ima li hopera????

Stoorbak:
Furerr:
Da li ste ikada razmisljali o tome. Mozda on ne voli kad mu pop ili hor zavija?

P.S. Zboravite na onu gresku. :oops: Svakome se desi. :roll:

Ako uposhte postoji doticni [bOG] nadam se da slusha malo Dimmu Borgir, Neguru Bunget, Immortal, Mayhem, Obituary, Dark Thron itd. :P

:shock:

secam se popa iz crkve kad sam bio mali. kad bi znao, rekao bi ovo:
... Vo ime oca i sena svjatoho duha amen ...

Procitao sam da je izasao novi album Neil Young & Crazy Horse pod nazivom "Greendale" ... da li je neko mozda cuo? utisci?
iskren da budem, nisam video ovde nikoga da slusa dobrog starog Neil-a niti da ga pominje, sto je prava steta ... tako da sumnjam da ce tema naici na neki odziv al' rekoh ajd' da probam :roll:
sta mislite o ovom vrlo specificnom i raznovrsnom muzicaru?

Furerr:
Eyesburn girl:
soul rebel:
Keeper:
Furerr:
Eyesburn girl:
soul rebel:
kakve gluposti........ocigledno da onaj ko je rekao da ne postoji dovoljno zena u reggae muzici nije dovoljno informisan o istoj......pogotovu reggae scena iz 70-tih godina bila je ispunjena zenskim izvodjacima......a uz to eyesburn nije reggae,nego je neki komercijalni *.....koji se predstavlja veoma pogresno......tesko da ce kod nas ikad postojati pravi reggae bendovi......nazalost
Pusti ti 70-te, ako nadjes kog nas jednu reggae ribu, ja ti cestitam...I ne slazem se da je Eyesburn komercijala, otkud ti to?
Eyesburn JESTE komercijala, ali dobra komercijala. U krajnjem slucaju ajde recite ali iskreno (ustvari samo soul rebel posto eyesburngirl znamo da slusa) da li sve grupe koje slusate sviraju nekomercijalu. To jest' da li slusate SAMO NEKOMERCIJALNE bendove. Podsetite se sta je nekomercijala. Tesko je doci do nekomercijale.

ne mlati ..... ne znaci da je bend komercijalan samo ako mu se prodaju cd-ovi. mozda je tako sa stanovista ekonomije, ali ne i sa muzike.
neil young je izrazito nekomercijalan i sav moguci ant-anti a muzika mu se sasvim dobro prodaje.
e pre 80-tih dobri bendovi su uglavnom postajali komercijalni(oni sa kvalitetnom muzikom),u stvari pre glam rock-a,tad su komercijalni bendovi ustvari bili oni koji su se iskljucivo bavili nacinom na koji ce prodati 6te ploce,nego muzikom koju ce svirati(tice se komercijalnih bendova-cast komercijalnim izuzecima),pa se tako nastavilo i do danas,i od tog perioda je sve gore i gore,vise niko ne gleda muziku samo rade na styling-u(primer-Merlin Menson-koliko je njegova muzika stvarno kvalitetna?,pa i eyesburn,ako zelite,samo zelim da mi neko navede kvalitete te grupe i nesto po cemu su oni inovativni i svoji,ali samo muzike sto se tice,a i stil im je izandjao...)-sramota....sto se mene tice ako bendove iz perioda 60-tih i pocetka 70-tih,i naravno Marlija(i uopste jamajkanski reggae iz ranih 70-tih) mozete nazvati komercijalom-onda ok,slusam je.
EB je jedini nas bend koji je uspeo da spoji nesto sto je nespojivo,a to su hc i reggae (ispravi me ako gresim, ali ja ne znam uopste ijedan bend koji to kombinuje medjusobno). Takodje nisam cula za neki nas bend koji koristi u textovima primese jamajcanskog. A Cool Fire je cist dub album za koji su matrice poslate preko interneta, sto je takodje inovativno. A da ne pricam o Kojotu i njegovom svirackom umecu (sto neko rece svira zilion instrumenata). Je li dosta? 8)
Jos jedan bend koji kombunuje HC i regee? Da li postoji bend sem EB koji je pokusao nesto takvo da spoji? :?: :?: :?
nadam se da je ovo oko hc-reggae bandova bilo ironicno-ima ih zilion-u stvari ceo jedan takav pravac-a ko su oni da pevaju i koriste jamajcanski?a u vezi tih ''zilion'' instrumenata,pa ja bih naucila bolje da sviram da deset godina nista drugo ne radim i da sam napustila srednju skolu...to je jedino sto taj covek ''zna'' da radi...trombon katastrofalno zvuci...za gitaru i bas-ne znam,ne razumem se u toj meri u te instrumente da bi sudila o kvalitetu izvodjenja...

samo sam htela da znam koliko vas iskreno voli muziku koju slusa i po cemu se to vidi???pogresno je ono, ako ima dugu kosu i martinke ili starke on je metalac ,celav ili neke cudne frizure panker,sarene boje i dredovi reggae.......to nije tacno :arrow: moje misljenje.

Roots:
samo sam htela da znam koliko vas iskreno voli muziku koju slusa i po cemu se to vidi???pogresno je ono, ako ima dugu kosu i martinke ili starke on je metalac ,celav ili neke cudne frizure panker,sarene boje i dredovi reggae.......to nije tacno :arrow: moje misljenje.
:shock: :shock: :shock: pa naravno da nije tacno.. pa ovde stalno svi to pricaju.. :lol: :lol: :roll: i ja se slazem treba muziku nositi u srcu (to sam vec napisala.. :P )
POZ

Back