Ima li istine ili je to bila iluzija?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mojra:
jadan covek. prvo je morao da se smuva sa 20 godina mladjom zenom, a onda kada je ona ostala trudna, morao je, teska srca da je napusti i da se odrekne te trudnoce. sada se vratio zeni koju ne voli, jer mu ona prasta kao sto je on nekada njoj, pa su na 1:1.
sebicno i kukavicki. volis zenu, ali joj okrenes ledja kad ostane trudna sa tobom? setis se da si u godinama, kad ti ona kaze da hoce tvoje dete? prvo iskusenje i velika ljubav i strast pada u vodu...i sad se ne pitas kako je tim ljudima, kojima si naneo neprocenjivu stetu nego da li je neko drugi pipka?

Samo bi jos dodala, da si veliki seronja...

ne znam jesam sve razumela
jesen u meni:
Starija zena,zaposlena,majka dvoje dece,vrlo dobrog fizickog izgleda,malo skrta na recima,emocijama(ne ume ili ne zeli da ih pokaze muzu)ali dobar covek.
starija zena -gospoja, dama s podbratkom
vrlo dobar fiz izgled -nEje odlican, njeno vreme cvetanja je proslo
skrta na recima i emocijama -topao rucak sve je redji, sex je nepostojeci, evt se prica o deci
dobar covek -ne tuce gospoju
Relativno zadovoljna zivotom, sigurna u dobar i tabilan brak.
relativno zadovoljna -prezivljava
sigurna u dobar i stabilan brak -zauzeta prezivljavanjem
Mladja,tek prevalila 30-u,majka,elokventna,nezaposlena,rodjenjem obdarena mnogim talentima(umetnickim,poetskim,estetskim...) solidnog izgleda
elokventna -zna sta s jezikom
nezaposlena -veoma dobro zna s jezikom
rodjenjem obdarena talentima i solidnog izgleda -super sise, otromboljeno ono pozadi, faca i nije za pohvaliti se
dobar sagovornik,slusalac, savtnik i prijatelj kome mozes poveriti sve..nezadovoljna zivotom,razocarana u muza i tu netrpeljivost prema njemu stalno pokazuje,otvoreno..
dobar sagovornik -slusa
slusalac i savetnik -ko nema o cemu da prica najbolje slusa
prijatelj kome mozes poveriti sve -da skratim taj stariji gdin je drtina koja olajava komsije njiovim gospojama
razocarana u muza -ponovljena tematika nepostojeceg sexa, ugovorenog braka, izEdenog miraza
Stariji muskarac,blizu pedesete,na korak,vrlo,cak previse slican mladjoj zeni(po interesovanjima,talentima,retorici)
i on ima dobre sise? :D
..ne po izgledu.
ona solidna, on ispod proseka, balkanac u pedesetim -zadah iz usta, zasukane pantalone ako ih zena ne dotera u red, trbusina ko mjeh, parcijalna proteza, masta o drugaricama kceri/sinova
Veliki emotivac,na nivou adolescenta
zaostao. Mama kad ga je zenila snaju je naucila da joj cuva sina i on sam sad ume samo da piski i se*e po tudjem zivotu sada
solidnih,cak za njegove godine,izvanrednih fizickih predispozicija.
ciganin hvali svoga konja
Nezadovoljan zivotom i pomalo odnosom braku.Sve poverava prijateljici,u koju ima neograniceno poverenje.
drtina
Mladji muskarac,cutljiv,introvertan,na oko cudan,ali pravi razlog za to zna samo on.
Sto bi reko Rambo Amadeus "sto si mi sinoc ****' zenu dok sam bio na terenu"... mislim da cutljivi muskarac pati od tog komplexa
Po neki put se poverava starijoj zeni u kojoj vidi neku vrstu zastitnika.
Ne. On u njoj vidi gong. Nada se da cete svi da cujete
I posle toliko godina druzenja,mlada zena,izjavljuje ljubav starijem muskarcu
sa vadi budalu?
Nastala je takva lavina emocija,da je pretila da zaseni sve velike ljubavi do tada znane.
da se zacenis od sme'a...
Ponasali su se kao deca,i bili su to.izmenjeno je na hiljade SMS poruka, izjava ljubavi.
dakle stvarno si me oraspolozio! Nego te zakletve, jesu sve u formi digitalnih zapisa?
I tako,kao rezultat svakodnevnih susretanja,ona ostaje trudna.
Ovde sam se oduzela... Bojim se da nisam trudna... nema sanse da cu vise da idem po trznim centrima...
On se lomi..u tim godinama da postane otac..teska srca odbacuje tu mogucnost.
Da se ponovim, drtina
Bolovao je,ali nije dao da se vidi.Kao da je i deo njega bio amputiran..i jeste bio..i ostace mu rana do kraja zivota.Jos nekoliko meseci i ...gotovo..nema vise ljubavi..sve je razgolceno..sve se zna..ona pocinje da ga patoloski mrzi,mrzi i on sebe..i boluje i pati..i produbljuje tu provaliju patnje..a dokle?? Ona nastavlja da zivi,on se povlaci u sebe...ona izlazi nocu,skitara.. kaze po neki put da je muska ruka od tada nije dodirnula...laze..ili ne?
Nego da te pita covek lepo ovako sa distance, jel'da te sramota malo kad vidis sta si pisao? :wink:
Bog bi ga znao, njemu supruga oprasta sve,ako je on mogao njoj,zasto ne ??
Mora da sam reskocila neki deo... a gospoja je kriva jer? Se udala? Rodila? Nije bila gluva i slepa? Se po'vatala s komsijom u mejduvremenu?
Da li je ovo moguce ili je scenario iz neke latino-americke sapunice?
Za latino scenario je neophodno da se nekom rodi dete i da se taj iznenadi jer nije znao, da dobro pobedi na kraju i da gorepomenuta vremesna gospoja koja je bila slepa na pocetku progleda
Da li je moguce da ga je stvarno volela..ili je to bila iluzija?Jedno se zna,on je nju voleo(jeste da je napravio par gluposti,nenamerno) i volece je zauvek.Obecao je da ce umreti sa njenim imenom na usnama..i znam
Hvala ti majko sto si me rodila, sto si sa ocem ljubav vodila
Hvala ti sto sam covjek postao, mentalno i fizicki nisam zaostao :lol:

E, ako ne dobijem pp, nakon 'volikog pisanija, mis'im stvaaarno :roll:

Koliko neprijateljstva i iskrene mrzhnje prema nepoznatoj osobi! To samo na forumu ima :lol:

Ja ovde vidim dve odrasle osobe koje su se, svaka iz svojih (sebichnih) razloga, upustile u vatrenu avanturu. Medjutim, igrachka - plachka... Za trudnocu su krivi oboje, a roditi/ne roditi je takodje stvar zajednichke odluke.
Ukratko - nema krivca (ili su krivi oboje... kako vam drago).

Nego, shta je bilo pitanje? Jel ga je volela? Pa ja mislim da zhena u tim godinama uglavnom voli iz chisto bioloshkih pobuda... voli muzjaka koji ce je napraviti majkom.

Zna,u pravu si Leiaf,njena omiljena knjiga je "Blago cara Radovana".Bas tamo stoji konstatacija Duciceva,da zena prezire muzjaka koji ne moze da je oplodi. Dalje,(po Ducicu)najbolje godine za muskarca su pedesete??? Pa,(opet po Ducicu) zena se zljubljuje iz tri razloga u muza svoje prijateljice.
1.Zato sto je prijateljica lepsa od nje...
2.Zato sto je on muz zene koju ona mrzi i
3.Zato sto je on neprijatelj njenog muza..
Naravno,ne treba ovo uzimati zdravo za gotovo,to je pisao Ducic,zasto??

jesen u meni:
Hipoteticka prica i isto takvo pitanje.Zeleo bih iskren odgovor,ma kakav bio.

Dva bracna para,jedan oko polovine pete decenije zivota,drugi,mladji,na polovini cetvrte decenije.Visegodisnje prijateljstvo,prvi susedi,stalna,svakodnevna druzenja do kasnih nocnih sati,zajednicki izlasci,slavlja,gotovo kao jedna(i jeste bila jedna) porodica.
Starija zena,zaposlena,majka dvoje dece,vrlo dobrog fizickog izgleda,malo skrta na recima,emocijama(ne ume ili ne zeli da ih pokaze muzu)ali dobar covek.Relativno zadovoljna zivotom, sigurna u dobar i tabilan brak.
Mladja,tek prevalila 30-u,majka,elokventna,nezaposlena,rodjenjem obdarena mnogim talentima(umetnickim,poetskim,estetskim...) solidnog izgleda,dobar sagovornik,slusalac, savtnik i prijatelj kome mozes poveriti sve..nezadovoljna zivotom,razocarana u muza i tu netrpeljivost prema njemu stalno pokazuje,otvoreno..
Stariji muskarac,blizu pedesete,na korak,vrlo,cak previse slican mladjoj zeni(po interesovanjima,talentima,retorici)..ne po izgledu.Veliki emotivac,na nivou adolescenta, solidnih,cak za njegove godine,izvanrednih fizickih predispozicija.Nezadovoljan zivotom i pomalo odnosom braku.Sve poverava prijateljici,u koju ima neograniceno poverenje.
Mladji muskarac,cutljiv,introvertan,na oko cudan,ali pravi razlog za to zna samo on.
Po neki put se poverava starijoj zeni u kojoj vidi neku vrstu zastitnika.
I posle toliko godina druzenja,mlada zena,izjavljuje ljubav starijem muskarcu..on zbunjen,bezi,ali mu podsvesno godi naklonost,iako smatra da je to protivpirodno, lomi se ali se drzi na distanci.
Ta distanca je trajala oko mesec dana,druzenje je i dalje nastavljeno,mada se pomalo videlo da tu nesto nije u redu..i najednom je planulo,prosto eruptiralo izmedju njih dvoje.
Nastala je takva lavina emocija,da je pretila da zaseni sve velike ljubavi do tada znane.
Ponasali su se kao deca,i bili su to.Ona mu se klela na ljubav do groba,on njoj takodje..da razlika u godinama(gotovo 20) nije bitna,izmenjeno je na hiljade SMS poruka, izjava ljubavi.
On potpuno odbacuje suprugu,nikakav fizicki kontakt,cak prelazi u drugu sobu..i tako mesecima..ona se kune da sa njenim muzem nema nikakvih fizickih kontakta vec par godina,sto je on jednom prilikom poverio zeni starijeg muskarca.
I tako,kao rezultat svakodnevnih susretanja,ona ostaje trudna.Zeli da rodi,boze,kakav zaplet.On se lomi..u tim godinama da postane otac..teska srca odbacuje tu mogucnost. Zivot koji se stvarao u njoj je prekinut..bolovala je,vIdelo se.A on? Bolovao je,ali nije dao da se vidi.Kao da je i deo njega bio amputiran..i jeste bio..i ostace mu rana do kraja zivota.
Jos nekoliko meseci i ...gotovo..nema vise ljubavi..sve je razgolceno..sve se zna..ona pocinje da ga patoloski mrzi,mrzi i on sebe..i boluje i pati..i produbljuje tu provaliju patnje..a dokle?? Ona nastavlja da zivi,on se povlaci u sebe...ona izlazi nocu,skitara.. kaze po neki put da je muska ruka od tada nije dodirnula...laze..ili ne? Bog bi ga znao, njemu supruga oprasta sve,ako je on mogao njoj,zasto ne ??
Da li je ovo moguce ili je scenario iz neke latino-americke sapunice? Da li je moguce da ga je stvarno volela..ili je to bila iluzija?
Jedno se zna,on je nju voleo(jeste da je napravio par gluposti,nenamerno) i volece je zauvek.Obecao je da ce umreti sa njenim imenom na usnama..i znam
Da. Iskreno ga je volela.
On nije smeo da dopusti da se to dete ubije, bez obzira na to sto misli da je star za oca.

A sta je on ocekivao? Nastavak ljubavi i sve normalno?
Tesko je zeni koja iskreno voli da ponovo bude zajedno s muskarcem preko mrtvog deteta. Tuzan kraj iskrene ljubavi.

AKO JE ON NJU UPOZORAVAO DA SMANJI GAS I DA ABORTIRA, NARAVNO DA CE SE POSLE TOGA ONA POVUCI S EMOCIJAMA I PRIKAZATI KAO HLADNA.

Trebali su se razvesti i ziveti zajedno, pa kud puklo da puklo, kad je vec sve tako bilo duboko i iskreno.

Nisam neki veliki romantik, prosto zdrava logika za licnu srecu. Sad oboje pate. Sami su krivi.

Nije mi jasno zasto neko Ducica uzima za ozbiljno, ali hajde de...

Prica k'o prica, nista cudno. Desavaju se i cudnije i tragicnije.
A, ova? Pa, bila je vec unaprijed osudjena na propast.
Cemu onda dalje razbijati glavu?
Da li je bila ljubav ili ne? Pa, zar je uopste vazno?
Ono sto je bilo bitno, vec se desilo... I proslo...
Treba ici dalje...

Otkud znas da ga je iskreno volela? Ljudi razne situacije, osecanja umisle u svojoj glavi, idealizuju jer imaju probleme u vezi, braku....lako je.ubediti sebe kako su ta nova osecanja prava i da je to To, kad si nezadovoljan u braku....posto ne razgovaras o problemima u vezi, lakse je da pobegnes od problema i stvoris neki ideal...i onda shvatis da si se zajebo/ala i da bi ipak zeleo/la da se vratis partneru...

Mislim da je malo naivno verovati u to.....ljudi cesto rade jedno, pricaju drugo, misle trece, a osecaju nesto cetvrto....mnogi i nisu svesni toga u nekoj situaciji...jer postoji toliko raznih emocija + upleteno je vsie osoba...i prema svakoj osecas nesto....kako sa sigurnoscu izjaviti toj drugoj osobi da je volis?

Da nije to sve malo klimavo i labavo?

Slazem se, tesko je reci da neko nekog voli, jer sta je tacno ljubav i znamo li mi svi sta je ljubav, a sta je ono sto pogresno smatramo ljubavlju?

U ovom slucaju mislim da ga je ona volela.

Ostala bi na nivou sexa s njim ili sex + nesto malo emocija, ali definitivno ne bi sebe ulagala toliko da ga nije volela.
U pitanju je bracna prevara u srednjim godinama i sve to bi bilo super da joj nije rekao da abortira to dete.
Oni su bili zeljni pola zivota bliskosti i topline i sad su to konacno postigli. Ne bi rizikovala toliko da nije bila ubedjena da to nije to. Verujem u njenu procenu, a on je jasan.

jesen u meni:
Da li je ovo moguce ili je scenario iz neke latino-americke sapunice? Da li je moguce da ga je stvarno volela..ili je to bila iluzija?
Jedno se zna,on je nju voleo(jeste da je napravio par gluposti,nenamerno) i volece je zauvek.Obecao je da ce umreti sa njenim imenom na usnama..i znam

Definitivno scenario iz neke latino sapunice..samo si jedno zaboravio..potoke suza i ridanja na necijem ramenu..tada bi slika bila potpuna..kako su sve te serije na nivou adolescenata ..tako je i sve sto su zena od 30 god i muskarac od 50 god uradili na tom nivou..zasvrbelo ih oboje i usli u pricu koju nisu bili u stanju da ispricaju do kraja.Ovako provejava prvobitna strast koja prelazi u nezrelosti i neizivljenosti u svemu tome i na kraju u povredjivanje njihovih bracnih drugova..da su na kraju ostali zajedno sve bi imalo smisla ..cak da je bila klasicna preljuba ili ti kres varijanta od par meseci cisto da se vidi kakav je komsijin tuki na delu a ne samo na prici uz kaficu..imalo bi smisla ..ovako ..povredjivanje bracnih partnera, gubitak prijateljstva,abortus...sve u svemu jedno veliko Nista..a najvise mi se svidela patetika na kraju posta..da ce umreti sa njenim imenom na usnama.ostaje samo jedno resenje..da se kojim slucajem desi da se u zgradu doticnih dosele nove komsije..

webhanuma...smem li d te upitam?
gde kupujes bademe dusho...da nikad ne odem tamo
toliku kolicinu gorcine u svakoj reci koju tumacis nikada do sada nisam videla.
Za gorusicu probaj sa sodom bikarbonom, a tudjih se sudbina ostavi, rekla bih da imas posla kod kuce!!!!

jesen u meni, moj komentar na tvog Ducica....
razumem sto si se bas tog zenomrsca uhvatio danas...povredjen si.
kada jednom skupis dovoljno snage da se sa svojom sujetom i ranama nosis kao muskarac...ponovo procitaj istu knjigu, i ove postove...pa ces videti da sam negde mozda u pravu!

ona je tebe volela, sigurno je makar verovala u to...
ipak nisi bio dovoljno hrabar da je ukrades...za tako nesto moras da budes hrabriji od proseka, a meni se cini da vas je prvi problem (u ovom slucaju trudnoca) razdvojio...
sta bi bilo da je opet bilo rata?
mislim da je tema neiscrpni izvor za sve one koji imaju neke slomljene snove
divno je pljuvati po drugima, tako se najlakse opravdaju neke nase slabosti, zar ne?

...jaaaoj...tragedija je ne prochitati sve...
jaoj, ja tek sada vidim za ''hipotetichki''
jaoj, chak nisam ni videla da mladja zena nema decu, u ovoj prichi iz ''Moja Romansa''
jaoj, ja tek sad vidim , nekome PP, a nekome ni bo'na
jaooooooooj, ovo je katastrofa igrati se sa tananim emocijama forumasha i forumashica
Zlochin...
jaoj, zaita je dobra fora umrece sa njenim imenom na usnama...dok pada zavesa, iz pozadine dopire ''Sliku tvoju ljubim...shapcemmmmm tvoje imeeeeeeeeeeeeeee ...vetar nosi rechiiiii....'''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back