Ima li istine?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.252
20250910_114106.jpg

Mene to ne može privući. Mogu konstatovati, onako površno, ali me samo to ne može zainteresovati.
Čak i prijatelje ne pitam: ko je to?
Reći će mi sve ono što me ne interesuje ili sve što me zanima, pa mi više neće biti interesantna.
U ženama postoji toliko lepših i dragocenijih stvari.

Mene to ne može privući. Mogu konstatovati, onako površno, ali me samo to ne može zainteresovati.
Čak i prijatelje ne pitam: ko je to?
Reći će mi sve ono što me ne interesuje ili sve što me zanima, pa mi više neće biti interesantna.
U ženama postoji toliko lepših i dragocenijih stvari.
ti si onaj koji u zeni gleda lepotu duse?

dusa >> ( . ) ( . )

p brate kad razmislis, volis osobu a ne njeno telo. Njeno telo te pali i to je to. Sta ona radi s telom, to mozes takodje da volis kod nje. Ali ako kazes volim te takvu prirodnu ili vestacku, nisi joj zapravo nista bitno rekao. Volim te sto si tako sarmantna, blesava, zivotna, sto se tako dobro osecam s tobom. Sto si takva da se mentalno uzbudjujemo, sve ono sto izgovoris i gde se poklopimo i u seksu.
Jel tako bajo? Jel tako jel tako?

Tako da moze i zanimljiva i uzbudljiva da je i nasminkana, s razlogom. Jer je to njen neki estetski, seksualni ovakav onakav dozivljaj koji ritualno s tobom deli. Dotera se za tebe. Nevezano jel ona "lepa" bez sminke ili sa sminkom. Ili, moze da se sminka za insta i doteruje da bi skupljala lajkove a s tobom legne nesredjena i onako: voli vaku kakva jesam. Kakva si ti?

Back