ima li hopera????

Pa bacao sam te na iskusenja... I ti nisi odoleo iskusenjima! ... Zato sad ima da se patis dok ne budes dovoljno vredan dama...

Ali kad tvoj opatijat prodje, i kad nadjes dobru i finu damu, to ima da bude to! ... Imas malje, imas damu... Ma ima da me slavis svakog dana! ... A do tada, patience... ;) :lol:

Incognito:
Pa bacao sam te na iskusenja... I ti nisi odoleo iskusenjima! ... Zato sad ima da se patis dok ne budes dovoljno vredan dama...

Ali kad tvoj opatijat prodje, i kad nadjes dobru i finu damu, to ima da bude to! ... Imas malje, imas damu... Ma ima da me slavis svakog dana! ... A do tada, patience... ;) :lol:

... ma nek se sveti ime Tvoje i neka dodje carstvo Tvoje !!! kako si ti dobar Bog bre :-)
idem ja da spavam sa osmehom na usnama, nauci me mnogo Boze danas !

P.S.> (a da mi ti, Boze, das u medjuvremenu dok cekam neku fuficu, tako neku obicnu, ne mora nista posebno, cisto ono ....... znas .......?)

Keeper:
child in time:
MUZIKA JE DEO UMETNOSTI ZIVOTA, A NJENA FILOZOFIJA SE NAJVEROVATNIJE POISTOVECUJE SA STOISTIMA:KROZ BILO KAKVU NEVOLJU PROLAZIS LI,NADJI SNAGE U SEBI I KROZ MIRNO DELO ISKAZI SVOJA NACELA-PRINCIPE I DAVAJ UMETNOSTI NAJVISE I ONO STO JE SVETU POTREBNO-UNIVERZALNU ISTINU!!

COOOOOOOL 8) :lol:
da da neko poseduje i umetnickog u sebi!!

Incognito:
child in time:
ako mislis na ilijadu i sl.citala sam,ali ono sto mene tu zanima(osim perverznosti :lol: )jeste to da li si ti zevs, ili apolon, mozda odnosno ti si bog cega? :lol: :lol:

Ja sam bog svih bogova! Toliko strasan i mocan da se obicni smrtnici nisu ni usudili da pisu o meni! :twisted: :lol: :twisted:
OK ZNACI ZEVS. :lol: JEL' VI TAMO GORE IMATE POPUST NA PIVO?? :P :x :x STPID GODS,IMATE SVE U ZIVOTU!!HOCU I JA TO :P :P :twisted: :twisted: :twisted:

child in time:
OK ZNACI ZEVS. :lol: JEL' VI TAMO GORE IMATE POPUST NA PIVO?? :P :x :x STPID GODS,IMATE SVE U ZIVOTU!!HOCU I JA TO :P :P :twisted: :twisted: :twisted:

Ma kakav crni Zevs... on mi je bio potrcko, ali bio dobar pa sam mu dao to malo parcence zemlje... Ja sam gospodar Vaseljene! ;)

A inace, mi bogovi smo mnogo porocni, i svi, bez izuzetka, obozavaju moju najlepsu kreaciju: zenu... A sve sto ti treba da postanes boginja je da zavedes nekog od nas :wink: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Incognito:
JOVANA77:
boze ja moram da pitam, sta spremas za mene. nadam se da nisu neka teska iskusenja................

Za dame ne spremam iskusenja ;) ... Samo su muskarci stoka koja mora da se celici na iskusenjima :lol: :lol: :lol:

Tebi sam vec dao jednog da ga kusas... Kazi ako ti treba jos neki ;) :lol:

:shock: :shock: jos neki??????????? :shock: :shock:

pa kakav si ti to Bog kad ne zagovaras vernost? ccccccc

JOVANA77:

Ma ja zagovaram vernost (pa daj, ti me bar znas ;) )... No ja zagovaram mnogo toga, pa me ljudi ne slusaju (zato povremeno pokazem svoju silu, cisto da shvatite da vas neko posmatra!)... A grehota je i ne povinovati se daminim zeljama ;) :lol:

Incognito:
JOVANA77:

Ma ja zagovaram vernost (pa daj, ti me bar znas ;) )... No ja zagovaram mnogo toga, pa me ljudi ne slusaju (zato povremeno pokazem svoju silu, cisto da shvatite da vas neko posmatra!)... A grehota je i ne povinovati se daminim zeljama ;) :lol:

o Boze,gresna mi dusa ali moram..............

cmok!

Keeper:
Courtney:
Keeper:
Furerr:
E bezte iz mog groba za takve stvari koje vi pisete predvideli smo (ste) temu "za nas :-D" .

tesno nam je tamo :roll: :lol:
:shock: Sta moja tema ti se ne svidja?! :x Sad sam se naljutila! :x

nemoj da se ljutis na mene, uplasicu se :cry:
nisam rekao da mi se ne svidja, ako nisi zapazila redovan sam i tamo
:D Znam :D Inace,ne pisem ti jer nemam kredita,da znas,da se ne ljutis...mislim mozda sam trebala na pp,al me mrzi da cekam da dobijes,al hocu da budem sigurna da si dobio,da se ne ljutis,jer ja nemam kredita,nemoj da se ljutis sto ti nisam odgovorila i nemoj da se ljutis sto ti nisam poslala pp,mrzelo me da cekam da dobijes pp,a htela sam samo da budem sigurna da si dobio pp i da se ne ljutis zbog onoga sto ti nisam odgovorila,znas nisam imala kredita...

Back