ima li hopera????

Koncert je bio fenomenalan. Bas sam srecan sto se ovako nesto konacno desilo u Beogradu. Moram da priznam da sam stvarno mislio da ce biti malo ljudi. Cak sam se u jednom momentu setio i onog koncerta Goce Trzan u SC-u. Ali dobro je nismo se obrukali.

Najbolji momenat je bio kad je Pink (i svi u hali) pevala What's up Linde Perry. I Just Like a Pill je bio odlican. Ma u stvari sve je bilo odlicno. Hvala svima koji su dosli na koncert, da bar jedno vece budemo ko sav normalan svet.

Nikad nisam bila neki obozavalac Cole,nisam ni danas ali je glupo uporedjivati njega i Zeljka.Svako ima svoju publiku i sto je najvaznije obojica su jako dobri u tome sto rade...Na kraju krajeva,sve je stvar ukusa...Neko vise voli Colu a neko Zeljka... :D

za one koji nisu videli zadnju stranu Glasa , Pink je snimila sl. albume :

Цан т Таке Ме хоме
Миссундазтоод
Три Тхис

i biser nad biserima , na certu je izvela

њхатЂс Гоинг он od 4 Нон блондес

svaki dalji komentar je suvisan
mozda ovo nije odgovor na temu ali cisto da se vidi obucenost srpskih " novinara "

Tzar:
Koncert je bio fenomenalan. Bas sam srecan sto se ovako nesto konacno desilo u Beogradu. Moram da priznam da sam stvarno mislio da ce biti malo ljudi. Cak sam se u jednom momentu setio i onog koncerta Goce Trzan u SC-u. Ali dobro je nismo se obrukali.

Najbolji momenat je bio kad je Pink (i svi u hali) pevala What's up Linde Perry. I Just Like a Pill je bio odlican. Ma u stvari sve je bilo odlicno. Hvala svima koji su dosli na koncert, da bar jedno vece budemo ko sav normalan svet.
Bila sam i ja i takdje sam odusevljena. Bila sam tamo od 17 h. i bila sam kod ograde u prvom redu. Ko je kupio ekspres moze da me vidi(roze pantalone). Moram da pohvalim obezbedjenje koje je bilo kranje ljubazno!!!!!!!!!!! Svi koji nisu otisli na koncert su se zeznuli. Sa tim da je ovo mozda i poslednji koncert MTV zvezde velike kao sto je pink!!!
Scenografija je bila cool.
Sve u svemu bilo je najjace.

britgirl:
...Kakav je bio sto se tice scenografije?

Scenografija je bila ok. Bina je delovala poznato, obicno takvu postavljaju za koncerte na trgu. To je valjda jedina takva koja i postoji u Srbiji. Light show - jednostavan, nista posebno. Na samoj bini bile su neke cudne kreacije u vidu jelki ili tako neceg, koje su obasjavali reflektori. Bila su tri uzvisena mesta, jedno za bubnjeve i dva za klavijature. Nije bilo nikakve pirotehnike ili neceg slicnog...

Ali, sve to uopste nije bilo bitno. Jednostavno koncert je od pocetka sa sjajnom Ivanom i Negativom, do kraja sa Get The Party Started (jos jedan biser Linde Perry), bio za cistu desetku.

Mislim da su svi, kako i muzicari tako i svi koji su dosli na koncert dali sve od sebe i napravili dozivljaj za pamcenje.

Jeste da nas je bilo malo, al' smo zato bili ludi na kvadrat. Pink je bila malo razocarana posetom, ali se zahvaljivala svima koji su ipak dosli da je vide.

Po mojoj proceni bilo je oko 1000-1500 ljudi, ali kako je bila postavljena bina, tu i nije moglo da bude mnogo vise ljudi. 3000 je mozda maksimum za ovu halu, mozda oko 5000 sa drugacijom binom, ali one price da tu moze da stane 30000 ljudi su vise nego preterane.

Moram da priznam da mi je u jednom momentu, posle 2 sata skakanja u sali na 50 stepeni, bilo i drago sto nema vise ljudi, jer stvarno ne znam kako bi preziveli da nas je bilo vise.

E, Anita sto ne rece jutros za expres da ne kupujem kurir (u kojem, btw, nije bilo nista o koncertu).

Ja sam bio neki 7.-8. red, nedaleko od likova koji su vikali Show Your Tits - dakle kao sto rekoh, stvarno smo lud narod.

Back