ima li hopera????

Electra:
mortishaaa:
voodoo dol:
Ko kaze da Nirvanu slusaju samo narkomani?!Za mene je sve sa Pinka *!Sva domaca muzika... :!: Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!
STOYU NEMOJ DA MI DIRAS!!!!!!!! ove ostale kako hoces :wink:
pa samo narkomani slusaju tu muziku.. samo oni mogu da je podnesu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink:
i ja cu da pricam o STOYI (ljudi zzapamtite Y!) kad hocu.. i nije tema o nirvani :P

mortishaaa:
bleach:
cesto sam u tom raspolozenju... da mi ta pesma odgovara 8) nocu, posebno 8)
ne znam zasto... tako bliska...

da ne bude da brbljam nepovezano :oops: :roll:

odgovor na temu - The Tale That Wasn't Right 8)
joj zasto bre :cry: nemoj tako :(
P.S. dobra fora :wink: (ovo podebljano)
nemam pojma... :cry:
sto je najgore, drzi me to... :roll: :cry:

odgovor na temu (hvala, hvala... 8) 8) :lol:, al' sad necu ponovo da davim :oops: :roll:) -
Alogia - Zar Sunce Vec Zalazi

Paz ovako? Po nekom mom misljenju danas niko ne svira ono za sta si ti pitao, pravi r'n'r! Rock'n Roll je nastao pedesetih godina u SAD, prvi ga sviraju naravno, crnci. Samo ime, koliko ja znam, je u tadasnjem slengu oznacavalo sex a i sami tekstovi su ohrabrivali slobodnije (seksualno) ponasanje, pa su to bili glavni razlozi zasto su roditelji (belci) zabranjivali deci da slusaju novu muziku (pored toga sto sviraju crnci).

Koliko ti dobro zvuci da je to nacin zivota,a ne samo slusanje odredjene muzike. Pravi rok su ti sve grupe koje su svoj opstanak na sceni zaduzili dobrim pesmama i prozivanjem svih losih stvari a ne marketingu i namestanjem top lista. Svi koji su se prodali televizoru tog trenutka su prestali da budu rokeri i tada njihovo ime zivi od stare slave!!!!!!!
Punk uber alles!!!

mortishaaa:
. . .:
Pa kad tako hoces :D
E ne moj sada da se preselis u Republiku Srpsku, tamo vec imam rodbunu :D Preseli se negdi drugde :)
pa gde mi predlazes :D :lol: :? :wink:
Pa mozes u EU tamo nemam nikog bliskog, mozda u Kanadu ili Japan. . . Ma u EU se seli pa da mogu da dobijem garantno pismo od tebe pa da idem na Dynamo ili Awaken ili sta vec :lol: Pa ucinila bi ti to za tvog batu je li tako? :D

mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
[quote:bc5965163a="mortishaaa"][quote:bc5965163a="Führer."][quote:bc5965163a="mortishaaa"][quote:bc5965163a="Đenka"][quote:bc5965163a="mortishaaa"][quote:bc5965163a="Führer."][quote:bc5965163a="mortishaaa"][quote:bc5965163a="Führer."][quote:bc5965163a="mortishaaa"]nema sad sala :cry: :cry:
:lol: :wink:
:roll: :lol:
:P
:( :cry:
:lol:
:shock: :?
:P
:( :x :evil: :P
8)
:?
:twisted:[/quote:bc5965163a] :!:[/quote:bc5965163a] :?: :? :roll: :? :?: :arrow: :idea:[/quote:bc5965163a] :shock: :shock: :shock: :shock: :?:[/quote:bc5965163a] :lol: :lol: :lol: 8)[/quote:bc5965163a] :roll: :P :P :P :P :P :( :P :P :P :twisted:[/quote:bc5965163a] 8) 8) 8) 8) 8) i tako to nas nikad nije smorilo 8)
P.S. posle reci da nisi zloca a u svakom postu stavljas zlocu 8)[/quote:bc5965163a] :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nisam zloca pogleda test pa ces videti[/quote:bc5965163a] :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: koji text mrzi me :lol: :lol: :lol: 8)[/quote:bc5965163a] :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Cheaf:
Svi sto slusate Trance mozete "podeliti" sa nama ostalima neku dobru Trance pesmu.
Ja predlazem da odslusate (ako vec niste) od Infected Mushroom pesmu-Waves Of Sound

Let your mind flow....... :D
E ja znam tri fine stvarcice! :D Sve se nalaze na nekoj Trance kompilaciji iz '99. Jedna se zove Dragonfly, druga je Missing a treca koja je nemam blage. Takodje ne znam ni ko ih izvodi ali znam da su fine :D Mozda bih mogao da saznam ko ih izvodi ali me sad to mrzi :D

U muzici kao Trance i slicni pravci je i suvise tesko zvucati indenticno, jer jednostavno vecina stvari je na isti kalup i suvise slicno zvuci.. Ono sve je to kompjuterizovano do maxa, nisam toliko upucen u to ali bilo bi do jaja kad bi neko uradio lajv snimke znaci ono, da se to sve uzivo odsvira i spakuje, a ne sve ovako kako se radi (ako vec neko ovo nije uradio).
Npr meni se svidjao uzasno rad The Prodigy, mada oni nisu opet trance nego neka mesavina, rave, uk garage, punk, hc, ono bas mesavina svega pomalo, znaci taj njihov stari rad mi se nenormalno svidjao i svidja, dok evo ovaj novi album bas vuce na sve ostalo sto se tice elektronske muzike, jednostavno nisu vise ono sto su bili..
Otici na neki rave party zbog muzike je i suvise glupo reci, jer muzika je svo vreme bukvalno ista, bas linija koja gruva jako, synth loma izmenjen od pesme do pesme i vazno je da gruva, mislim bio sam jednom na takvom dogadjaju, mada na zalost propalom, bilo je 15ak ljudi, neka zesca supa, ocajna rasveta gde smo jedva nasli izlaz, al ono muzika je oke za skakanje, mada smori se covek od jednog te istog zvuka.. jbg..

Inace da napomenem, nisam rejver niti tehno fan, mada volim da cujem ponekad i taj zvuk ;)

Back