ima li hopera????

Hahah sister e sta si propustila.....naime odlucile smo da batalimo Irish i sele u neki lokal u Mihajlovoj...oderali nas 115 din za Ice kafu....onda smo skontale da vise nemamo kesa....jedva smo za kartu skupile!!!I taman da krenemo na voz kad krene onaj pljusak pa led.....covece.....i pazi sad....odlucimo mi da idemo....iovako smo bile mokre.I tako mi trcimo Mihajlovom led pada..ljudi bulje u nas kad se moja ortakinja spotakne i padne.....covece hahahah ....znaci ja cucnula posred ulice i vristim.I onda se okrenem i skontam da mi se suknjica pocepala do guze .....dok sam trcala naravno zapela sam negde sa njom.jos onako mokra sva se prilepila za mene.......i jedva ti mi dopicimo do zeleznicke kad ono ispred glavne zgrade znaci bara do kolena strasno.....i mi ko prave kroz nju :) Srecom odmah smo imale voz...lepo usle presvukle se i onda seli neki bosanci pedofili kraj nas i celo vreme buljili i tako nam dobacivali neke prostote onako potiho.Onda sam se posvadjala sa njnima jer su poceli da nas tovare kako smo mi rockeri narkosi kako ne znamo sta je muzika.....jedva sam docekala da dodjem svojoj kucici :cry:

da,be. ali koju, ako nije jazz muzicki pravac sa najvise rukavaca,onda ne znam ni sta je...
E pa kad smo vec tu, zna li neko gde mogu nabaviti (za dz naravno :wink: ) stare filmove tipa amerikanac u parizu, to sa stepovanjem , mjuzikle, ili bar muziku iz tih filomva, to su opasni jazzeri stari ali dosta dobri...

Kurt Cobain:
Nisma dugo bio na ovom forumu, tako da ako ova tema postoji pod kluch!!
dakle zhelim da chujem vashe mishljenje o britanskoj grupi oasis. meni se lichno svidjaju, posebnmo stil pevanja koji ima pevach(lijam galager)...
nepostoji tema (; sto je vrlo cudno.. ali znajuci ovaj forum brzo ce skliznuti, nazalost );
inace i ja ih voli :oops: mada, ne znam puno pesama ... pa tako da ne mogu mnogo da kazem o njima...
POZ

Skorpijica!!!:
lepo kazem muzika je do jaja !pustaju sve ,sve vrste roka.meteliku,nightwish.deep purple,schorpions,ramstajn,nirvana,nekad cak mozete cuti i poneku pesmu od riblje corbe(ko je fan),bon jovi,....i jos mnooogo toga!!zaista ako ste u fazonu metalike,martinki i crnoga onda definitivno MORATE da svratite do KST-a!!!necete se pokajati!mada sam sigirna da mnogi od vas to znaju!
p.s a ulaz je samo 80 din!!!
ulaz je 100 bez clanske..
ajde ti meni obasni sta tako spec ima u KST-u.. obicno smaranje.. posebno petkom.. ja tamo idem samo na svirke (kojih vise takoreci nema) i na moje omiljene osamdesete :D

Back