Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.159
... odrace te bre ... kod nas ti uzimaju lovu na veliko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista se ti ne brini :wink: prepusti sve meni.. :wink:Keeper:... odrace te bre ... kod nas ti uzimaju lovu na veliko
znaci tako.. :shock: :shock:Incognito:Cekajte, cekajte... nisam ja na nicijoj strani... Pa ja bre stvaram strane... Vi mozete da budete na mojoj strani... ili da ne postojite...
Dovoljno je da pucnem prstima i da vam planetu pretvorim u veliki svemirski vatromet... To cesto volim da radim... Nemate vi pojma, crvi, kako to lepo izgleda...![]()
![]()
![]()
No, lepe planete lepo eksplodiraju, a ruzne ostaju ruzne cak i kada pucaju!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sticajem okolnosti, ne znam zasto, ali sam zenski rod homo-sapiensa smatram svojom najlepsom kreacijom, pa moram da se slazem sa njima... vas sam tek kasnije stvorio, jer nisam mogao da stignem (bio neki interplanetarni rat) da zadovoljim sve dame...
![]()
![]()
![]()
i ja imam veronauku, pa sta??Keeper:mortishaaa:keeper pobozan???? :shock: VAU
ma neeeeee ...... chu ja pobozan, da sam pobozan sad bih bio u krevetu a ne orgijao po netuzezam se.
ma nisam, nego su me kao klinca tako trpali ajd u crkvu ajd na veronauku i te fore

Incognito:Cekajte, cekajte... nisam ja na nicijoj strani... Pa ja bre stvaram strane... Vi mozete da budete na mojoj strani... ili da ne postojite...
Dovoljno je da pucnem prstima i da vam planetu pretvorim u veliki svemirski vatromet... To cesto volim da radim... Nemate vi pojma, crvi, kako to lepo izgleda...![]()
![]()
![]()
No, lepe planete lepo eksplodiraju, a ruzne ostaju ruzne cak i kada pucaju!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sticajem okolnosti, ne znam zasto, ali sam zenski rod homo-sapiensa smatram svojom najlepsom kreacijom, pa moram da se slazem sa njima... vas sam tek kasnije stvorio, jer nisam mogao da stignem (bio neki interplanetarni rat) da zadovoljim sve dame...
![]()
![]()
![]()
sto nam dade onolko malja po grudima na primer ??? sta ce mi to ??? sta ce mi sve te silne dlake na bradi, ujutro kad ustanem uvek mrzim da se brijem .......

mortishaaa:nista se ti ne brini :wink: prepusti sve meni.. :wink:Keeper:... odrace te bre ... kod nas ti uzimaju lovu na veliko

mortishaaa:BUAHAHAHAHAHAHAHAHA
e pa ja sad idem, a vi se svi je*bite!!!![]()
![]()
![]()
mislim ono..Incognito:Ma ne bih to uradio... nekako ste mi prirasli za srce... kako ne voleti narod koji u sekundi smisli vise psovki upucenih meni, nego sto pomisli na seks... To znaci da ipak nemate previse animalnog u sebi, jer verbalnost je osobina koju zivotinje nemaju
A tek sto su mi dame sa vase planete prirasle za srce... prosetam tako ja nekad vasim ulicama... ma prosto se divim sebi kako sam mogao da stvorim tako lepa i cedna bica
mental note: Inco, preterano seres!![]()
Keeper:mortishaaa:BUAHAHAHAHAHAHAHAHA
![]()
![]()
da se je*emo ???
cujes ti Boze ove psovke, a sto ni zene ne napravi skroz savrsene nego im dade taj dugi jezik prokleti ??? ......
mortishaaa:Keeper:mortishaaa:BUAHAHAHAHAHAHAHAHA
![]()
![]()
da se je*emo ???
cujes ti Boze ove psovke, a sto ni zene ne napravi skroz savrsene nego im dade taj dugi jezik prokleti ??? ......![]()
![]()
![]()
![]()
Keeper:e, Boze, slazem se da su zenske tvoje najjace kreacije, al mog'o si i nas muske malo savrsenije da napravis, znas ono, da budemo lepi kad se pogledamo u ogledalosto nam dade onolko malja po grudima na primer ??? sta ce mi to ??? sta ce mi sve te silne dlake na bradi, ujutro kad ustanem uvek mrzim da se brijem .......
![]()

Keeper:BUAAAAAAHAHHAHAHAHAAAAAAAHHAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
Boze, Manijache jedan, znas li ti da u ovaj forum zalaze uglavnom maloletna deca !!!![]()
hehehehehheheh
Incognito:Keeper:e, Boze, slazem se da su zenske tvoje najjace kreacije, al mog'o si i nas muske malo savrsenije da napravis, znas ono, da budemo lepi kad se pogledamo u ogledalosto nam dade onolko malja po grudima na primer ??? sta ce mi to ??? sta ce mi sve te silne dlake na bradi, ujutro kad ustanem uvek mrzim da se brijem .......
![]()
Eh, ljudi... pa zasta vam ja slah Nice-a, Frojda, Dr. Mengelea, i ostale moje verne sluge... nista da naucite od njih...
Evo, ja cu ti razbiti famu o maljavosti (ps. upravo mi pala ova teorija na pamet)... Pazi, zamisli jedan klasican seksualni odnos... ona na tebi, pokusava da odrzi ravnotezu... E, kad pocne da pada, ona se prihvati za dlake... I tako moze da te jase ko konja, jer ti vise i ne zasluzujes!
![]()
A evo ti jos jedne teme za razmisljanje... Cisto da vam odam jednu bozju tajnu. Maljavost na grudima je direktno srazmerna velicini polnog organa, jer sto je veci, to je i potreba za odrzavanjem ravnoteze sve veca, a samim tim i dlake moraju biti duze da bi se dama bolje drzala... Pa sad ti jos jednom pozeli da nemas dlake na grudima, i ja cu ti ispuniti zelju... Ali zapamti koje sve posledice to moze imati!
A sto se brade tice, ma u pocetku ste bili svi cosavi... E onda mi se pocese dame zaliti kako njihovi muzevi nemaju pojma o oralnom seksu, i lizu 'rupu' umesto klitorisa, misleci da tu lezi tajna... I ja lepo dam muskarcima bradu, pa oni nastavili sa starim navikama, ali kad su u 69, brada nezno miluje zensko 'dugmence', i svi srecni...
Hoces da te ratosiljam i brade, pa da budes cosavko, i da ne mozes da zadovoljis damu? ... Samo reci
A brada, usput, ima i sekundarnu ulogu... Dok su devojcice mlade i neiskusne, kad se vrate kuci da roditelji vide da li se ljubila sa nekim (vidi se to po sitnim bubuljicama), pa da je ne pitaju, i ne izazivaju joj neprijatnosti
E sad vec stvarno preterano serem![]()
JOVANA77:inco, sreco, pa opet si pio? ccccccc
Incognito:JOVANA77:inco, sreco, pa opet si pio? ccccccc
Ma nisam, seceru ... Pa valjda mi verujes? ... Pijem samo i iskljucivo sa tobom!
Ovo sam samo hteo da pojasnim malo ljudima zasto su neke stvari takve kakve jesu![]()
Incognito:Keeper:BUAAAAAAHAHHAHAHAHAAAAAAAHHAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
Boze, Manijache jedan, znas li ti da u ovaj forum zalaze uglavnom maloletna deca !!!![]()
hehehehehheheh
Eh... ma znam, ali nisam mogao da odolim... ta deca, i onako, znaju vise od tebe, ja da ti kazem...![]()
Keeper:Incognito:Keeper:BUAAAAAAHAHHAHAHAHAAAAAAAHHAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
hehehehehheheh
Eh... ma znam, ali nisam mogao da odolim... ta deca, i onako, znaju vise od tebe, ja da ti kazem...![]()
znaju vise od mene? kako koja deca, Boze, kako koja ... Ti me stavi u mnoga iskusenja i ja ne odolih, tako skrenuh s puta i ostah ovako tup i prazan. nego, nesto mi nije jasno Boze ... ja dobih malje pre oko godinu dana. a zene sam im'o pre oko godinu i po. im'o sam zene al' malje nisam ... i one nisu imale za sta da se u'vate no su padale na ledja jadne, a sto im to uradi kad ih tako volis? i zasto mi sad dade malje a zene ne?

Incognito:eee... to je zato sto nisi bio dovoljno zreo za zene, ... zato ih sada i nemas... sve pobegle jer nisu imale za sta da se drze (i na cemu da jasu)... A sad ima da patis jer si trcao pred rudu, pa da ti bude za nauk
A ja sam kao sto vec mozes videti, lepo zbrinuo te tvoje zene kod onih koji imaju amazonske prasume na grudima!![]()