативе. Овај њихов срање систем са порезима одмах треба укинути и људе упослити да раде и вратити се РЕАЛНОЈ ЕКОНОМИЈИ а не монетаризму. Омчу су ставили људима око врата са овим што су урадили. Треба да дођу људи који ће ЗНАТИ И УМЕТИ да избаве земљу, надасве СРБИ, ПРАВЕ ПАТРИОТЕ И РОДОЉУБИ који ће погасити НВО, ослободити медије, и да се под хитно отпочне борба СПАШАВАЊА СРБИЈЕ И ПОВРАТКА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ.

У супротном прети нам даље черечење земље, и најебали смо са свих страна, земљу нећемо имати, претворићемо се у чергаре по свету.

Државом морају управљати поштени и компетентни људи. Прво, треба земљу извлачити из економских проблема, да се људима помогне, да се направи социјална мрежа како би преживели, јер ови што су урадили уништили су сваку клицу приватне иницијативе. Овај њихов срање систем са порезима одмах треба укинути и људе упослити да раде и вратити се РЕАЛНОЈ ЕКОНОМИЈИ а не монетаризму. Омчу су ставили људима око врата са овим што су урадили. Треба да дођу људи који ће ЗНАТИ И УМЕТИ да избаве земљу, надасве СРБИ, ПРАВЕ ПАТРИОТЕ И РОДОЉУБИ који ће погасити НВО, ослободити медије, и да се под хитно отпочне борба СПАШАВАЊА СРБИЈЕ И ПОВРАТКА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ.

У супротном прети нам даље черечење земље, и најебали смо са свих страна, земљу нећемо имати, претворићемо се у чергаре по свету.

А има ли таквих у политици?

А има ли таквих у политици?

Не знам и не кажем да то треба да буде неко из политике. Ако ме питаш за поштење, не могу да грешим душу да кажем да су сви политичари нечасни и лопови. То не могу да тврдим. Што се мене тиче, а мислим и већине народа, да би добро дошао неко из народа, ко је добар и поштен, ко је мудар и компетентан и прави патриота. Волела бих да видим неког таквог. Али то би био превише мекан човек за ову револуцију, па ће изгледа пре бити потребан неко ко има муда ће да им ј*ебе мамицу:hahaha: :per:

kakvo pitanje "ima li narod snage", a sto ne bi imao snage kad po ceo dan nista pred milim bogom ne radi?
Ispascemo jos i krivi zbog ove situacije vidim ja:dontunderstand:.
Na stranu besposlicari,ali sta cemo sa onim ljudima koji su popili pedalu od svojih poslodavaca.. da to su oni mali sitni ljudi sto vuku celu porodicu na svojim plecima..
Jesu li oni krivi?

Ispascemo jos i krivi zbog ove situacije vidim ja:dontunderstand:.
Na stranu besposlicari,ali sta cemo sa onim ljudima koji su popili pedalu od svojih poslodavaca.. da to su oni mali sitni ljudi sto vuku celu porodicu na svojim plecima..
Jesu li oni krivi?

pa naravno. ako im se ceo trud sada svodi na kukanje na drzavu. a ja licno znam dosta takvih neradnika. danas je doslo vreme da ko hoce da radi da moze da radi. a zahvaljujuci vladi ce nam ukinuti i vize pa ce oni koji zele mnogo da zarade (nakon seke naravno) moci i preko da potraze sansu. vlada stvara ambijent, a ne resava porodicne i zivotne probleme pojedinaca.

pa naravno. ako im se ceo trud sada svodi na kukanje na drzavu. a ja licno znam dosta takvih neradnika. danas je doslo vreme da ko hoce da radi da moze da radi. a zahvaljujuci vladi ce nam ukinuti i vize pa ce oni koji zele mnogo da zarade (nakon seke naravno) moci i preko da potraze sansu. vlada stvara ambijent, a ne resava porodicne i zivotne probleme pojedinaca.

fortuneteller.jpg

Тачно колега.
Лумпен пролетеријат се мора искоренити.
То може једино ако Србија добије газду, нажалост.

pa Srbija dobija gazdu ovih dana niste culi kad ova nesposobna vlada padne posto nemogu da se dogovore kako ce da se dodvore mmf-u, paroglasava se bankrot pa cika Misko i kompanija sve preuzimaju to je makar jednostavno MAFIA RULES :mafijas:

ovako sa strane promatrano mislim da narod nema vise snage za proteste...:think:
vjerojatno nema nijednog naroda u povijesti koji je u posljednjih 20-ak godina toliko cesto protestovao kao Srbi..
sve od kojekakvih jogurt-revolucija, preko ravnogorskih derneka, od protesta za Jugoslaviju, pa za velikog Vozda, pa za vekovna ognjista, pa za veliku Srbiju, pa nakon sto je izgubio sve ratove protiv vozda, pa za kosovo, pa za Karadzica...itd.itd.
nemoze covijek sve proteste, mitinge da i nabroji
i sad kad bi narod evtl. trebao da protestuje za sebe nema se vise snage i elana

Они "са стране" никад нису ни могли да процене шта Срби
све могу. Увек, за вас "са стране" ћемо бити ребус,
па и овога пута!!!

.

Back