Ima li istine ili je to bila iluzija?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Julian_Duranona:
Nisam ja zakljucio da je gej, vec Ksiaoju.
Jeste, ja sam rekla, al izgleda nisam u pravu kako mi reče čo'ek na PP.

bug.gif

Ovo si zakljucila isto kao sto si malopre konstatovala o alternativi abortusu.

Е, да, то сам констатовала на основу ПП који сам добила од њега где јe мало појаснио ситуацију и одговорио на моје питање које сам му поставила на теми...ал није ред да јавно говорим о томе...

mojra:
jadan covek. prvo je morao da se smuva sa 20 godina mladjom zenom, a onda kada je ona ostala trudna, morao je, teska srca da je napusti i da se odrekne te trudnoce. sada se vratio zeni koju ne voli, jer mu ona prasta kao sto je on nekada njoj, pa su na 1:1.
sebicno i kukavicki. volis zenu, ali joj okrenes ledja kad ostane trudna sa tobom? setis se da si u godinama, kad ti ona kaze da hoce tvoje dete? prvo iskusenje i velika ljubav i strast pada u vodu...i sad se ne pitas kako je tim ljudima, kojima si naneo neprocenjivu stetu nego da li je neko drugi pipka?

To je to

Hellen:
Узгред, може ли тебе, Јулиане, неко ''наговорити'' на нешто?
Као:''Нисам ја хтео, ал он ме наговорио!''

mene mozhe... ali onda to znaci da sam bila neodlucna pa iako je nesto mozda bolje za mene neko ko mi je recimo bitan utice na to i njegovo prevagne.. ali ok opet sam ja ta koja daje zadnju rech

Hellen:
Е, да, то сам констатовала на основу ПП који сам добила од њега где јe мало појаснио ситуацију и одговорио на моје питање које сам му поставила на теми...ал није ред да јавно говорим о томе...

Mozda bi trebalo da javno odgovoris, jesen u meni, a ne da saljes samo pp.
I ja sam dobila 2 PP.
Nema potrebe da se stidis, kad si vec izneo na razmetranje situaciju.
A drugarima forumasima, predlazem da budu blagi u komentarima:)

Nije mi jasno u čemu je fora slanja privatnih poruka, a na temi ništa?
Je l' se to šalju samo pp onima koji su bili blagonakloni prema postavljaču teme ili je u nečem drugom stvar?
Ja razumem i ljubav i sve....ali mi nije jasno baš kako neko može tako očigledno da vara svoju ženu i posle da joj se vrati....možda nemam dovoljno (da ne kažem uopšte) iskustva sa tim, pa mi nisu najjasnije te igre...i seks bez kontracepcije pa posle abortus...pa mislim, nije reč o deci od 15 godina koji ne razumeju posledice svojih radnji. Kako neko može da ne misli o tako bitnim stvarima kad se već upusti u tako nešto? Što se o tome nije mislio pre seksa? Da li se onda uopšte o nečemu mislilo ili je bilo- idemo, pa kud nas voda odnese?

Banshee:
sa pedesetak godina imas odgovornost za mnogo vise ljudi nego samo za sebe.
ako su u celoj prici i deca(sad ne mogu da se setim sta je bilo u prici),onda ucesnici ove price treba da se dobro zamisle nad onim sta rade.
a ako je u pitanju - jao ja sam se sa pedeset i kusur godina napustio,idem za kitom i **** mi se za zenu decu i ono sto sam celog zivota pravio - onda je teski retard,koga trese klimaks.

a za one koji su tako sposobni da napuste i decu,i da ih ne daj boze povezu sa majkom koju su napustili - tacno bih dodelila kastriranje.

i ne pricam o nekoj nesrecnoj porodici,svadje,tuce,suze,drama.

lako je muskarcu da se okrene i ode.a zeni uvek ima mnogo vecu odgovornost i decu koju ne moze da ostavi.
Da si ti to dete kome su roditelji nesrecni zajedno i da ih volish shta bi vishe zelela za njih-da ostanu"na silu"u nesrecnom braku zbog tebe ili ako mogu pokushaju da budu sretjni odvojeno?Da nije ovo prvo malo sebichno?Ako imash preko 50 pretpostavka je da deca vishe nisu toliko mala...i meni bi bilo trulo da otac prekine dok su deca mala,ali ako su vec konji od 20-ak ne verujem da bi ih toliko potreslo.Ja bi vishe voleo da su se moji razveli josh dok sam bio mali nego da su ostali kao fol"zbog mene" a danas verujem da vishe ni nisy svesni koliko im je brak shit...ili mozda ja ne kapiram i samo tako mi izgleda.
Niko ne kaze da ako se dvoje razidju da ce otac potpuno zapostaviti svoju decu koja ce uvek biti njegova,on samo sa majkom vishe nema nishta zajednichko,...to moze da se desi...ali nije problem u tome,vetjina koji su u braku a nesrecni iz sopstvenog kukavichluka ne zele da to preseku u uvek se pravdaju nekim"muchenishtvom",zbog dece kao zrtvuju se i ostale banalnosti...e to je stvarno patetichno,stalno svoju nesrecu pravdati nekim ochekivanjima od strane drugih spram tebe i obavezama.

Derer:
Da si ti to dete kome su roditelji nesrecni zajedno i da ih volish shta bi vishe zelela za njih-da ostanu"na silu"u nesrecnom braku zbog tebe ili ako mogu pokushaju da budu sretjni odvojeno?Da nije ovo prvo malo sebichno?Ako imash preko 50 pretpostavka je da deca vishe nisu toliko mala...i meni bi bilo trulo da otac prekine dok su deca mala,ali ako su vec konji od 20-ak ne verujem da bi ih toliko potreslo.Ja bi vishe voleo da su se moji razveli josh dok sam bio mali nego da su ostali kao fol"zbog mene" a danas verujem da vishe ni nisy svesni koliko im je brak shit...ili mozda ja ne kapiram i samo tako mi izgleda.
Niko ne kaze da ako se dvoje razidju da ce otac potpuno zapostaviti svoju decu koja ce uvek biti njegova,on samo sa majkom vishe nema nishta zajednichko,...to moze da se desi...ali nije problem u tome,vetjina koji su u braku a nesrecni iz sopstvenog kukavichluka ne zele da to preseku u uvek se pravdaju nekim"muchenishtvom",zbog dece kao zrtvuju se i ostale banalnosti...e to je stvarno patetichno,stalno svoju nesrecu pravdati nekim ochekivanjima od strane drugih spram tebe i obavezama.
ti pricas iz teorije,a ja pricam iz prakse.koju sam imala prilike u vise navrata da gledam kod drugih ljudi i igrom slucaja opet je gledam u blizini :neutral:
mozda ti ne bi zapustio svoju decu,ali neverovatno je koja je kolicina muskaraca koji to krajnje sebicno rade...samo u siroj porodici,imam lepe primere...i opet gledam slucajeve u blizini. sve ljudi oko pedesetak i nesto godina.
dalje rekla sam da se ne radi o nesrecnom braku,mrznji itd....nego cinjenici da je naso madju ribu,pa bi da se vrati u pubertet.romantika,patetika,bezanje od kuce,tajno kresanje po hotelima,motelima,sobama kurcima palcima...sustina to je jasna.
jer ga jebeno trese klimaks i valjda mora nekome da se dokaze.
ili jer je jos gore u klimaksu,plus romanticar.

a ja sam iz price shvatila da nije problem u nesrecnom braku nego u komunikaciji.

covek u tim godinama mora prvo da slusa mozak,a da srce (i kitu) stavi na off....obrati paznju - ne nesrecan brak,nego monoton brak...valjda je i njemu lakse da nadje novu jebacicu nego da se potrudi oko braka,da unese neke promene,novu energiju,ideje u taj odnos.vec sam na nekoj temi pricala o ljubavi i o tome kako menja forme.i o prihvatanju istog.shvatas li ti?lakse je pobeci nego se potruditi.doduse to je kratkorocno resenje,ali trenutno uvek lakse.

takve ljude ne opravdavam i ne razumem ih.
i ne govorim napamet.

jednostavno mi je odvratno kada se neko sa 50 godina drzi ko da mu je 20.ma kojih dvadeset.15.pubertet u vrhuncu.

Ne govorim ja napamet niti iz teorije nego isto iz prakse.
Ako neko yebe sa strane,znach da je u braku nezadovoljan,a nekada stvari ne mogu da se izglade..jednostavno ljudi se promene i vishe nisu sretjni zajedno...i zashto je loshe rastati se ako su oboje nezadovoljni?
Shta je tu toliko loshe?
Jedna stvar je ta famozna kriza srednjih godina a drugo ovo o chemu ja pricham.
Bolje chak i to,yebanje sa strane kao odraz krize pa da zbog toga pukne jer najgore je ostati u braku koji ne valja i josh se folirati da to radish zbog drugih.
I nije najlakshe otici,to je upravo najteze jer za to treba hrabrost da se neshto u zivotu promeni,,vetjina ma koja bila situacija ostanu zajedno samo iz navike..meni je to jadno.

moje srce:
ne obavezno... zasto se gotovo svi sete da im je los brak kad napune 50 i kusur i kad im neko natrci?
postoji i to o cemu ti govoris... ali sve vise verujem da su nezadovoljni ljudi (koji tako zive godinama - kao nezadovoljni) sami svoj problem... a ne brak ili onaj drugi.
e pa o tome pricam.
od jednom im ne valja ni zena ni deca ni kuca ni posao ni nista.dune im i aj cao.
i sve tu oko pedesetih.
ne govorim ni ja sve to slucajno :)

Derer:
Ne govorim ja napamet niti iz teorije nego isto iz prakse.
Ako neko yebe sa strane,znach da je u braku nezadovoljan,a nekada stvari ne mogu da se izglade..jednostavno ljudi se promene i vishe nisu sretjni zajedno...i zashto je loshe rastati se ako su oboje nezadovoljni?
Shta je tu toliko loshe?
Jedna stvar je ta famozna kriza srednjih godina a drugo ovo o chemu ja pricham.
Bolje chak i to,yebanje sa strane kao odraz krize pa da zbog toga pukne jer najgore je ostati u braku koji ne valja i josh se folirati da to radish zbog drugih.
I nije najlakshe otici,to je upravo najteze jer za to treba hrabrost da se neshto u zivotu promeni,,vetjina ma koja bila situacija ostanu zajedno samo iz navike..meni je to jadno.

Ko kaze da je lose rastati se ako su partneri nezadovoljni? Jadno je da ljudi ostanu zajedno iz navike a nije jadno yebanje sa strane jer doticna osoba nije u stanju da resi i razgovara o problemu koji ima? Zar nije to sebicno? Hrabro je otici a suociti se sa istinom je kukavicluk?

Nek se rastanu brate....svako na svoju stranu ...nakon toga nek rade sta im je volja...

Tuzno je sto ljudi idu linijom manjeg otpora...ljudima je ocigledno tesko razgovarati, saslusati partnera, popustiti, izmeniti neke stvari, situacije, postovati partnera...vec tebi nista, meni nista malo cemo da kresnemo....

Ne osudjujem nikoga...ljudi smo razliciti...ali prevaru nikad necu razumeti...

Sad cu da dodam katastrofa komentare…neshto sam inspirisana

Na ovo prethodno...da sam ja zena hipotetichki ‘’nekog muza’’koji tako ZELI da se oseca podmladjen u tim nekom godinama, ne bih bila za to da se bilo ko trudi za ono shto ne zeli, pa makar ja crkla,crkla, crkla, prezivela bi ponovo...neka svako ide svojim putem...a ta njegova mladja zena neka se posle brine o njemu kad ga uhvati kostobolja , demencija, Alchajmer i sve ostalo, jer ljubav je to, shto ja da kvarim, a zashto i da patim kasnije brinuci se za nekoga ko me nije voleo...(nemojte shvatiti ovo kao pretnja „Aha, idi sad nek’ ti bude tako i tako”, tj. ne idi , shta cesh kad ostarish...ne mislim na to...nego ne vracaj se meni kasnije zivotati...plati nekoga da ti pomaze i ja cu za sebe)...zashto bi se neko pretvarao...pa bolje mi je da zivim mirno svoj zivot nego da se izlazem stresnim mislima...pa deca neka razumeju, neka ostanu u dobrim odnosima...chemu trud ako dushe nece da vide jedna drugu, meni bi to bila muchna situacija, da nekog zamrzim...ja bi uginula od tog leda, kakav mi je motiv da se trudim oko nekog ko to ne oseca...bolje da gajim cvece...
Nemojte sad da me openalite, jer ne znam kako je to, ovo samo pretpostavljam

Shto se tiche teme...ko bi znao pisati o nechemu u shta je umeshano toliko ljudi...vatra i papir preblizu...
Meni jedino pada na pamet...
Da li opstaje brak izmedju dve totalno praktichne osobe shkrte na emocijama
Da li opstaje brak izmedju dve slichne osobe, koje se pronalaze u svojim retorichkim , umetnichkim i ostalim kvalitetima

Ova pricha je mogla imati kraj da je stariji muzjak, reshio sve probleme , ostavio zenu, preuzeo ovu mladju i njenu decu i ovo dete zajednichko...jer je ona nezaposlena i verovatno se ne bi snashla u ulozi samohrane majke sa 2-3..deteta , koja u sluchaju nedostatka finansija, bude prinudjena i da chisti stubishta i pored svojih umetnichkih sklonosti...i onda bi se mozda voleli...a mozda bi pored njega postala opet nezadovoljna, changrizava, itd, a on bi se gasio, jer nije lako biti nekome zanimljiv 24 h dnevno pomnozeno sa brojem dana , plus beba itd itd

Najsigurnije reshenje POBJECI i pokriti ochi rukama, shto je siguran nachin da se postane nevidljiv

Njih dvoje su povredjeni...verovatno su ono dvoje dva kamena koja nishta ne osecaju...pa ne trebamo pisati o njima il’ je mozda starija u menopauzi, pa ne brinu ako su se dovatili

Svako je nashao tatu i mamu..

Jesam katastrofa, ali pishem svashta kao i svi ostali...nije osuda...
Shta reci, svashta se dsehava pod kapom nebeskom...samo josh jedna podloga za neki film ili prichu...ja ne smatram da ljudi treba da budu savrsheni, nikad to nece biti..dok se neshto ne pokvari ne moze se stvoriti novo...deshava se...samo je dobro shto niko nikog nije ubio namrtvo...emotivna ubistva retko budu predmet sudskog procesa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back