Gost
ko je taj?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se nesvidja duhovna muzika! A u vezi onog drugog jeste da nisam krsten, al' nism ni satanista! :?guitarrr_babe:Ne zavijaju!!! To je bas grozno sto ste rekli! Hajde, ako vam se ne dopada kako pop poje, ali da li ste ikada culi neki iole skolovan crkveni hor??? Pa, nema veze da li si uopste vernik, ili te sve to nervira, ne mozes da poreknes lepotu!
kasno ti je da se sad sprmasguitarrr_babe:Ja ne... A gde to????
Keeper nadam se da si ovo uradio ne namerno je nemam nameru da se svadjam jos jednom.Keeper:Furerr:Protiv "NIKOGA" od vas nemam nista protiv, da jesi' cuo keeper, a to sto delujem isfrustrirano, hm.............. valjda sam takav. Ceo zivot pisham uz vetar, (volim da drzim svoju stranu makar i protiv CELOG sveta) moguce da je zbog toga. U ostalom tako sam poceo da slusam Nirvanu.Courtney:/...me voli Feureraguitarrr_babe:A sta ti imas protiv celog sveta? Mislim, ponekad delujes tako isfrustrirano... Ili mi se samo cini?On nema nista protiv mene... :? a voli i Kraljevski Apartman
![]()
P.S. Me voli Cortney,. Me LIKE everybody else.
mani se nirvane. kad sam ja ulazio u pubertet i bio sav isfrustriran nirvana mi je dolazila samo kao so na ranu i drzala me skenjanog godinu dana. moja preporuka je Pink Floyd, leci sve zemaljske probleme i sitne frustracije okolinom
  Citiram "kad sam ja ulazio u pubertet" ja sam godinu dana mladji od tebe. Ne 10 god. 
E jesteguitarrr_babe:Furerr:Skroz smo presli na drugu temu. No jel se neko seca Rare-a oni sviraju kao nesto tako uzgred sad ce idati novi album...................nece biti(izgleda).
O, pa kako ne??? Oni su nacisto fini momci, mame mi! I recimo da sviraju tako nesto, neki HC sa primesama, ali ne bih smela da se zakunem da je reggae. Zapravo, vise mislim na neki African beat, tako nesto. Uostalom www.rare-band.com
 . Mada je tesko odrediti. Trebalo bi da pitamo njih?!  

DUHovito! :wink: posebno je zanimljivo ono "Incognito:Dajte ljudi... pa vec sam pisao kakvu muziku slusam![]()
![]()
![]()

Pa kako je lucifer. Nisam ga video bre........ ima dobrih 18 godina.Incognito:Pa ja dobro poznajem Lucifera... sto nekud napisah, imam i dokaz... dobio sam 5 u srednjoj skoli na sastavu 'Spoznaj samoga sebe...'![]()
![]()
![]()

Furerr:Keeper nadam se da si ovo uradio ne namerno je nemam nameru da se svadjam jos jednom.Keeper:Furerr:Protiv "NIKOGA" od vas nemam nista protiv, da jesi' cuo keeper, a to sto delujem isfrustrirano, hm.............. valjda sam takav. Ceo zivot pisham uz vetar, (volim da drzim svoju stranu makar i protiv CELOG sveta) moguce da je zbog toga. U ostalom tako sam poceo da slusam Nirvanu.Courtney:/...me voli Feureraguitarrr_babe:A sta ti imas protiv celog sveta? Mislim, ponekad delujes tako isfrustrirano... Ili mi se samo cini?On nema nista protiv mene... :? a voli i Kraljevski Apartman
![]()
P.S. Me voli Cortney,. Me LIKE everybody else.
mani se nirvane. kad sam ja ulazio u pubertet i bio sav isfrustriran nirvana mi je dolazila samo kao so na ranu i drzala me skenjanog godinu dana. moja preporuka je Pink Floyd, leci sve zemaljske probleme i sitne frustracije okolinomCitiram "kad sam ja ulazio u pubertet" ja sam godinu dana mladji od tebe. Ne 10 god.
![]()
Potpuno se slazem...Courtney:Koliko neko voli svoju muziku gleda se po tome sta mu ona znaci u zivotu,koliko vremena provodi slusajuci je,uopste koliko je spreman da joj se posveti i da zivi zivotom koji mu ona namece. Nemojte pogresno da me shvatite,ne znaci to da je metalacu u kozi i martinkama iskreniji od onog koji se tako ne oblaci,znaci da je pravi metalac onaj metalac koji bi dao SVE da ode na koncert svog omiljenog benda,koji odlazi na svirke,koji je u drustvu slicnih ljudi...jednostavno osoba koja voli I tu muziku I taj nacin zivota.

ops: Sta je ovo svi su ga zaboravili on je nas u poslednje vreme su nas okupirali narodnjaci ili seljaci isto je daj javite se koji ga volite i dozivljavate pesme njegove a pogotovo balade!Lucifer trazi Luciferku?Anonymous:Pa kako je lucifer. Nisam ga video bre........ ima dobrih 18 godina.Incognito:Pa ja dobro poznajem Lucifera... sto nekud napisah, imam i dokaz... dobio sam 5 u srednjoj skoli na sastavu 'Spoznaj samoga sebe...'![]()
![]()
![]()
![]()
 Posto znam jednu... 

je ne!!Eyesburn girl:Potpuno se slazem...Courtney:Koliko neko voli svoju muziku gleda se po tome sta mu ona znaci u zivotu,koliko vremena provodi slusajuci je,uopste koliko je spreman da joj se posveti i da zivi zivotom koji mu ona namece. Nemojte pogresno da me shvatite,ne znaci to da je metalacu u kozi i martinkama iskreniji od onog koji se tako ne oblaci,znaci da je pravi metalac onaj metalac koji bi dao SVE da ode na koncert svog omiljenog benda,koji odlazi na svirke,koji je u drustvu slicnih ljudi...jednostavno osoba koja voli I tu muziku I taj nacin zivota.![]()
 i to za onaj poslednji deo..  :shock: ako volis u muziku ne moras u opste da se samo druzis sa metalcima.. znaci po tome ja sam zesca POZERKA!! ja samo smatram da ti treba da znas sta ti muzika znaci u zivotu.. ma ne mogu ponovo da pisem.. koga zanima nek pogleda na onoj temi Bodlje, starke..Da da.. ja sam se odusevila kad sam cula jednu devojku.. :wink:guitarrr_babe:Ne zavijaju!!! To je bas grozno sto ste rekli! Hajde, ako vam se ne dopada kako pop poje, ali da li ste ikada culi neki iole skolovan crkveni hor??? Pa, nema veze da li si uopste vernik, ili te sve to nervira, ne mozes da poreknes lepotu!
 ja imam teoriju, al' cu reci tek nakon sto cujem vas..  8)

mortishaaa:cek da vas pitam.. Da li Pakao postoji? sta vi mislite? obozavam to da pitam ljude..ja imam teoriju, al' cu reci tek nakon sto cujem vas.. 8)