ima li hopera????

Courtney:
Keeper:
yugoslav:
Auhhhh dokle je ovo doslo

bogami daleko smo dogurali :wink: samo sto mi se cini da niko nista ne konta sta ja pricam :?
Kontam ja Keeper :wink: Ma ROCK JE ZIVOT SVE OSTALO JE SITNICA,bar meni...a ja lepo rekoh SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS I LEPO STO JE TAKO! :D

da, samo sto ja ne verujem da je tehno stvar ukusa, pre je to stvar da li imas ukusa :?

Keeper:
Corey:
Keeper:
Dark lady:
Pa to stvarno nije u redu!
METAL JE ZAKON, I NE MOZE DA SE POREDI SA HIP HOPOM!!!

negde sam video nesto slicno:
METAL RULLA - SVE OSTALO JE NULLA !!!
yehaaaaaaaa :lol:
Tako jeeeeeeeeee :twisted:
smackbum.gif
smoke.gif

ti ocito nisi skontao da se zaje8avam :wink:
Ma opusteno sestro vazno je da Metal rula :twisted:
smackbum.gif
smoke.gif

[quote="НЕОНАЦИОНАЛИТ]СВИ КОЈИ СЛУШАЈУ УСТАШЕ И САМИ СУ УСТАШЕ!!!!!!!!!!
МИ ДОЛАЗИМО!!!!!!!![/quote]

ONI DOLAZE !!!!!
OH NEEEEEE
togo.gif

(ovo vec drugi put radim :lol: )

mortishaaa:
ja ne verujem da to ima.. ali prolazim pored KST-a, pa cu pogledati.. moze
tek sam se sad osvestila :lol:

e, pa mi javi posle, jer mi gomila ljudi kaze da ce biti i 27,tj. oni nisu znali , kao ni ja, da je IPAK bila 13, jer smo smatrali da kisa pada ceo dan, sto ih sprecava da prave u basti, a i da je klub isuvise mali....i neverovatno sam se izbedacila.......pa i petkom se napuni klub, a ne za svirku...izgledalo je ne moguce...

[quote="НЕОНАЦИОНАЛИТ]СВИ КОЈИ СЛУШАЈУ УСТАШЕ И САМИ СУ УСТАШЕ!!!!!!!!!!
МИ ДОЛАЗИМО!!!!!!!![/quote]Da,da,ja radim u Lazi.Evo,puste me da ih prosetam i vidite sta se desi!E,sad nema vecere!

blind guardian:
mortishaaa:
ja ne verujem da to ima.. ali prolazim pored KST-a, pa cu pogledati.. moze
tek sam se sad osvestila :lol:

e, pa mi javi posle, jer mi gomila ljudi kaze da ce biti i 27,tj. oni nisu znali , kao ni ja, da je IPAK bila 13, jer smo smatrali da kisa pada ceo dan, sto ih sprecava da prave u basti, a i da je klub isuvise mali....i neverovatno sam se izbedacila.......pa i petkom se napuni klub, a ne za svirku...izgledalo je ne moguce...
pa da i ja sam razmisljala, tako.. al rekoh mozda i bude, pa otisla.. uostaom predvece je prestala da pada.
e gledala sam ispred KST-a ne pise nista, a ni na uglu, prekoputa vuka.. :evil: a nisam imala koga da pitam.. tako da ne znam sta da ti kazem.. jedino, da odes do KST-a oko 11, pa da pitas (kako sam pametna!!), ali bi sigurno bilo reklame da ima!! I cimanje je da ides do tamo..

Back