E ljudi ovo je SUPER. Mnogo mi se sviđa sto ima dosta ljudi koji vole ROK! A i zato sto ga svako dozivljava drugacije.Ali pazite ovo je 100 ti pupt da se pokrece tema sa ovim ili sličnim nazivom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:Electra:mortishaaa:STOYU NEMOJ DA MI DIRAS!!!!!!!! ove ostale kako hoces :wink:voodoo dol:Ko kaze da Nirvanu slusaju samo narkomani?!Za mene je sve sa Pinka *!Sva domaca muzika...Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!
pa samo narkomani slusaju tu muziku.. samo oni mogu da je podnesu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mortishaaa:postoji tema o njima pa si mogla tamo da pitas :wink:
no, zar to postoji? nikad nisam cula.. ipak bend jos uvek postoji![]()
nemam pojma...mortishaaa:joj zasto brebleach:cesto sam u tom raspolozenju... da mi ta pesma odgovara 8) nocu, posebno 8)
ne znam zasto... tako bliska...
da ne bude da brbljam nepovezanoops:
odgovor na temu - The Tale That Wasn't Right 8)nemoj tako
P.S. dobra fora :wink: (ovo podebljano)

, al' sad necu ponovo da davim
ops: Cheaf:Svi sto slusate Trance mozete "podeliti" sa nama ostalima neku dobru Trance pesmu.
Ja predlazem da odslusate (ako vec niste) od Infected Mushroom pesmu-Waves Of Sound
Pa mozes u EU tamo nemam nikog bliskog, mozda u Kanadu ili Japan. . . Ma u EU se seli pa da mogu da dobijem garantno pismo od tebe pa da idem na Dynamo ili Awaken ili sta vecmortishaaa:pa gde mi predlazes. . .:Pa kad tako hoces
E ne moj sada da se preselis u Republiku Srpsku, tamo vec imam rodbunuPreseli se negdi drugde
![]()
![]()
:? :wink:
Pa ucinila bi ti to za tvog batu je li tako? HM!mortishaaa:ma da verujem ti ja. . .:Pa i nisammortishaaa:a kako nisi. . .:A za kaj sam pa sad materijalista?mortishaaa::wink: (za zub). . .:Opet ga nije zvala, ali na srecu i zub me je prosao tako da mi se da oprostiti joj (uglavnbom zbog Colonie) :wink:
materijalisto
@Wild_child izvini ako ti kvarimo temuops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mortishaaa::?Führer.:8)mortishaaa:Führer.:mortishaaa::shock: :?Führer.:mortishaaa:Führer.:mortishaaa:Führer.:[quote:bc5965163a="mortishaaa"][quote:bc5965163a="Führer."][quote:bc5965163a="mortishaaa"][quote:bc5965163a="Đenka"][quote:bc5965163a="mortishaaa"][quote:bc5965163a="Führer."][quote:bc5965163a="mortishaaa"][quote:bc5965163a="Führer."][quote:bc5965163a="mortishaaa"]nema sad sala![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:x
![]()
![]()
[/quote:bc5965163a]
:?
[/quote:bc5965163a] :shock: :shock: :shock: :shock:
[/quote:bc5965163a]
8)[/quote:bc5965163a]
nisam zloca pogleda test pa ces videti[/quote:bc5965163a]
8)[/quote:bc5965163a] :x :x :x :x :x :x :x :x :xE ja znam tri fine stvarcice!Cheaf:Svi sto slusate Trance mozete "podeliti" sa nama ostalima neku dobru Trance pesmu.
Ja predlazem da odslusate (ako vec niste) od Infected Mushroom pesmu-Waves Of Sound
Let your mind flow.......![]()
sljix:Snimak (DivX), Slike, na dva CD-a.
Javiti se na PP.
infidel:moderatori LOCK ovu temu