ima li josh nade?

Kad smo već kod ruku i skretanja sa teme, možda bi trebalo da pogledaš film "Idle hands", proizvodnja USA 99 ili 00...

Nego... Da se stvarno vratimo na temu... Burazeru, ako ti se to (iz bilo kojeg razloga) sviđa i ne smeta ti, boli te uvo... Radi kako osećaš. Ako ti smeta, to je već druga stvar... Zavisi koliko ti smeta.

Lucky Luck:
Danas sretnem jednu ribu, tako ...super, visoka, zgodna, lepa, dugachku crnu kosu, gord pogled, grudi, noge, dupe, sve u savrshenoj proporciji, a shta me naj vishe zainteresovalo su njene ruke. Imala je prilichno krupne shake za jednu devojku, znach ne one tanke elegantne vretenaste prstice neho bash onako povece . I one su me toliko fascinirale da sam svo vreme buljio u njene shake. 'el to normalno il' da se zabrinem? Mozda zna neko neku vezu izmedju erotike i shaka, al' ne u fazonu "mrzim kad' gricka nokte" ili slichne varijante.
Mozda te privukla bas ta njena nesavrsenost, to nesto sto odudara od klasicne univerzalne ljepotice...
Te stvari znaju vrlo stimulativno da djeluju na nas...
Bas takvo nesto cesto izdvoji neku osobu iz gomile slicnih...

LUDICA:
Mozda te privukla bas ta njena nesavrsenost, to nesto sto odudara od klasicne univerzalne ljepotice...
Te stvari znaju vrlo stimulativno da djeluju na nas...
Bas takvo nesto cesto izdvoji neku osobu iz gomile slicnih...
lupetash bre, riba izgleda za desetku, nego sam stvarno pomislio da postoji neka veza izmedju velichine shake i ...tako...umeca u krevetu, jednostavno da su ribe sa velikim shakama mozda vatrenije.

jeele:
ima li jos nade???
hm...pa znas ono ''Nada umire poslednja!''

nego a sta tebe ustvari interesuje - ko bre zna sta se tebi odvijalo u tvojoj glavi dok si gledao njene sake!! :D :D :D
sta vise ne bi ti palo na pamet ovo da pitas da ti se to NIJE odvijalo u tvojim malim poganim mislima :D :D :D - malo se zezam... ali ovo predstavlja enigmu... ozbiljno - na sta si ti mislio dok si gledao njene sake, na sta su te podsetile, asocirale????
da znash da su mi se svakakve sochne misli motale po glavi

ima jedna shljaka u prodavnici u komshiluq...ono ribetina...sve sa shpicastim chizmama i farmerkama "brala sam qpine pa se pocepale"...al shaake...rode moj...ogromne...ispucale...ma ko kora od hrasta...

al to je dobro...to znachi da je radna...ta ima da rodi 5toro da ne oseti...to je kvalitet bato...

a ne one bledunjave metiljave shto jedva govore...

mislim shta retji...volim kad sam sinnke

Lucky Luck:
lupetash bre, riba izgleda za desetku, nego sam stvarno pomislio da postoji neka veza izmedju velichine shake i ...tako...umeca u krevetu, jednostavno da su ribe sa velikim shakama mozda vatrenije.
Hvala :roll:
Nisam rekla da ne izgleda.
Rekla sam nesto skroz drugo, ali nisi shvatio poentu...
A to sto si ti pomislio, to ti je vec tipa da momci sa velikim nosom imaju veliki...pa se malo zapitah za tvoje godine i zrelost...

LUDICA:
A to sto si ti pomislio, to ti je vec tipa da momci sa velikim nosom imaju veliki...pa se malo zapitah za tvoje godine i zrelost...

... :shock: ... :D ...za ovo nisu potrebne velike ili male shake...

...(ne)savrsheno...posebno...

...Lucky, Lucky...a mene zezash za avatora...

LUDICA:
Pre svega malo izvinjenje . Daklem, ovu moju tezu o povezanosti velichine shaka sa vatrenoshcu u krevetu necu braniti svim silama, jednostavno me privuklo da joj gledam u shake i pri tome ih povezem sa seksualnoshcu. To je kao kad' ti krche creva pa znash da si gladan, znachi ne svesno i ni u kom sluchaju od zrelosti zavisno ubedjenje. A, inache bio bih ti zahvalan da pojasnish sha si htela kasti , da bih mogao razumnije da odgovorim. Shta cesh, svi mi imamo svoje granice i ja sam ochito naleteo na jednu od mojih :(

Lucky Luck:
Pre svega malo izvinjenje . Daklem, ovu moju tezu o povezanosti velichine shaka sa vatrenoshcu u krevetu necu braniti svim silama, jednostavno me privuklo da joj gledam u shake i pri tome ih povezem sa seksualnoshcu. To je kao kad' ti krche creva pa znash da si gladan, znachi ne svesno i ni u kom sluchaju od zrelosti zavisno ubedjenje. A, inache bio bih ti zahvalan da pojasnish sha si htela kasti , da bih mogao razumnije da odgovorim. Shta cesh, svi mi imamo svoje granice i ja sam ochito naleteo na jednu od mojih :(
Postavimo to ovako: Neko ti poreda 10 barbika; 9 njih su potpuno iste, a 10-ta ima neki karakteristican mladez na stomaku, ili pjegice, ili, eto, velike ruke. Koju ces prvu primjetiti?
Koja ce te privuci? Eto, mozda je malo jasnije.

LUDICA:
Postavimo to ovako: Neko ti poreda 10 barbika; 9 njih su potpuno iste, a 10-ta ima neki karakteristican mladez na stomaku, ili pjegice, ili, eto, velike ruke. Koju ces prvu primjetiti?
Koja ce te privuci? Eto, mozda je malo jasnije.
Velike shake. Ma, to je skroz neshto drugo. Dobro, pogledao bih u pegice i nesvesno je izabrao medju deset istih. Ali ovde je rech o dodatnoj erogenoj zoni. Mozda fetish, mozda, mada su fetishi valjda malkice otkacheniji (gacice, cipele, shta ja znam), a mozda naleti josh neko ko ima slichan kriterijum. Zato shto ne znam, temu sam i postavio sa naslovom koji nosi.

Lucky Luck:
Velike shake. Ma, to je skroz neshto drugo. Dobro, pogledao bih u pegice i nesvesno je izabrao medju deset istih. Ali ovde je rech o dodatnoj erogenoj zoni. Mozda fetish, mozda, mada su fetishi valjda malkice otkacheniji (gacice, cipele, shta ja znam), a mozda naleti josh neko ko ima slichan kriterijum. Zato shto ne znam, temu sam i postavio sa naslovom koji nosi.
Nije fetish, dok te ne pocnu loziti velike zenske shake uopsteno ;)

Ej, sjetila sam se jednog moguceg objasnjenja...
Citala sam da muskarci, za razliku od djevojaka, ne vole bas totalno njezne dodire, vec malo cvrsce i grublje...
Mozda su te njene ruke podsvjesno asocirale na to...

Malo grublje, ma shta mi napricha. Da mi nisi rekla proshao bi mi zivot u neznanju. Ne znam, za mene to' opshte ne vazi. Naravno da volim nezne dodire, samo kakve to veze ima sa krupnim shakama? Valjda svako moze da kontrolishe intenzitet dodira bez obzira koliko krupne shake ima? Rekao bih da stvar u senzualnosti a ne u velichini raspolozive alatrke. Mada, u principu je svejedno, bar se lepo izrazgovarasmo.

Lucky Luck:
Malo grublje, ma shta mi napricha. Da mi nisi rekla proshao bi mi zivot u neznanju. Ne znam, za mene to' opshte ne vazi. Naravno da volim nezne dodire, samo kakve to veze ima sa krupnim shakama? Valjda svako moze da kontrolishe intenzitet dodira bez obzira koliko krupne shake ima? Rekao bih da stvar u senzualnosti a ne u velichini raspolozive alatrke. Mada, u principu je svejedno, bar se lepo izrazgovarasmo.
Hej, sto si zivac i bukvalista?! :roll:
Suzdrzi se malo, samo pokusavam da pomognem... :mad:
Kao sto rekoh, podsvjesno, a podsvjesno nema veze sa onim sto ti vec znas...
Drugo, grublji dodiri se ne odnose na cupanje, guranje i samaranje, vec na odlucnije dodire (zbog toga sto je muska koza manje osjetljiva od zenske pa joj to vise prija).
I potrudi se da pises malo manje omalovazavajuce i ironicne postove nekom ko te ni jednom rijecju ne izaziva na to :P

LUDICA:
Hej, sto si zivac i bukvalista?! :roll:
Suzdrzi se malo, samo pokusavam da pomognem... :mad:
Kao sto rekoh, podsvjesno, a podsvjesno nema veze sa onim sto ti vec znas...
Drugo, grublji dodiri se ne odnose na cupanje, guranje i samaranje, vec na odlucnije dodire (zbog toga sto je muska koza manje osjetljiva od zenske pa joj to vise prija).
I potrudi se da pises malo manje omalovazavajuce i ironicne postove nekom ko te ni jednom rijecju ne izaziva na to :P
Ja sam sasvim odlucno za neznije dodire, samo za vece shake(iako o njima nisam razmishljao u kontekstu dodirivanja, nego samo kao erotski impuls). Jbt, ustvari na samom pochetku si me prochitala iako sam pokushao da glumim neznanje. Istina je zalosna, podsecaju naravno na nekoga :(

Back