Ima li neko da ne slusa muziku?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Vidim da svi volite sve i svasta da slusate, ali evo jedno osvezavajuce pitanje, da li ima neko od vas ko ne voli da slusa muziku?
Ja primera radi jako retko slusam nesto jer muzika nikako ne moze da me pogodi i da zadovolji moje muzicke potrebe.
Mogu da poslusam electro, trance, ambijentalnu ili new age, nekada i druge zanrove, ali jednostavno ne desava se da pustim muziku i da je samo slusam i uzivam.
Jedino kada dizajniram nesto, onda mi treba malo muzike da otovrim mozak ponekada, ali u globalu uzivam u tisini.
Jos neko? :whistling:

Pa realno sam se zasitio po klubovima i izgubio naviku da nesto pustim opustajuce..a i imam na tone muzike pa i problem izabrati sta staviti u playlistu..ono pregledam neki dvd koji skinem a volim negde kad odem pa cujem nesto sto nisam davno neke 80e ili narodne stare..tu i tamo pustim vh1 i to je sve

Vidim da svi volite sve i svasta da slusate, ali evo jedno osvezavajuce pitanje, da li ima neko od vas ko ne voli da slusa muziku?
Ja primera radi jako retko slusam nesto jer muzika nikako ne moze da me pogodi i da zadovolji moje muzicke potrebe.
Mogu da poslusam electro, trance, ambijentalnu ili new age, nekada i druge zanrove, ali jednostavno ne desava se da pustim muziku i da je samo slusam i uzivam.
Jedino kada dizajniram nesto, onda mi treba malo muzike da otovrim mozak ponekada, ali u globalu uzivam u tisini.
Jos neko? :whistling:

Pa to znači da ih ipak imaš ;)

Znam ja ljude koji ne vole muziku, ili su više nego ograničeni, ja bez nje ne bih mogla- nekad uživam, nekad samo pustim da svira u pozadini i ni ne kontam
šta ide.
pa muzika se razvijala uporedo s čovekom.

Jos nisam srela osobu koja ne voli nikako muziku...osim pojedinih penzionera, naravno. :lol:

Lol ja znam dosta ljudi koji uopste ne slusaju muziku, ili je bas bas retko puste. Ranije mi je to bilo nezamislivo ali onda sam i ja upala u fazu od nekoliko meseci kad mi se nista nije slusalo.
Sad opet slusam ali mnogo manje nego ranije. Ebg nisam vise tinejdzer,ludilo je proslo. I sad mi prija da cujem nesto ali nije to vise taj intenzitet kao kad sam imala 16,17,18.

Back