Ima li istine ili je to bila iluzija?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta ti hoćeš da čuješ ovde od nas?
I koliko god cela priča bila gadna,postala mi je deset puta gadnija kad si probao da objasniš time što si devica/devica, a one šta već... ej bre! Spuco si 50 godina a još uvek nisi u stanju da preuzmeš odgovornost za svoje postupke.
I nije ti luda ljubavnica nego žena koja te trpi takvog.. i još u uvodnom postu napisao kako je ona super zadovoljna svojim životom sa tobom... kako ti lepo mišljenje imaš o sebi..

nastavak....Ono sto sam zeleo to sam cuo,tako da imam dovoljno misljenja. Ti si ocito zesca feministkinja,sto ti ne daje za pravo da nekoga nateras da odraste,ukoliko on sam to ne bude hteo.Zrelost,po tebi,sta je to? Zar ni jednog trenutka nisi pomislila da ja volim sto sam ovakav kakav sam.A to sto sam spucio 50,nije bilo uzalud.Znas li da mnogi,mnogi umru a ne docekaju ovakvu emotivnu egzaltaciju koju sam ja doziveo.Zeleo bih da se i tebi to desi,iskreno. Patnja? Ona mi slusluzi da ucvsti to u meni i da tu ljubav odzivim i ucinim je nezaboravnijom,trajno urezanim u chip pamcenja...videces..kad udjes u zadnju cetvrtinu zivota,ostace ti samo uspomene i nista vise..

joj
sad bih ti rekla "ne seri", al se odvikavam od takvog načina komunikacije. ali da zaslužuješ - zaslužuješ.

umesto toga reći ću ti da postoje ponašanja i razmišljanja koja karakterišu zrelu osobu. da je ok biti zreo sa 5 banki. da je ok biti odrastao ako već imaš odraslu decu. da nezreo nije isto što i mlad u srcu. da moj stav nema veze sa feminizmom. da život nije gotov do smrti, osim ako sam ne odlučiš da se učauriš. da to o čemu ti govoriš uopšte nije bila ljubav, čim ti je potrebna ta patnja da bi učvrstio sećanje na nju i čim ti je tvoja patnja toliko bitnija od patnje osobe koju si, oh, tako silno, ljubio. da je cela tvoja priča jedan klimakterični izlet.
i da, pomislila sam da voliš što si takav kakav si. ti prosto vrištiš o tome. i to je očigledno jedino šo si ikada voleo.

Stvarno bi trebalo da razmislis o pisanju knjige.
Lepse se izrazavas od vecine forumasa.
Nisam citala celu temu, pa ne znam da li te ova prica licno pogadja.
Posto je tema za tako kratko vreme planula u toliko stranica, sigurno da ima ljudi koji bi procitali i knjigu.
Razmisli, nemas sta da izgubis.

tema je vec isprichana, samo meni pada na pamet jedna stvar...osuda choveka koji je nezreo za svoje godine...a kao da je ona jadna maloumna, pa zavedena i iskorishtena i nikako nije bila svesna shta joj se dogadja,,,joj, joj...pa mogao bi on da fantazira svako veche, ali ako nema shanse...dzaba silna zelja...tako da mi sve ovo lichi na onu zensku pamet, kad se zagreje za neshto, najvaznija je na svetu, pored zive zene o kojoj razmishlja kao o vazduhu...super je kad te svi vole i muz i komshija i mesar i vozach gradskog prevoza i td itd...htjedoh reci...pa nema shanse da u zivotu svako bice ne nadje momenat da upadne u nechij brak, samo ako hoce...da se okrene oko sebe i jade da napravi...samo ako hoce...nije neka nauka...ali posledice''gde igracha tu i placha'', nechija tikav puca, a ako su maheri nikad se ne sazna...

Slucajno sam zalutala,na ovu temu.Bilo je necega sto me je zaintrigiralo.Vec posle prvog opisa "hipotetickih likova",uzasnula sam se. Tu nema nicega hipotetickog,znam!
Ti likovi postoje,sa jednim od tih likova sam odrasla i druzila do pre nekoliko godina.Sve te ljude poznajem i dobro znam sve sta se dogodilo izmednju njih.Uzas jedan. Za svaki slucaj cu da proverim,ali mislim da su to oni.
Ukoliko jesu,a mislim da jesu,nikako mi ne ulazi u glavu sta je on trazio sa njom i zasto tako lepo pise o njoj?
Javicu se.

Pročitala sam početak i nešto malo sa kraja. Mogu samo da kažem da ne osuđujem to što ti se desilo sa 50 godina i što se i dalje ponašaš kao zaljubljeni klinac i pronalaziš u pesmama Đoleta. Neki ljudi nikad ne odrastu, posebno kad su emocije u pitanju. Pišem ti to verovatno zato što sam i ja takva ali mnogo mlađa od tebe. I ceo život su me osuđivali ljudi koji su čvrsto stajali na zemlji i kod kojih je sve bilo crno ili belo a kod mene sve roze ili sivo. Ali dobro, ovo nije priča o meni.
Ne slažem se sa tim što je nisi podržao onda kada si joj najviše trebao. Znam da je teško prekinuti sve i krenuti iz početka a da što manje povrediš ljude oko sebe koji to možda nisu ni zaslužili. Ali ako je ljubav bila tako velika i vredna žrtve pa makar i u 50 godinama, onda je treba čuvati jer ne događaju se često, možda nekom nikad u životu.

Slucajno sam zalutala,na ovu temu.Bilo je necega sto me je zaintrigiralo.Vec posle prvog opisa "hipotetickih likova",uzasnula sam se. Tu nema nicega hipotetickog,znam!
Ti likovi postoje,sa jednim od tih likova sam odrasla i druzila do pre nekoliko godina.Sve te ljude poznajem i dobro znam sve sta se dogodilo izmednju njih.Uzas jedan. Za svaki slucaj cu da proverim,ali mislim da su to oni.
Ukoliko jesu,a mislim da jesu,nikako mi ne ulazi u glavu sta je on trazio sa njom i zasto tako lepo pise o njoj?
Javicu se.
kako je ruzno ovo sto radis,ma ko da si
registrovati se samo da razvijes jos dalje ovu sapunicu je previse nisko za inteligentnog coveka
a ako je to ovaj jesen onda je jos bljakavije

Ja sam,stvarnacki,mislio da se vise ne kacim na ovaj forum.ali...neko te zakaci i onda se moras pravdati.Besmisleno je,ali moram da odgovorim i Hanibalu i stiksu a i sebi. Kad sam se "uhvatio " foruma ,trebao sam da znam da ce neko nekada da se ili da prepozna sebe ili glumce u sapunici(kako race hanibal) to je bio rizik o kome nisam razmisljao,a trebalo je!!!!!Vidim to tek sad.I nijedno godisnje doba nije u muskom rodu,tako da ja za tebe nisam taj jesen.Sudeci po duzini tvog parazitiranja na forumu,da te pitam: Imas li ti stvarni zivot ili ti je forum jedino mesto gde umes da zivis? Sapunica,mozda,jeste..ali to je stvarni zivot,gde ljudi rade neke konkretne stvari.Bioloski bih mogao,verovatno,da ti budem otac,ali ja imam normalnu decu..bas danas mi je ,jedna od devojcica,napunila 26 godina..
Skini naocare i izadji na svetlost dana,jeste tmurno ali je prijatno za setnju..
A taj stix ili 3 x six,to sigurno nisam ja. Ja sam pateticna jesen koja ocekuje zimu.;-)

u horoskopu Devica/Devica!! Malko jasnije? Da?
Ona je Bik/Vodolija,jos jasnije?Da? Moja zena Vaga/Riba...e sad je valjda jasno!!!
Ma jasno ko' dan, da si od pocetka tako pricao mi bi svi bili na tvojoj strani, a ovako Balasevic i Ducic nas omeli :-)
Ja isto tako kad necu da usisavam kazem "dragi ja sam ovan/blizanac" i time zavrsim svaku diskusiju. Zna da sam u pravu pa cuti :lol:

Volim marginu od ljudi koji prave vrh od zivota, a ti mu ga nekako dodjes mediokritet sa marginalizovanim zivotom.
Ovo je poslednje sto otpratih posle pp-a i zaista mi je smesno.

Znaci,devojka si, zao mi je zbog tvog oca,ne ljuti se. A to da li ili nisam?.. normalan, pitanje je sad.
I ja sam ostao bez oba roditelja,a imao sam samo 15 godina!! Ovo sto jesam,stvorio sam ja sam..i ispalo je najbolje sto je moglo,bez droge,robijanja,tuca..ok
Sta je po tvom kriterijumu biti normalan,zasto ja ne bih svoj zivot smatrao normalnim? Zbog godina? Dece i njihove dece? Zivot je prekratak i treba ga odziveti.Da li jesam ili nisam nekoga povredio-nisam 100%. Sve je na svome mestu,budi ubedjena u to.I jos nesto,svidja mi se boja fonta-obozavam od detinjstva Pink Floyd!!! A Djoleta znam napamet,poznajem ga i licno,i za tvoju informaciju svaku njegovu baladu znam i rado je pevam,prateci sebe na gitari.

Znaci,devojka si, zao mi je zbog tvog oca,ne ljuti se. A to da li ili nisam?.. normalan, pitanje je sad.
I ja sam ostao bez oba roditelja,a imao sam samo 15 godina!! Ovo sto jesam,stvorio sam ja sam..i ispalo je najbolje sto je moglo,bez droge,robijanja,tuca..ok
Sta je po tvom kriterijumu biti normalan,zasto ja ne bih svoj zivot smatrao normalnim? Zbog godina? Dece i njihove dece? Zivot je prekratak i treba ga odziveti.Da li jesam ili nisam nekoga povredio-nisam 100%. Sve je na svome mestu,budi ubedjena u to.I jos nesto,svidja mi se boja fonta-obozavam od detinjstva Pink Floyd!!! A Djoleta znam napamet,poznajem ga i licno,i za tvoju informaciju svaku njegovu baladu znam i rado je pevam,prateci sebe na gitari.
E, onda 'ebo takav život ... :-D

ccc kako je promenio pricu kad je video da sam zensko:lol:
ma ono da nisi normalan je cisto da ti vratim sto si napisao da su tvoja deca normalna(za razliku od mene)
a sad ozbiljno:
-zivot je tvoj,nisam tu da govorim jesi li pogresio ili ne,samo mogu reci kako bih ja.sem toga taj isti zivot nas bas cesto demantuje pa izbegavam determinisuce izjave.ja svoj zivim tako da u samrtnom casu ne zalim ni za cim(ni sto sam nesto propustila,ni sto sam nekog povredila)
iz ove situacije izvuci najbolje moguce,za sebe i ljude oko tebe,jer da se vracas unazad ne mozes

Nisam ja 3 X 6,samo da znas. Ti i ona ste upravo stvoreni jedno za drugo,mogli bi da gazite po lesevima samo da dodjete do cilja,njoj je u svakoj od bezbrojnih avantura SEX na prvom mestu.A za tebe smatram da si klimakterican ili kak ono bese? Imas simptom andropauze!!!!
Pored onakve zene..Budala si to ti je moja diagnoza i pod hitno na lecenje i ti i tvoja draga

Ej,odoh ja napolje,ne zelim da trazim djavola.Ili kod lekara,razmislicu! A nisam ja kriv sto sam stvaran u vreme romantike,za razliku od ovih novokompovanh generacija.Ja sam isao na utakmice da gledam fudbal i navijam,ne da se tucem,na koncerte da bih gledao i slusao u svesnom stanju.ne ufiksan ili naduvan pa da ni ne znam gde sam bio...
'bem ti taki zivot.Bez droge i nasilja a pomalo i sexa!! Krvoloce,nema ljutis,generacijski jaz!!!

Ines,ne daj se godinama,moja Ines...pa i trudim se da budem malko patetican.Ej,to je jedna od "nasih" omiljenih pesama(bila i ostala) moj deo je bio ono s'kim cu ja ostati mlad ako vi svi ostarite...e,sad da otkrijem jos jednu malu tajnu,hocu,necu?? Hocu,bice zabavnije,da vidis odakle dolazi patetika.Ja sam(ateista-verujem u zvezde i njihov polozaj,mi smo ,sto veli moj omiljeni pesnik,tu zbog ravnoteze medju zvezdama) u horoskopu Devica/Devica!! Malko jasnije? Da?
Ona je Bik/Vodolija,jos jasnije?Da? Moja zena Vaga/Riba...e sad je valjda jasno!!!

Ma jasno je ko dan da su sve zeznuli oni u porodilistu. Trebali su jos malo da sacekaju da se zvezde "nameste" kako valja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back